Matka kaukana pohjoisessa on aina hieman enemmän kuin odotat. Se on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Liiku omatoimisesti luonnossa, poluilla ja vesillä tai  anna alueemme ammattilaisten viedä sinut seikkailulle aitoon Lapiin.

Inari

KukkolanBussit Päiväretki Siidaan

Lähde tutustumaan saamelaiseen kulttuuriin ja kädentaitajien uniikki tuotteisiin sekä samalla nauttien kauniista luonnosta ja ruuasta.

Hinta: Saariselkä – Inari – Saariselkä 65,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 32,00 €
Ivalo – Inari – Ivalo 50,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 25,00 €

Hinta sisältää: Kuljetuksen ja SIIDAN Saamelaismuseon ja Luontokeskuksen pääsylipun (ei opastusta). MATKA TOTEUTUU JOS LÄHTIJÖITÄ VÄHINTÄÄN 6 HENKILÖÄ

Ilmoittautumiset: Edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä sähköpostilla: info@kukkolanbussit.com, tai puhelimitse viestillä 0400 981 243
tai 0400 696 678.

Lisätietoja

Tradition Hotel Kultahovi 3 yön ruskapaketit

Tradition Hotel Kultahovin ruskapaketit, joiden avulla pääset nauttimaan pohjoisimman Lapin väriloistosta:
Alkaen 3 yötä, lisävuorokaudet mahdollisia
Perinnehotellissa 240 euroa / henkilö / 3 yötä 2 hengen huoneessa
Koskihotellissa 280 euroa / henkilö / 3 yötä 2 hengen saunallisessa huoneessa koskinäkymin. Paketti sisältää myös aamiaiset, ILLALLISET sekä yhtenä iltana ihanan Inari 3 Menumme Inarin siialla!


Huoneita on rajoitetusti mutta parhaiten saatavilla 3.-8.9. sekä 13.-25.9. välisillä ajoilla. Varaukset puhelimella 016-5117100 tai sähköpostilla inarin.kultahovi@co.inet.fi “ruskapaketti”

alk. 240 € / hö / 2hh

Shinrin Yoku Finland Shinrin Yoku aistipolku

Karigasniemelle on toteutettu Suomen ensimmäinen kaikille avoin oleva Shinrin Yoku metsäterapiapolku. Ilmaisella aistien luontopolulla pääsee tutustumaan luontoyhteysharjoituksiin merkityllä reitillä. Polun aistikyltit ohjaavat kulkijaa aistimaan, viettämään aikaa luonnossa nauttien luontoyhteydestä ja samalla saaden luonnon tervehdyttäviä vaikutuksia.

Polku on 500m ja sopii erinomaisesti myös retkikohteeksi. Polun sunnittelija on Shinrin Yoku metsäterapiaopas Mari Rotko. Aistipolku löytyy Unien Majatalon yhteydestä Karigasniemeltä n. 17 km kuvankaunista Tenon rantatietä Utsjoelle päin ajettaessa.

Maksuton

Lisätietoja

Lapland Hotels Riekonlinna Hotellitarjous

Monipuolisiin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu standard ja superior hotellihuoneiden lisäksi sviittejä sekä hotellin läheisyydessä sijaitsevia lomahuoneistoja. Olet siis aina koko kylän keskellä harrastusmahdollisuuksien äärellä!

Lapland Hotels Clubin jäsenille elämyspisteet tuplana majoitusajalta 1.6.-30.8.18. varauskoodilla PROC4 verkkokaupassa sekä puhelinmyynnissä.

Hintaan sisältyy: majoitus 2 hengen standard huoneessa, runsas aamiainen, iltasauna, Wifi, pysäköinti

alkaen 78 €  / vrk / 2 hh

1.6.-31.8.2018

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo Majoituskohteet

Vuokraa mökit ja huoneistot Saariselän laajasta valikoimasta.
Mökit sekä huoneistot kaikeinkokoisille seurueille, yhdeksi tai useammaksi yöksi.
Mikä onkaan parempaa päivän aktiviteettien jälkeen, kuin lämmin sauna ja pehmeä peti!

Lisätietoja keskusvaraamo@saariselka.com / 016-554 0500

Varaa

Lapin Luontolomat

Lapin luontolomat Melontaa Luttojoella

Vietä ikimuistoinen melontaretki satumaisella Luttojoella. Omatoimisella melontaretkellä voit nauttia upeista maisemista haluamaasi tahtiin.

