Tarjoukset ja lomapaketit

Inari-Saariselkä matkailualueen tarjoukset ja lomapaketit

Voit räätälöidä oman lomasi varaamalla liikkumisen alueelle, majoituksen ja aktiviteetit laajasta tarjonnasta. Voit myös varata valmiin lomapaketin alueen tarjonnasta tai Aurinkomatkoilta.

Alta löydät alueen matkailutarjouksia niin majoituksien, aktiviteettien kuin muidenkin palveluiden osalta. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä erikoishinnat sekä valmiit lomapaketit.

Aurinkomatkojen kanssa vaivattomasti Saariselälle

Aurinkomatkat järjestää matkoja Saariselälle 21.11.2020-1.5.2021. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin, koko viikoksi lauantaista lauantaihin tai neljän yön matkalle sunnuntaista torstaihin.

Yhdistelmämatkassa normaalimajoitukseen on liitetty elämysmajoitus: loman voi esimerkiksi aloittaa tai matkasi voi huipentua yöpymiseen pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa.

Hinnat alkaen 325 € per aikuinen / 3 vrk (uudet varaukset tehty 1.-7.12. 2020 välisenä aikana ).

Aurinkomatkojen paketti sisältää: Finnairin suorat lennot Ivaloon ja matkatavarat, majoituksen, Aurinkomatkat-sovelluksen käytön, matkapaketin turvan (hyvät muutos- ja peruutusehdot), lisämaksusta kuljetukset ja aktiviteetit.

Tutustu ja varaa

Tradition Hotel Kultahovi ja Ravintola Aanaar Inarissa

Meillä on hotellissa syystarjous, alkaen 3 yötä.

Majoitus normaalivarusteisessa 2 hengen hotellishuoneessa historiateemaisessa Perinnehotellissa 300 euroa / 3 yötä tai luonnonläheisessä Koskihotellissa, majoitus saunallisessa 2 hengen huoneessa, jossa on oma parveke / patio ja näkymät Juutuan Alakoskelle, 360 euroa / 3 yötä.

Lisäksi varattavissa ruokailuja ihanassa Aanaar-ravintolassamme.

Myös 1 hengen huoneita ja perhehuoneita varattavissa, kysy suoraan hotellista!

Lisätietoja

Northern Lights Village Saariselkä

Yövy 3 yötä, maksa kahdesta!

– Majoitus Aurora Cabinissa puolihoidolla 419EUR/yö/1hlö tai 519EUR/yö/2hlö. Lisävuode lapselle (4-14v)/aikuiselle 89,50EUR/179EUR

– Tarjous voimassa 1.11.-20.12.2020
– tiedustelut 016 469 1200 tai sales@northernlightsvillage.com

Tutustu ja varaa

Ulkoilua, hemmottelua ja hyvin nukuttuja öitä Santa’s Hotel Tunturissa

Talvinen elämyspakettimme aikuisille tuo lomaasi niin hemmottelua hotellissa kuin raikkaita kokemuksia Saariselän upeassa luonnossa. Tervetuliaiskuohuviinit ja suklaat huoneeseen saavat mielen lomatuulelle.

Pakettiin kuuluu lumikenkävuokra päiväksi ja mukaan saa lämmintä juomaa ja pientä makeaa. Vilukissoille löytyy huoneesta villasukat ja talvisille retkille voi pyytää mukaan viltin vastaanotosta. Jos revontulet ovat yhä kokematta tai jos et saa niistä tarpeeksesi, meiltä löytyy sisäpiirin vinkkejä revontulimetsästykseen. Retkien päätteeksi lämmin sauna kutsuu höyryihinsä, johon lisähemmottelua tuovat laadukkaat kylpytuotteet.

Esimerkkihinta saunallisessa superior hotellihuoneessa 229 €/hlö/ 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen aamiaisella. Pienellä lisämaksulla pakettiin voi sisällyttää herkulliset illalliset ravintola Kaltiossa.

Varaa talvinen elämyspakettisi Santa’s Hotel Tunturissa verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme saariselka@santashotels.fi tai +358 400 102 190.

