Kaukana pohjoisessa nukut revontulten alla

Inari-Saariselän alueelta löydät juuri matkasi tarkoitukseen sopivan majoituksen, halusitpa sitten nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä tai iltariennoista palveluiden parissa. Jo pelkästään Saariselän alueelta löytyy 13 500 vuodepaikkaa. Alueeltamme löytyy edustustason hotellimajoituksen ja majojen lisäksi runsaasti hyviä vaihtoehtoja moneen makuun, järvenrantamökeistä erämaakämppiin. Voit myös majoittua eksoottisessa revontulikodissa tähtitaivas ja revontulet kattonasi.

Rajaa majoituksia valitsemalla

Top Star Saariselkä

Top Star Saariselkä -mökit sijaitsevat Saariselän etelärinteen yläosassa Kaunispään huipun tuntumassa. Mökeistä avautuu upeat maisemat etelään Saariselän keskustaan ja aina kymmenien kilometrien päähän.
Mökeissä on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset, joista voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä. Mökit sijaitsevat laskettelurinteiden, pulkkamäen, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden vieressä.

> Lue lisää

Paishill Private Lodge

Paishill Private Lodge offers a unique travel experience in a luxurious hideaway lodge by the famous River Tenojoki, in Utsjoki. The lodge is located at a magical, peaceful spot, where guests are surrounded by the arctic wilderness. It offers a perfect frame for an active nature holiday.

Paishill Private Lodge is a five-star, all-inclusive, hideaway for six persons.

> Lue lisää

Hotelli Ujevaara

Hotelli Ujevaara on ekologinen pieni hotelli Ivalon läheisyydessä. Meillä on 17 mukavaa ja laadukasti sisustettua huonetta ja 7 revontulitaloa. Hotelli Ujevaara sijäitsee 5 km Ivalon keskustasta pohjoiseen nelostien varrella metsässä.

> Lue lisää

Into the Wild

Into The Wild offers you a new destination and memorable experiences in the wilderness of Nothern Lapland throughout the whole year. Stillness and raw nature invite you to connect to yourself and vast surrounding landscape.

> Lue lisää

Arctic Agency

Arctic Agency on Inarin alueella toimiva, korkealaatuisten matkailupalveluiden tuottamiseen ja välittämiseen keskittynyt yritys. Emme myy valmispaketteja vaan räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden.

> Lue lisää

Arctic Sky Lapland

Arctic Sky Resort sijaitsee UKK-puiston ja Saariselän tunturialueen vieressä, kauniin lappilaisen luonnon keskellä. Luontoon pääset heti rakennuksen ulkopuolelta, läheltä löytyvät kesäisin patikkareitit ja talvella valaistut ladut sekä pyöräilyreitit. Tarjoamme asiakkaillemme majoitusta sekä erilaisia aktiviteetteja joogatunneista ohjattuihin patikkaretkiin ja revontulien metsästykseen. Ohjelmastamme löydät myös erilaisia hyvinvointiretriittejä ennalta määrättyinä ajankohtina.

> Lue lisää

Mainiot Majat

Jos etsit hiljaista, rauhallista lomakohdetta, kilometrien päässä jokapäiväisestä kiireestä, ei tarvitse etsiä enää. Mitä ikinä etsitkin lomakohteeltasi, löydät sen varmasti Mainiot Majat vapaa-ajan asunnoista. Mainiot Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Saariselän keskustassa. Valittavana on viisi eri tyyppistä loma-asuntoa jotka ovat kaikki palvelujen, latujen ja vaellusreittien läheisyydessä.

> Lue lisää

Aurora Village

Aurora village sijaitsee Ivalossa kauniin Lapin luonnon keskellä. Majoitu mukavasti revontulikodissa, mistä voit ihailla Lapin talvista luontoa ja revontulia suoraan sängystäsi. Järjestämme myös aktiviteettejä.

> Lue lisää

Tradition Hotel Kultahovi

Perinteikäs, Lapin toiseksi vanhin matkailuhotelli Tradition Hotel Kultahovi sijaitsee Inarin saamelaiskylässä, hienolla paikalla Juutuanjoen Alakosken rannalla.

