Lemmenjoki

Kullanhuuhdonnan kotiseudulta löydät Suomen suurimman kansallispuiston

Lemmenjoki sijaitsee aivan Suomen suurimman kansallispuiston vieressä. Hyvin merkityillä vaellusreiteillä on helppo lähteä tutkimaan kansallispuiston kauniita maisemia.

Noin 70 kilometrin mittaiselle Lemmenjoelle voi lähteä myös jokiveneretkelle. Lemmenjoki on kullanhuuhdonnan kotiseutu ja joella on perinteikäs historia. Seudulla asuu edelleen kullankaivajia.

Lemmenjoella on useita majoitusyrityksiä ja jokiveneretkiä tarjoavia yrityksiä.

Tutustu:

Joella on perinteikäs historia myös kullanhuuhdonnan kotiseutuna ja seudulla asuu edelleen kullankaivajia.
Tutustu

Kauden tarjouksia

Tutustu

Tutustu

Tutustu viikko-ohjelmaan

Tutustu

Inari Tutustu

Tutustu tapahtumiin

Tutustu

Aktiviteetit

Tutustu aktiviteetteihin
> Tutustu

Majoitus

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
> Tutustu

 

Ruokailu

Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin
> Tutustu

Miten perille?

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääsee useilla eri tavoilla, ja usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

> Lue lisää

Autolla

Tutustu spontaanisti koko Inari-Saariselän alueeseen ja sen upeisiin maisemiin omalla tai vuokra-autolla. Kaukana pohjoisessa ei ole kiire!

> Lue lisää

 

 

 

Junalla ja bussilla

Junalla pääset Rovaniemelle asti, josta on lukuisia bussiyhteyksiä sekä Saariselälle että muualle Pohjois-Lappiin ja Pohjois-Norjaan.

> Lue lisää

Lentäen

Perille hetkessä Helsingistä Finnairin ja talvisin myös Norwegianin siivillä. Talvisin Ivaloon lentää myös Lufthansa Frankfurtista sekä Finnair Lontoosta. Lentokenttäkuljetuksilla pääset helposti Saariselälle, Kakslauttaseen ja Kiilopäälle. Inarin suuntaan menijät voivat tilata kuljetuksen etukäteen.

> Lue lisää

Sijainti