Nellim

”Kolmen kulttuurin kohtauspaikka” Inarijärven rannalla.

Nellimin alutta asuttivat inarinsaamelaiset  ja 1920- ja 1930-luvuilla he saivat seuraa suomalaisista savottatyöläisistä ja Petsamon kolttasaamelaisista.

Nykyisin eläväisessa kylässä asuu n. 170 asukasta. Nellimin kylä on lähellä Venäjän rajaa noin 40 kilometrin päässä Ivalosta. Siellä sijaitsee hyvin tunnettu Erähotelli Nellim. Sijainti Inarijärven rannalla takaa hienot hiihto- ja retkeilymaastot sekä upeat olosuhteet revontulien katseluun.

Tutustu:
> Nellimin alueen retkeilyreitit
> Nellimin historia

Tutustu

Kauden tarjouksia

Tutustu

Tutustu

Tutustu viikko-ohjelmaan

Tutustu

Inari Tutustu

Tutustu tapahtumiin

Tutustu

Aktiviteetit

Tutustu aktiviteetteihin
> Tutustu

Majoitus

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
> Tutustu

Ruokailu

Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin
> Tutustu

Miten perille?

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääsee useilla eri tavoilla, ja usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

> Lue lisää

Autolla

Tutustu spontaanisti koko Inari-Saariselän alueeseen ja sen upeisiin maisemiin omalla tai vuokra-autolla. Kaukana pohjoisessa ei ole kiire!

> Lue lisää

 

 

 

Junalla ja bussilla

Junalla pääset Rovaniemelle asti, josta on lukuisia bussiyhteyksiä sekä Saariselälle että muualle Pohjois-Lappiin ja Pohjois-Norjaan.

> Lue lisää

Lentäen

Perille hetkessä Helsingistä Finnairin ja talvisin myös Norwegianin siivillä. Talvisin Ivaloon lentää myös Lufthansa Frankfurtista sekä Finnair Lontoosta. Lentokenttäkuljetuksilla pääset helposti Saariselälle, Kakslauttaseen ja Kiilopäälle. Inarin suuntaan menijät voivat tilata kuljetuksen etukäteen.

> Lue lisää

Sijainti