> Lue lisää

Star Arctic Hotel

Star Arctic Hotel sijaitsee Kaunispään huipulla ja huoneiden ikkunoista aukeaa hienot näköalat Urho Kekkosen kansallispuiston tuntureille. Hotelli sijaitsee myös laskettelurinteiden ja pulkkamäen vierellä kävelyetäisyyden päässä Saariselän keskustasta.

> Lue lisää

LAP Adventures

LAP Adventures

LAP Adventures järjestää unohtumattomia luontoelämyksiä Näätämö-Sevettijärvi erämaa-alueella.

> Lue lisää

Lomakylä Valle

Lomakylä Valle tarjoaa laadusta mökki- ja hotellimajoitusta Tenon rannalla Utsjoella. Lomakylän Ravintola Deatnussa nautit maukasta lähiruokaa. Lomakylä tarjoaa myös erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden.

> Lue lisää

Lohiranta

Tenon Lohiranta on Tenojoen varrella parhailla soutupaikoilla sijaitseva rauhallinen matkailukeskus, joka on palvellut kalastajia ja Lapin luonnosta nauttivia lomailijoita jo yli 30 vuoden ajan.

> Lue lisää

Castillo Kelotähti

Castillo -lomahuoneistoilla on kaksi identtistä lomahuoneistoa aivan Saariselän ydinkeskustassa Kelotähdessä. Huoneistojen pinta-ala on 54 neliötä. Huoneistossa on kaksi ovellista makuuhuonetta, yhteensä 4 vuodepaikkaa ja lisävuodemahdollisuus. Huoneistot on mahdollista varata myös yhdessä.

> Lue lisää

Arctic-Siida

Tule tutustumaan perinteisiin pohjoisen elämäntapoihin ja saamelaiskulttuuriin poromiesperheen opastuksella. Ympäri vuoden majoitusta ja ohjelmapalveluja.

> Lue lisää

Aurora Holidays

Jos unelmanasi on loma kaukana pohjoisessa, siellä missä talvisin loistavat revontulet ja kesäsin keskiyön aurinko valaisee mahtavaa Tenojokea. Silloin Aurora Holidays on sinulle sopiva lomapaikka Suomen ja EU:n pohjoisimman kunnan alueella Norjan rajalla.

> Lue lisää

Northern Lights Village Saariselkä

Tunnelmallista majoitusta revontulikodissa. Kävelyetäisyydellä Saariselän palveluista sijaitseva Northern Lights Village tarjoaa majoitusta, ruokailuja ja ohjelmapalveluja talviaikaan.

> Lue lisää

A-Ö majoituskyselylomake

Haluatko majoitustarjoukset näppärästi omaan sähköpostiisi? Täytä majoituskyselylomake ja me lähetämme sen puolestanne alueen majoituryrityksiin.

> Lue lisää

Valkeaporo

Valkeaporo on Lemmenjoella toimiva majoitus- ja ohjelmapalveluyritys, joka on erikoistunut Lemmenjoen kansallispuistossa tehtäviin retkiin ja ohjelmapalveluihin. Hoidamme venekuljetuksia mm. Ravadaskönkäälle ja Kultahaminaan.

> Lue lisää

Hotel Muotkan maja

Wilderness Hotel Muotka

Wilderness Hotel Muotka sijaitsee keskellä kauneinta Lappia Saariselän tuntureiden äärellä ja UKK-puiston vieressä. Tarjoamme tasokasta majoitusta, lappilaista lähiruokaa ja ystävällistä palvelua.

> Lue lisää

Apartment Pikkuriekko

Pikkuriekko Lomahuoneisto

Saariselällän keskustassa sijaitseva hyvin varusteltu 49 m2 lomahuoneisto 2-5 henkilölle. Helppo pääsy laduille ja vaellusreiteille.

> Lue lisää

Wilderness Hotel Nellim

Wilderness Hotel Nellim

Erähotelli Nellim tarjoaa kodikasta majoitusta Inarijärven rannalla Nellimin kylässä. Tarjoamme rauhallisen ja luonnonläheisen lomakohteen.

