Saariselkä Ski & Sport Resort Oy

Koe laskettelun ja lumilautailun riemuja Saariselällä, Euroopan pohjoisimmassa rinnekeskuksessa

 

Kahden tunturin rinteillä oleva koko perheen laskettelukeskus tarjoaa 15 eritasoista rinnettä mukaan lukien SnowParkin. Laskujen lomassa voit tankata energiaa rinneravintoloissa: Sport Bistro Pilkussa ja Kaunispään Huippu -ravintolassa.

Rinteet

Saariselän hiihtokeskus Saariselkä Ski & Sport Resort sijoittuu kahden vierekkäisen tunturin, Kaunispään ja Iisakkipään rinteille, Urho Kekkosen kansallispuiston huikeisiin maisemiin rajoittuen.

  • 15 rinnettä, joista 7 valaistuja
  • pisin rinne 1800 m
  • suurin korkeusero 180 m
  • hissejä 6 kpl, kapasiteetti 6500 hlö/tunnissa
  • Freestyle park sijaitsee 3 + 4 rinteessä, huippusuosittu ski cross rata 2-rinteessä

Saariselkä on yhtä hyvin aloittelevan perheen kuin kokeneiden laskettelijoiden keskus. Eri tasoisia rinteitä on kymmenen, joista pisin on 1300 m.  Hissejä on viisi, joista yksi on tuolihissi.
Tehokkaan lumetusjärjestelmän ansiosta rinteet voidaan lumettaa ylös tunturin huipulle saakka. Saariselän majoituskohteista on matkaa hiihtokeskukseen vain kilometrin verran, jonne matka taittuu tarvittaessa mukavasti skibussin kyydissä.

Hiihtokoulu

Ski Saariselältä löydät hiihtokoulun ammattitaitoiset ja kielitaitoiset hiihdonopettajat, jotka antavat opetusta aloittelijoista ratalaskun harrastajiin.

Ravintola 

Ravintola tarjoaa päivittäin paikallisia ruokaherkkuja lounasbuffetissa. Kahvilasta myös muuta pientä purtavaa kylmiä ja kuumia juomia. Ravintolassa A-oikeudet. Lisätietoa ruokalistasta kauden aikana http://www.skisaariselka.com/fi/

Suksivuokraamo

Ski shop sijaitsee kätevästi suksivuokraamon ja lipunmyynnin yhteydessä. Näin voit hoitaa kaikki ostoksesi samalla, kun ostat hissilipun tai vuokraat välineet. Vaikket tekisi kumpaakaan, tarjoaa Ski Shop sinulle mahtavan valikoiman erilaisia varusteita talviurheiluun.

Winterpark

Luistelua, pyllymäkeä, snow tubingia, pulkkailua ja jääkolkka kaikki yhdessä paketissa! Ja unohtaa ei sovi myöskään yli kilometrin pituista pulkkamäkeä, mistä on liittymäreitti suoraan hiihtohisseille. Alueella on myös nuotiopaikkoja ja kota, joissa voi syödä eväitä.

Ota yhteyttä

Saariselkä Ski & Sport Resort

Kullanhuuhtojantie, 99831 Saariselkä
Puh 016 668 882
skisaariselka@skisaariselka.fi
Hiihtokoulu
skischool@skisaariselka.fi
0400 683 968

www.skisaariselka.com

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, talvikausi

Sijainti