Tietoa meistä

Inari-Saariselkä Matkailu Oy

Inari-Saariselkä Matkailu Oy on alueellinen matkailumarkkinointiyhtiö, joka toimii tiiviissä yhteistyössä alueen matkailuelinkeinon, Inarin ja Utsjoen kuntien,  Metsähallituksen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toimialanamme on matkailupalveluiden markkinointi, tiedottaminen ja matkailuelinkeinon toiminta-edellytysten kehittäminen Inarin ja Utsjoen kuntien sekä Sodankylän kunnan pohjoisosan alueella.

Koordinoimme alueen yhteismarkkinointia eri kanavien kautta. Organisoimme lehdistö- ja matkanjärjestäjävierailuja, teemme yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa, analysoimme matkailijavirtoja ja – tilastoja sekä olemme mukana matkailua tukevissa hankkeissa.

Autamme jäsenyrityksiä kansainvälistymään ja kehittymään. Lisäksi ylläpidämme alueen sisäistä yhteistyötä ja yhtenäistä brändiä. Inari-Saariselkä Matkailu on esillä kotimaisilla ja kansainvälisillä messuilla ja workshopeissa. 

Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n osakkeenomistajat ovat alueellisia matkailuyrityksiä, yksittäisiä henkilöitä sekä Inarin, Utsjoen ja Sodankylän kunnat. Toiminta rahoitetaan Inarin ja Utsjoen kuntien tuella sekä jäsenyritysten liikevaihtoon perustuvilla toimintamaksuilla sekä kannatusjäsenmaksuilla.

Inari-Saariselkä Matkailun jäseneksi

Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n jäseneksi voi liittyä Inarin, Utsjoen ja pohjoisen Sodankylän kunnan alueella toimivat matkailualan yritykset. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös alueella toimiva muun alan yritys.

Yhteystiedot

Inari-Saariselkä Matkailu Oy:n toimitusjohtaja on Marja Kumpuniemi. Hänet tavoittaa sähköpostitse: etunimi.sukunimi @inarisaariselka.fi