> Lue lisää

Vasatokka Inari

Nuoriso -ja luontomatkailukeskus Vasatokka

Vasatokka on nuoriso-ja luontomatkailukeskus vain 10 kilometrin etäisyydellä Inarin kirkonkylästä. Tarjoamme ryhmille mukavaa majoitusta ja ravintoa sekä ympäröivään kauniiseen luontoon ja rikkaaseen saamelaiskulttuuriin liittyviä ohjelmia.

> Lue lisää

Apartment Kuukkeli Saariselkä

Kuukkeli Inari-Saariselkä keskusvuokraus

Vuokrataan Saariselän ydinkeskustasta eri kokoisia lomahuoneistoja ja kelotalo-huoneita.

> Lue lisää

Lomahuoneisto marjamajat

Lomahuoneistot Saariselän Marjamajat

Hyvin varusteltuja ja huollettuja lomahuoneistoja keskustassa.

> Lue lisää

Lapin Kutsu Lomahuoneistot

Varaa lomahuoneisto Saariselältä! Meiltä löytyy monia eri kokoisia huoneistoja, pienemmät huoneistot ovat kahdelle henkilölle, isompiin majoittuu jopa kahdeksan.

> Lue lisää

Tunturikoivu ja Tunturituuli lomahuoneistot

Tunturikoivu ja Tunturituuli lomamajat sijaitsevat rauhallisista Lapin tunturimaisemista nauttivan lomailijan toivealueella, siltä keskustan palveluihin ja rientoihin on matkaa vain noin 1,5 – 2 km.

> Lue lisää

Lomatähdet

Erittäin tasokkaita kelohuviloita Saariselän keskustassa niin perheille kuin edustuskäyttöönkin. Saariselällä on neljä eri majoituvaihtoehtoa 6 hengen huoneistosta isoon huvilaan kuudella makuuhuoneella, joissa jokaisessa oma suihku ja wc.

> Lue lisää

Giellajohka

Tervetuloa Giellajohkaan! Yrityksemme sijaitsee Kaamasen ja Karigasniemen puolivälissä -Muotkatuntureiden ja Kevon luonnonpuiston läheisyydessä.

> Lue lisää

Arctic Friends

Teerenpesueessa, Saariselän ydinkeskustassa, korkeatasoinen lomahuoneisto kahdeksalle henkilölle. Huoneisto tarjoaa erinomaiset puitteet lomanviettoon kaikkina vuodenaikoina.

> Lue lisää

Kaunispään Kiisa

Korkeatasoinen, täydellisesti varusteltu paritalo Kaunispään etelärinteessä lähellä huippua. Huoneistot ovat ihanteelliset 8 ja 11 asukkaalle. Tarvittaessa taloon mahtuu 27 asukasta. Asuntojen olohuoneiden välillä on ovi. Talo sopii ryhmille, yrityksille ja perheille.

> Lue lisää

Cabin Kelopirtti

Kelopirtti

Kelopirtti sijaitsee Saariselän Kaunispään etelärinteessä ja rauhallisuuden takaa se, että lomamökki on Koivupolun viimeisenä, puistoalueen reunalla.

> Lue lisää

Skaidi-mökit

Saariselän Skaidi-mökit

Saariselän Skaidi-mökit tarjoaa upeat puitteet kokea Lapin tunnelmaa parhaimmillaan. Omilla tonteilla olevat, kolme erillistä mökkiä, sijaitsevat kaikki Laanipalon alueella, lähellä Saariselän ja Laanilan välistä päälatua.

> Lue lisää

Herranterttu Lomahuoneistot

Poikkeuksellisen mainiot lomahuoneistot Saariselällä lähellä aktiviteetteja.

> Lue lisää

Boats Lemmenjoki

Ahkun Tupa / Lemmenjoen Lomamajat Oy

Viihtyisä saamelainen perheyrityksemme sijaitsee Lemmenjoen rannalla Njurguilahdessa kansallispuiston vieressä. Mukavuuksilla varustettuja 2-4 hengen mökkejä, erähenkisiä kelomökkeja ja rantasauna.

