Tervetuloa vuosi 2018!

Julkaistu: 26.12.2017
Northern lights

Uusi vuosi otetaan vastaan kaukana pohjoisessa mitä parhaimmissa talvimaisemissa. Kaamoskin alkaa jo taittua kun aurinko nousee Saariselän korkeudella ensimmäistä kertaa jälleen 7.1. 2018 ja hieman myöhemmin Utsjoella. Vuodenvaihteen menovinkit voit katsoa tapahtumakalenterista.

Juhlatunnelmaan pääsee jo lauantaina 30.12 Saariselän tunturikappelin konsertissa Elvis Christmas by Aron & Cool company.

Uudenvuoden aattona juhlinta aloitetaan Saariselän rinteillä, kun hissit pyörivät iltamäessä kello 19 asti, jonka jälkeen ilta huipentuu uudenvuoden spektaakkeliin laskettelunäytöksiin ja Arkista ilmaa tapahtuman jatko siirtyvät sisätiloihin Bar Raikuun Holiday Clubin hotellilla  klo 23:00, jossa esiintyy Reindeer Kalashnikov.

Uuden vuoden aattona juhlatunnelmaa on myös Santa’s Hotel Tunturissa, kun illan ohjelmasta vastaa  Channel Four ja Elvis Show by Aron & Cool Company sekä  Taikuri Sebastian ja trubaduuri Otto F.

Nautitaan luonnon kauneudesta, iloisesta tunnelmasta ja ulkoilusta laduilla, hiihtomäessä tai talvikävelyreiteillä. Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa uusi vuosi 2018!