Hintaan sisältyy: täysin varustellun kanootin vuokra
tarvittavat kuljetukset  (Luttojärvelle, Raja-Joosepista)
kelluntaliivit

Alk. 90€ /hlö

Varaa

Lapin luontolomat Ivalojoki kumilautalla

Koe elämyksekäs kumilauttaseikkailu kultaisella Ivalonjoella! Tällä kokopäivän kestävällä (n. 10-14h) retkellä kuljemme kumilautalla Kutturasta noin 50km matkan Lappispolaan.

Hintaan sisältyy: oppaan palvelut
kypärät ja kelluntaliivit
lounas luonnon helmassa

 

Alk. 150€ /hlö

Varaa

Kumilautta, Luontolomat Pro-Safaris

Lapin luontolomat Koskenlaskua Juutualla

Vauhdikas kumilauttaretki Solojärveltä Juutua jokea pitkin Haapakoskelle. Retken aikana laskemme useita koskia, joista suurin on Juutuan Ritakoski.

Retken kesto 2.5 h -3 h
Hintaan sisältyy: kuljetus Inarista
kypärät ja kelluntaliivit
kahvit ja kahvileipä

 

Alk. 130 € /hlö

Varaa

Lapland Safaris Välinevuokrausta

Lapland Safaris tarjoaa omatoimisille retkeilijöille laajan valikoiman retkeilyvarusteita ja -välineitä vuokralle. Lomailija voi ottaa rennosti ja vähentää matkatavarakuormaansa, kun kohteessa odottavat valmiiksi huolletut, laadukkaat ja toimivat varusteet. Vuokrattavana mm. fatbikeja,  rinkkoja, makuupusseja & -alustoja, monen kokoisia telttoja, GoPro-kameroita, virtapankkeja, kompasseja ja retkikeittiövarusteita.

Katso täältä vuokravälinekuvasto ja vuokraushinnasto tai kysy lisää 016 3311 280 / saariselka@laplandsafaris.fi

Varaa

Saariselän Keilahalli Tervetuloa keilaamaan!

Tule kokemaan keilailun riemua Suomen pohjoisimmassa keilahallissa yksin, kaksin tai isommalla porukalla säällä kuin säällä. Muita viihdykkeitä Pöytäcurling, Snooker, Pool, Kaisa, Pyramid, Darts.

Honkapolku 5 Saariselkä
puh. 020791600 info@saariselkabowling.fi

 

 

Alk. 25 € /tunti /rata

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo VIIKKO-OHJELMA

Mitä Saariselällä tapahtuu juuri Sinun lomapäivänäsi? Miten olisi maastopyöräily tunturissa, kullanhuuhdonta oikealla valtauksella tai kalastusretki Lapin erämaassa?!

Osta aktiviteetit Inari-Saariselän viikko-ohjelman päivittäin vaihtuvasta valikoimasta. Ohjelmakalenterista löydät kaikki päivittäiset kesäaktiviteetit helposti juuri haluamasi ajankohtana!

Ohjelmakalenteriin

Paltto Elämysretket Kultaretki Lemmenjoelle

Lähde huuhtomaan kultaa tarunhohtoisille kultamaille ja tutustu myös saamelaiskulttuuriin. Matkaamme jokiveneellä kultavaltaukselle jossa isäntämme opastavat kullanhuuhdonnan saloihin. Pääset kuulemaan saamelaista joikua, tarinaa poronhoidosta ja nauttimaan keittolounasta tulille ja tutustumaan poroihin.

Hintaan sisältyy: venekuljetus, opastettu kullanhuuhdonta, lounas & kakkukahvit, tutustuminen poroihin, veneilyliivit sekä sadeviitat. Kesto 4 tuntia.

70 €/henkilö

8.6.-24.6. ja 14.7.- 22.9.2018

Varaa

Suomen Latu Kiilopää Savusauna & purouinti

Kuurakaltion saunamaailman kylmät kylvyt ja hipiää hellivät löylyt rentouttavat mieltä ja kehoa.

Suomen Latu Kiilopään tunnelmallinen savusauna takaa täydellisen rentoutumisen retkipäivän jälkeen. Matkaillasi pohjoiseen voit pysähtyä nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä ja uinnista tunturipurossa.

Yleiset saunavuorot tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15.00 –20.00.

13€ /aikuinen

Tutustu