Matkameissuille näyttävällä osastolla ja isolla joukolla

Julkaistu: 09.01.2019

Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.1.19 järjestettävä Matkamessut on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma joka kerää yhteen lähes 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta! Matka tarjoaa ajankohtaisia ilmiöitä, kohdevinkkejä sekä puheenvuoroja alan vaikuttajilta. Inari-Saariselkä Matkailu on tuttuun tapaan Matkamessuilla isolla näyttävällä osastolla, joka esittelee Inarin, Utsjoen ja Saariselän matkailualueen arktista yötöntä yötä ja kaukaisen pohjoisen palvelutarjontaa.

Mukana messuilla on 26 paikallista toimijaa, joiden joukossa on niin tuttuja majoittajia ja ohjelmapalvelutarjoajia kuin myös aivan uusia yrityksiä. Alkutalvesta Saariselän kupeeseen avautunut Arctic Sky Lapland tarjoaa hyvinvointi-, hiljaisuus- ja puhdistavia detoxretriittejä, joissa jooga, paikallinen ruoka ja erilaiset pehmeät aktiviteetit yhdistyvät eheyttäväksi kokonaisuudeksi. Hotelli Ujevaara puolestaan on maaliskuussa ovensa avaava 17 laadukkaasti suunnitellun hotellihuoneen sekä seitsemän lasikattoisen revontulitalon kokonaisuus Ivalon upeiden maisemien keskellä.

 

Ailu Valle esiintyy osastollamme kaikkina yleisöpäivinä

Pohjoissaamelainen rap-artisti Ailu Valle esiintyy osastollamme Trio Boogiemen -yhtyeensä kanssa ja esittää tuotantoa puoliakustisina versioina. Vallen tyylissä yhdistyy kantaaottava sanoma, teknisyys ja tunne. Valle on kotoisin kaukaa pohjoisesta, parinkymmenen ihmisen pienestä porokylästä Kaamasmukasta, Utsjoen kunnasta. Ailu Valle tullaan näkemään lauantaina myös päälavalla, ja osastollamme kaikkina yleisöpäivinä.

 

Nightless Night -Outdoor Photography Workshop

Ensi kesänä järjestettävä arktisen yöttömän yön valokuvaustapahtuman ennakkomyynti alkaa messuilla. Nightless Night –Outdoor Photography Workshop on ulkoilmaihmisille, sosiaalisen median tarinankertojille ja valokuvausharrastajille suunnattu outdoorvalokuvaustapahtuma, joka järjestetään 27.-30.6.2019 Suomen suurimmassa kansallispuistossa Lemmenjoen maisemissa. Tapahtumassa päästään tutustumaan Lemmenjoen huikeisiin erämaamaisemiin, instagrammattavimpiin kohteisiin sekä oppimaan uusia niksejä ammattivalokuvaajilta ja somevaikuttajilta.

 

Messutarjouksia ja kilpailuja osastolla

Osastollamme on digitaalinen SelfieWall ”augmented reality” selfiekuvauspiste, jossa voit hypätä pohjoisimman Lapin erämaamaisemaan, uppoutumalla kuvaan digitaalisesti. Jakamalla kuvan Instagramissa voit osallistua arvontaan, jossa palkintona on pääsylippu Nightless Night tapahtumaan. Kuvaaminen on maksutonta eikä edellytä kuvan jakamista. Lisäksi Saariselän Sanomat käynnistää messuilla jaettavan kevätnumeron myötä ruskaloma-arvonnan.

 

Saariselän hotelleista Lapland Hotel Riekonlinna, Star Arctic Hotel ja Santa’s Hotel Tunturi tarjoavat vastustamattomia majoitustarjouksia niin keväälle kuin kesällekin. Euroopan pohjoisin rinnekeskus Ski Saariselkä hiihdättää keväällä alennetun hinnoin ja Lapland Welcome tarjoaa unohtumatonta, Euroopan pisintä moottorikelkkasafaria Jäämerelle messutarjoushintaan.

Messuilla lanseerataan uusi Kaukana Pohjoisessa -aluelehti ja lehteä jaetaan maksutta niin pitkälle kuin sitä riittää. Tervetuloa Inari-Saariselkä osastolle tutustaan alueemme tarjontaan ja toimijoihin!

 

Oletko käymässä Matkamessuilla? Tule moikkaamaan meitä Inari-Saariselkä osastolle 6e48!