> Lue lisää

Apartment Tunturikuksa

Tunturikuksa

Tunturikuksa on hyvin varusteltu lomahuoneisto Saariselän ydinkeskustassa. Tunturikuksa sopii 2-4 hengen lomanviettoon kaikkina vuodenaikoina. Rivitalohuoneisto sijaitsee Teerenpesue Oy:ssä Saariseläntie 5

> Lue lisää

Holiday Club Saarielkä

Holiday Club Saariselkä

Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä.

> Lue lisää

Cruises Inarijärvi

Visit Inari Safaris & Accommodation

Visit Inari Safaris & Hotel Inari on inarilainen ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa majoitusta ja erilaisia aktiviteetteja Inarissa ja Pohjois-Lapissa ympäri vuoden.

> Lue lisää

Lemmenjoki

Paltto Elämysretket / Ateljee Huopapirtti

Rauhallinen lomanviettopaikka Lemmenjoella Njurgulahden rannalla. Järjestämme jokivene- ja kullanhuuhdontaretkiä ryhmille Lemmenjoen kansallispuistoon. Tutustu myös upeaan huovutustöiden myyntinäyttelyyn.

> Lue lisää

Tunturiyö Oy

Tunturiyö Oy vuodesta 2007 toiminut perheyritys joka tarjoaa luotettavaa, siistiä ja ystävällistä majoituspalvelua Saariselällä.

> Lue lisää

Castillo Chalets

“Castillo” on espanjaa ja tarkoittaa linnaa. Nimi kertoo lomahuoneistojen tarjoavan ylelliset puitteet lomallesi.

> Lue lisää

Saariselän Keskusvaraamo

Saariselän Keskusvaraamo on koko Pohjois-Lapin kattava paikallinen lomakauppa. Valikoimassa on majoituskohteita ja aktiviteetteja sekä kuljetus- ja ruokailupalveluja.

> Lue lisää

Hotelli Korpikartano

Hotelli Korpikartano sijaitsee rauhallisen erämaajärven Menesjärven rannalla Lemmenjoen kansallispuiston laidalla. Inarista on noin 30 minuutin ja Ivalosta noin tunnin ajomatka. Perheomisteinen hotelli tarjoaa kodikkaita ja viihtyisiä huoneita sekä huoneistoja.

> Lue lisää

Saariselän Unipuut

Saariselän Unipuut

Saariselän keskustassa hyvin hoidettuja, viihtyisiä ja valoisia yksityisiä lomahuoneistoja 2-4 hengelle. Kaikki palvelut löydät kävelymatkan päästä. Hiihtämään ja patikoimaan voit lähteä suoraan pihapiiristä.

> Lue lisää

Laanila

Laanilan Savotta

Majoitu, syö ja sauno edullisesti Laanilan Savotassa! Meillä ladulle ja kelkkareitille pääset suoraan pihastamme. Retkeilymaja Savottakämppä majoittaa jopa 40 henkeä edullisesti ympäri vuoden. Tarjoamme majoitusta myös Saariselän keskustan saunallisissa huoneistoissa ja caravan-paikoillamme.

> Lue lisää

Lapland Hotel Riekonlinna

Lapland Hotels Riekonlinna

Tasokkaana lomakohteena tunnettu hotellimme palvelee monipuolisesti lomalaisia sekä kokousasiakkaitaan. Lapland Hotel Riekonlinna sijoittuu keskelle tunturikylää eikä Jäämerikään ole kuin päivämatkan päässä Saariselästä. Majoitusvaihtoehdoista löytyvät myös korkealaatuiset lomahuoneistot. Vaativatkin kokoukset ja konferenssit onnistuvat tunnetusti Riekonlinnassa, Suomen pohjoisimmassa kokoushotellissa Saariselällä.

> Lue lisää

Santa´s Hotel Tunturi

Legendaarinen Saariselän Tunturihotelli tunnetaan nyt nimellä Santa’s Hotel Tunturi, joka on monipuolinen loma- ja kokoushotelli.

> Lue lisää

Nuorgam holiday village

Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgamin Lomakeskus palvelee sinua Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa, upeiden tuntureiden ympäröimänä, Tenojoen rannalla, Norjan rajalla ja Jäämeren kainalossa.

> Lue lisää