Matkailuneuvonta

Mitä Pohjois-Lapissa voi tehdä ja missä käydä? Missä ruokailla ja minne majoittua? Tai kenties haluat tietoa vaellusreiteistä, varaustuvista tai kalastusluvista?

Inari-Saariselkä alueella matkailuneuvonta ja Metsähallitus tekevät saumatonta yhteistyötä. Näin sinä saat matkailuneuvonnasta tietoa koko Inari-Saariselkä alueen palveluista sekä kansallispuistoista ja erämaa-alueista. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan alueen matkailuneuvontaan ja Metsähallituksen palvelupisteisiin Saariselällä, Inarissa ja Ivalossa.

Saariselkä +358 40 168 7838 tourist.info@saariselka.fi
Ivalo +358 40 168 9668 tourist.info@inari.fi
Inari +358 40 168 9668 tourist.info@inari.fi

Terveydenhoito

Loman aikana voi sattua yhtä ja toista. MedInari tarjoaa yksityisiä terveyden- ja sairaanhoitopalveluja Ivalossa ja sesonkiaikoina myös Saariselällä. Varaa aika numerosta 0207 205 830 .

Ivalon terveyskeskus löytyy osoitteessa Sairaalantie 15, 99800 IVALO. 24 h / vrk päivystävä sairaanhoitaja (vain ensiapuluonteiset ja kiireelliset puhelut) on tavoitettavissa numerosta 040 770 9187. Ivalon terveyskeskuksen muut yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu lisää alueeseen

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}