Matka kaukana pohjoisessa on aina hieman enemmän kuin odotat. Se on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Liiku omatoimisesti luonnossa, poluilla ja vesillä tai  anna alueemme ammattilaisten viedä sinut seikkailulle aitoon Lapiin.

Herranterttu Lomahuoneistot Remontoitu huoneisto

Eikö kevään suosikkiviikollesi löydy enää mukavaa majoitusta Saariselältä?

Ei hätää. Nyt on tullut vuokraukseen juuri remontoitu huoneisto Lapinkulta 2-4 hengelle. Huoneistossa kaikki on uutta ja kaunista, täällä sielu lepää.

Nopeat ehtivät ensin!

alk. 660 € / vko

Varaa

Lapin Luontolomat Oy Välinevuokrausta

Vuokravälineet kätevästi Saariselältä!

Meiltä saat sukset maasto-, luistelu- ja vaellushiihtoon, vetoahkiot ja lapsiahkiot sekä suksien huoltotyöt. Valikoimastamme löytyy myös säädettävät lumikengät sekä tasokkaat moottorikelkat.

Moottorikelkkojen vuokra sisältää täydelliset ajovarusteet, öljyn, turvallisen ajon opetuksen ennen liikkeellelähtöä ja vakuutuksen (omavastuulla). Meiltä voitte myös lunastaa Metsähallituksen uraluvan.

Lisätietoja

Inari

KukkolanBussit Päiväretki Siidaan

Lähde tutustumaan saamelaiseen kulttuuriin ja kädentaitajien uniikki tuotteisiin sekä samalla nauttien kauniista luonnosta ja ruuasta.

Hinta: Saariselkä – Inari – Saariselkä 65,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 32,00 €
Ivalo – Inari – Ivalo 50,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 25,00 €

Hinta sisältää: Kuljetuksen ja SIIDAN Saamelaismuseon ja Luontokeskuksen pääsylipun (ei opastusta). MATKA TOTEUTUU JOS LÄHTIJÖITÄ VÄHINTÄÄN 6 HENKILÖÄ

Ilmoittautumiset: Edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä sähköpostilla: info@kukkolanbussit.com, tai puhelimitse viestillä 0400 981 243
tai 0400 696 678.

Lisätietoja

Lapin Luontolomat Oy Raja-Jooseppiin moottorikelkalla

Päiväretki lumikelkkaillen arktisten tuntureiden ja lumisten metsien halki Venäjän rajalle Raja-Jooseppiin.

120 km ja n. 7-8 tuntia kestävän retken aikana pääsette tutustumaan Raja-Joosepin historiaan. Retken aikana tarjoamme teille myös lämpimän lounaan erämaan keskellä ja kaikki retkellä tarvittavat varusteet.

270 € / hlö

järjestetään keskiviikkoisin

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo Majoituskohteet

Vuokraa mökit ja huoneistot Saariselän laajasta valikoimasta.
Mökit sekä huoneistot kaikeinkokoisille seurueille, yhdeksi tai useammaksi yöksi.
Mikä onkaan parempaa päivän aktiviteettien jälkeen, kuin lämmin sauna ja pehmeä peti!

Lisätietoja keskusvaraamo@saariselka.com / 016-554 0500

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo VIIKKO-OHJELMA

Mitä Saariselällä tapahtuu juuri Sinun lomapäivänäsi? Miten olisi maastopyöräily tunturissa, kullanhuuhdonta oikealla valtauksella tai kalastusretki Lapin erämaassa?!

Osta aktiviteetit Inari-Saariselän viikko-ohjelman päivittäin vaihtuvasta valikoimasta. Ohjelmakalenterista löydät kaikki päivittäiset kesäaktiviteetit helposti juuri haluamasi ajankohtana!

Ohjelmakalenteriin

Saariselän Keilahalli Tervetuloa keilaamaan!

Tule kokemaan keilailun riemua Suomen pohjoisimmassa keilahallissa yksin, kaksin tai isommalla porukalla säällä kuin säällä. Muita viihdykkeitä Pöytäcurling, Snooker, Pool, Kaisa, Pyramid, Darts.

Honkapolku 5 Saariselkä
puh. 020791600 info@saariselkabowling.fi

 

 

Alk. 25 € /tunti /rata

Varaa