Tutustu ja varaa

Lapland Hotels Riekonlinna

– Ensilumille hiihtäjätarjous aamiaisella
– 2hh, alk. 47 eur / hlö / vrk, sisältäen majoituksen standard-huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, rentouttavan iltasaunan sekä kuntosalin ja suksien huoltohuoneen käytön

– tiedustelut ja varaukset 0165594455 tai riekonlinna@laplandhotels.com

Tutustu ja varaa

Lapland Hotels Riekonlinna

– Ensilumille hiihtäjätarjous puolihoidolla

– 2hh, alk. 66 eur / hlö / vrk, sisältäen majoituksen standard-huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, maukkaan päivällisen, rentouttavan iltasaunan sekä kuntosalin ja suksien huoltohuoneen käytön

– tiedustelut ja varaukset 0165594455 tai riekonlinna@laplandhotels.com

Tutustu ja varaa

Lapland Hotels Riekonlinna & Lapland Safaris Saariselkä

Aika kokea Lapin lumo uudella tavalla!

Upeimmat elämykset ovat vaivattomia ja ainutlaatuisia. Uudet elämyspakettimme yhdistävät mielestämme parhaimmalla tavalla helppouden, kokemuksen sekä monipuolisuuden. Vaikka paketit ovatkin lähtökohtaisesti tietyn pituisia lomia, voit luonnollisesti pidentää viipymää valitsemalla sinulle sopivan lähtöpäivän. Varauspolun varrella voit myös valita pakettiisi lisää ohjattuja elämyksiä, kuten huskyretkiä, hissilippuja tai nuotiohetkiä.

Hyppää mukaamme ja koe Lapin uskomaton luonto kanssamme kokoamalla vaivattomasti oma elämyspakettisi.

Tutustu ja varaa

Hotel Utsjoki

Syysloma Utsjoella

Syysloma – kaamosloma – lähiloma – pidennetty viikonloppu tai mitä ikinä hengähdystaukoa kaipaatkin, tule Utsjoelle!

Hotel Utsjoen 3 vrk majoituspaketti aamiaisella 350 € / 2 henkilöä sisältää kaksi yötä legendaarisessa lohihotellissa Utsjoen rantatöyräällä.

Lisäksi yhden yön hotellista 6 km päässä Nuorgamin tien tuntumassa, tunturin rinteessä sijaitsevassa kelohuoneisto Alissandessa. Panoraamaikkunoista avautuu henkeäsalpaava näkymä Tenojoen vastakkaisille tuntureille. Alissandessa voit nauttia yksityisyydestä luonnon keskellä.

Tarjous voimassa loka – marraskuu 2020.
Varaukset ja lisätiedot: hotel@hotelutsjoki.fi tai soita 040-580 1770.

Tutustu ja varaa

Lomakylä Vallen Joulu

LOMAKYLÄ VALLE – UTSJOKI
Joulu kolkuttaa jo nurkan takana. Kaamoksen pastellinsävyt maalaavat taivaan, kirpeä pakkanen tuntuu kasvoilla, ja taianomainen hiljaisuus sekä levollisuus ympäröivät meidät. Jylhä tunturimaisema kutsuu unohtamaan arjen murheet, ja kokemaan ainutlaatuinen elämys pohjoisen Lapin kauniissa, arktisessa luonnossa. Lähde viettämään joulua ja nauttimaan kaamosajan tunnelmasta ja pimeydestä, puhtaasta luonnosta, mukavista aktiviteeteista sekä herkullisista ruuista perheomisteiseen, saamelaiseen lomakyläämme Suomen pohjoisimpaan kuntaan Utsjoelle!

Lomakylä Vallesta Tenojoen rannalta voit nyt varata tunnelmallisen 4 vuorokauden joulupaketin ajalle 23.-27.12.2020. Joulupaketin hinta alkaen 498€/hlö, sisältäen majoituksen, pakettiin kuuluvat aktiviteetit sekä ateriat. Meillä voit majoittua joko kodikkaissa joenrantamökeissä tai tasokkaissa hotellihuoneissa.

Voit myös halutessasi varata lisäaktiviteetteja lomasi ajalle, tai vuokrata esimerkiksi lumikengät, sukset tai läskipyörät käyttöösi ja lähteä omatoimisesti tutustumaan Tenojoen ympäristöön sekä upeaan tunturimaisemaan. Kauttamme voit varata myös lentokenttäkuljetukset Ivalosta lomakylään ja takaisin, mikäli et saavu omalla autolla. Lue lisää lomakylästämme osoitteesta www.holidayvillagevalle.fi.

Varaa nyt puh. 0400948210 info@holidayvillagevalle.fi

Lue lisää

Valkea joulu Inarissa

HOTELLI INARI – INARI
Lumi, kaamoksen valojen värjäämät hanget revontulineen ja valmiin joulupöydän herkut. Siidan elämykselliset näyttelyt luonnosta ja saamelaiskulttuurista sekä reipasta ulkoilua Lapin hangilla.

