Inari Nightless Night – Instagrammers outdoor bash

Julkaistu: 07.05.2018
Inari Nightless Night

Inari Nightless Night – Instagrammers Outdoor Bash -tapahtuma järjestetään Inarissa 29.6.-1.7.2018. Kolmatta kertaa järjestettävän valokuvaustapahtuman ohjelma vie osallistujat kuvauksellisiin paikkoihin Inarin alueella.

Oletko jo kokenut keskiyön auringon? Pohjoisesta kesästä ei todellakaan puutu valoa, eikä aikaa. Yöttömän yön vuoksi aurinko ei laske horisontin alapuolelle ollenkaan, päivällä tai yöllä. Tämä tarkoittaa sitä, että maisema kylpee kultaisessa hehkussa luoden vyöhykkeen, jossa auringon nousu ja lasku yhdistyvät tunteja kestäväksi näytökseksi.

Keskiyön aurinko tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia valokuvaukseen

Tänä vuonna Inari-Saariselkä Matkailu on koonnut yhdessä paikallisten valokuvaajien kanssa parhaat valokuvauskohteet, mitä pohjoisen kesällä on tarjota. Etsitkö maisemia, jotka heijastuvat peilikirkkaiden järvien pinnalta tai korkeaa tunturia, josta pääset kuvaamaan tunturien kerroksia jaettavaksi Instagramiin? Tämä kaikki on mietitty sinulle valmiiksi – lisämausteena seikkailua ja paikallista kulttuuria.

Kolmepäiväinen ohjelma on tehty keskiyön auringon etsijöitä varten. Koe Inarijärven upeat maisemat yöttömän yön vaelluksella Otsamotunturille tai erityisellä keskiyön risteilyllä Ukonkivelle. Käy tapaamassa keväällä syntyneitä poronvasoja, jotka ovat valmiita heidän ensimmäisiin kuvauksiin. Molempien päivien päätteeksi lämpenee rantasauna ja päivän tarinoita voi jakaa nuotiotulen äärellä. Ja mikä parasta, kaikki tämä yhdessä porukan kanssa, joka jakaa saman kiinnostuksen valokuvaukseen ja ulkoilmaelämään.

”Keskiyön aurinko ja arktinen valo ovat jotain, mitä jokaisen tulisi kokea edes kerran elämänsä aikana. Ilma on niin puhdasta, että pystyt näkemään sen kuvista”, kuvaa Inari-Saariselkä Matkailun markkinointijohtaja Tarja Manninen.

Tapahtumapaikkana toimii Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka. Vasatokka sijaitsee 10 km Inarin kirkonkylältä Angelin suuntaan. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, tapahtuman onlinemyynti on aukaistu. Tapahtuman järjestää Inari-Saariselkä Matkailu yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa.

Liput ja ohjelma: www.nightlessnight.com/tickets

Lisätietoja: nightlessnight@inarisaariselka.fi, www.inarisaariselka.fi

www.nightlessnight.com

NightlessNight-EevaMakinen-webNightlessNight-3-EevaMakinen-web NightlessNight-2-EevaMakinen-webNightlessNight-4-EevaMakinen-web

Kuvat: Eeva Mäkinen