Inari

Heittäydy aitoon saamelaiseen kulttuuriin ja sen historiaan Inarissa

Inarissa koet myös revontulet parhaimmillaan.

Inari sijaitsee kauniin ja suuren Inarijärven rannalla. Inarin kirkonkylä on kunnan toiseksi suurin taajama sekä samalla saamelaiskulttuurin keskus. Palveluiden lisäksi matkaaja pääsee kosketuksiin aidon saamelaisen perinteen juuriin esimerkiksi saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa ja tutustumalla kiehtovaan paikalliseen käsityö- ja poronhoitokulttuuriin. Täältä löydät useita majoitusliikkeitä ja monipuolisia aktiviteetteja ja tapahtumia ympäri vuoden.

Tutustu:
> Ijahis Idja -festarit Sajoksessa
> Inarin talveen

On yö, ja tähdet taivahalla loistaa välkkyen,
kuu kirkas hodettaan luo tunturille.
On ympärilläin erämaa ja outo hurma sen,
on avautunut sydämeni sille.
- Reino Helismaa -
Tutustu

Kauden tarjouksia

Tutustu

Tutustu

Tutustu viikko-ohjelmaan

Tutustu

Inari Tutustu

Tutustu tapahtumiin

Tutustu

Aktiviteetit

Tutustu aktiviteetteihin
> Tutustu

Majoitus

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
> Tutustu

Ruokailu

Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin
> Tutustu

Miten perille?

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääsee useilla eri tavoilla, ja usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

> Lue lisää

Autolla

Tutustu spontaanisti koko Inari-Saariselän alueeseen ja sen upeisiin maisemiin omalla tai vuokra-autolla. Kaukana pohjoisessa ei ole kiire!

> Lue lisää

 

 

 

Junalla ja bussilla

Junalla pääset Rovaniemelle asti, josta on lukuisia bussiyhteyksiä sekä Saariselälle että muualle Pohjois-Lappiin ja Pohjois-Norjaan.

> Lue lisää

Lentäen

Perille hetkessä Helsingistä Finnairin ja talvisin myös Norwegianin siivillä. Talvisin Ivaloon lentää myös Lufthansa Frankfurtista sekä Finnair Lontoosta. Lentokenttäkuljetuksilla pääset helposti Saariselälle, Kakslauttaseen ja Kiilopäälle. Inarin suuntaan menijät voivat tilata kuljetuksen etukäteen.

> Lue lisää

Sijainti