Matka kaukana pohjoisessa on aina hieman enemmän kuin odotat. Se on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Liiku omatoimisesti luonnossa, poluilla ja vesillä tai  anna alueemme ammattilaisten viedä sinut seikkailulle aitoon Lapiin.

Lapin Luontolomat Oy Välinevuokrausta

Vuokravälineet kätevästi Saariselältä!

Meiltä saat sukset maasto-, luistelu- ja vaellushiihtoon, vetoahkiot ja lapsiahkiot sekä suksien huoltotyöt. Valikoimastamme löytyy myös säädettävät lumikengät sekä tasokkaat moottorikelkat.

Moottorikelkkojen vuokra sisältää täydelliset ajovarusteet, öljyn, turvallisen ajon opetuksen ennen liikkeellelähtöä ja vakuutuksen (omavastuulla). Meiltä voitte myös lunastaa Metsähallituksen uraluvan.

Lisätietoja

Lapin Luontolomat Oy Raja-Jooseppiin moottorikelkalla

Päiväretki lumikelkkaillen arktisten tuntureiden ja lumisten metsien halki Venäjän rajalle Raja-Jooseppiin.

120 km ja n. 7-8 tuntia kestävän retken aikana pääsette tutustumaan Raja-Joosepin historiaan. Retken aikana tarjoamme teille myös lämpimän lounaan erämaan keskellä ja kaikki retkellä tarvittavat varusteet.

270 € / hlö

järjestetään keskiviikkoisin

Varaa

Inari

KukkolanBussit Päiväretki Siidaan

Lähde tutustumaan saamelaiseen kulttuuriin ja kädentaitajien uniikki tuotteisiin sekä samalla nauttien kauniista luonnosta ja ruuasta.

Hinta: Saariselkä – Inari – Saariselkä 65,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 32,00 €
Ivalo – Inari – Ivalo 50,00 € / hlö, lapset alle 15 v. 25,00 €

Hinta sisältää: Kuljetuksen ja SIIDAN Saamelaismuseon ja Luontokeskuksen pääsylipun (ei opastusta). MATKA TOTEUTUU JOS LÄHTIJÖITÄ VÄHINTÄÄN 6 HENKILÖÄ

Ilmoittautumiset: Edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä sähköpostilla: info@kukkolanbussit.com, tai puhelimitse viestillä 0400 981 243
tai 0400 696 678.

Lisätietoja

Saariselän Keskusvaraamo Majoituskohteet

Vuokraa mökit ja huoneistot Saariselän laajasta valikoimasta.
Mökit sekä huoneistot kaikeinkokoisille seurueille, yhdeksi tai useammaksi yöksi.
Mikä onkaan parempaa päivän aktiviteettien jälkeen, kuin lämmin sauna ja pehmeä peti!

Lisätietoja keskusvaraamo@saariselka.com / 016-554 0500

Varaa

Lapin Luontolomat

Lapin luontolomat Melontaa Luttojoella

Vietä ikimuistoinen melontaretki satumaisella Luttojoella. Omatoimisella melontaretkellä voit nauttia upeista maisemista haluamaasi tahtiin.

Hintaan sisältyy: täysin varustellun kanootin vuokra
tarvittavat kuljetukset  (Luttojärvelle, Raja-Joosepista)
kelluntaliivit

Alk. 90€ /hlö

Varaa

Lapin luontolomat Ivalojoki kumilautalla

Koe elämyksekäs kumilauttaseikkailu kultaisella Ivalonjoella! Tällä kokopäivän kestävällä (n. 10-14h) retkellä kuljemme kumilautalla Kutturasta noin 50km matkan Lappispolaan.

Hintaan sisältyy: oppaan palvelut
kypärät ja kelluntaliivit
lounas luonnon helmassa

 

Alk. 150€ /hlö

Varaa

Kumilautta, Luontolomat Pro-Safaris

Lapin luontolomat Koskenlaskua Juutualla

Vauhdikas kumilauttaretki Solojärveltä Juutua jokea pitkin Haapakoskelle. Retken aikana laskemme useita koskia, joista suurin on Juutuan Ritakoski.

Retken kesto 2.5 h -3 h
Hintaan sisältyy: kuljetus Inarista
kypärät ja kelluntaliivit
kahvit ja kahvileipä

 

Alk. 130 € /hlö

Varaa

Lapland Safaris Välinevuokrausta

Lapland Safaris tarjoaa omatoimisille retkeilijöille laajan valikoiman retkeilyvarusteita ja -välineitä vuokralle. Lomailija voi ottaa rennosti ja vähentää matkatavarakuormaansa, kun kohteessa odottavat valmiiksi huolletut, laadukkaat ja toimivat varusteet. Vuokrattavana mm. fatbikeja,  rinkkoja, makuupusseja & -alustoja, monen kokoisia telttoja, GoPro-kameroita, virtapankkeja, kompasseja ja retkikeittiövarusteita.

Katso täältä vuokravälinekuvasto ja vuokraushinnasto tai kysy lisää 016 3311 280 / saariselka@laplandsafaris.fi

Varaa

Saariselän Keilahalli Tervetuloa keilaamaan!

Tule kokemaan keilailun riemua Suomen pohjoisimmassa keilahallissa yksin, kaksin tai isommalla porukalla säällä kuin säällä. Muita viihdykkeitä Pöytäcurling, Snooker, Pool, Kaisa, Pyramid, Darts.

Honkapolku 5 Saariselkä
puh. 020791600 info@saariselkabowling.fi

 

 

Alk. 25 € /tunti /rata

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo VIIKKO-OHJELMA

Mitä Saariselällä tapahtuu juuri Sinun lomapäivänäsi? Miten olisi maastopyöräily tunturissa, kullanhuuhdonta oikealla valtauksella tai kalastusretki Lapin erämaassa?!

Osta aktiviteetit Inari-Saariselän viikko-ohjelman päivittäin vaihtuvasta valikoimasta. Ohjelmakalenterista löydät kaikki päivittäiset kesäaktiviteetit helposti juuri haluamasi ajankohtana!

Ohjelmakalenteriin