Ota tauko itsellesi ja vietä rauhaisa Joulu.

Paketti sisältää:
-3 yön majoitus Hotelli Inarissa
-Tervetuloglögi
-Aamiaiset ja jouluaaton juhlaillallinen
-Koiravaljakkosafari (2hlö/reki)
-Pääsylippu Saamelaismuseo ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidaan
-Lumikenkävuokra 1 vrk
-Lämmin talviulkoiluvaatetus

Tulopäivä 23.12. tai 24.12.2020

Hinnat Hotelli Inarissa:
362€ / hlö, kahden hengen Standard huoneessa
499€ / hlö, yhden hengen Standard huoneessa
399€ / hlö, kahden hengen saunallisessa Superior huoneessa
574€ / hlö, yhden hengen saunallisessa Superior huoneessa

Tarjous on voimassa 23.12. – 27.12.2020 välisenä aikana saatavuuden mukaan ja koskee uusia varauksia.
Varaukset ja lisätiedot: sales@visitinari.fi

Tutustu ja varaa

Joulu Saamenmaalla

TRADITION HOTEL KULTAHOVI – INARI
Meillä Inarissa joulun aika voi olla vuoden pimein mutta joulun taika tuo ihanaa tunnelmaa tähän perinteiseen juhlaan. Tunnelmaan auttavat toki myös luminen maisema ja sen kimaltelevat timantit, tuikkivat tähdet ja parhaimmillaan myös upeat revontulet.

Ravintola Aanaarimme kokit ahkeroivat keittiön puolella luodakseen juhlaan arvoisensa serviisin unohtamatta perinteisiä inarilaisia jouluherkkuja. Joulun perinteisiin Inarissa kuuluu käynti Inarin hautuumaan Pyrkyreiden Palstalla, jossa sijaitsee lukuisten Lemmenjoen legendaaristen kullankaivajien viimeinen leposija.

Inarissa myös ulkoillaan lumisessa luonnossa monin eri tavoin. Voit hiihtää, lumikenkäillä, talvipatikoida, pilkkiä tai tehdä Tapaninajelun vaikkapa moottorikelkalla, koiravaljakolla tai porohärän vetämänä. Myös Siida on avoinna vierailijoille.

Joulupakettimme sisältää majoituksen 5-7 yöksi, aamiaiset, päivälliset sekä jouluaaton juhlaruokailun ja pukin visiitin.

Hinnat:
5 yötä Perinnehotellissa 430 euroa / henkilö / 2 hengen huoneessa, Koskihotellissa 525 euroa / henkilö / 2 hengen huoneessa

7 yötä Perinnehotellissa 567 euroa / henkilö / 2 hengen huoneessa, Koskihotellissa 672 euroa / henkilö / 2 hengen huoneessa.

Varaukset sähköpostilla suoraan hotellista inarin.kultahovi@co.inet.fi

Tutustu ja varaa

Talvilomanen

NUORISO- JA LUONTOLOMAMATKAILUKESKUS VASATOKKA – INARI, RIUTULA
* Majoitus mökissä puolihoidolla 3vrk, sis lakanat ja siivous
* Lumikenkäretki ja nuotiokahvit
* Aamiaiset (x3)
* Päivälliset (x3)
* Pääsylippu Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan
* Yksi saunavuoro
* Suksien tai lumikenkien omatoiminen käyttö päiväksi
* Saatavilla läpi talven, poikkeuksena joulun aika

Hinta 229,50€/hlö

Tutustu ja varaa

Jouluksi joulupukin hotelliin?

SANTA’S HOTEL TUNTURI SAARISELKÄ

Santa’s Hotel Tunturissa joulu on mielessä joka päivä. Tunturissa vietät tunnelmallisen, aktiivisen ja varmasti lumisen joulun huolettomasti.

Tunturin jouluun kuuluu majoitus valitussa huonetyypissä, maittava aamiainen, joulupuuro aattoaamuna, puolihoito (herkulliset jouluateriat jouluaattona ja joulupäivänä), Tunturin jouluohjelma ja kuntosalin käyttö.
Santa’s Hotel Tunturin monipuolisesta huone- ja huoneistovalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Hintaesimerkkejä ( ajalle 22.12.-1.1.2021 ):

Tunturin joulu saunallisessa superior huoneessa 3 yötä 387 €/ hlö jaetussa kahden hengen huoneessa.
Tunturin perhejoulu saunallisessa huoneistossa, jossa kolme erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja sauna 3 yötä 1395 € / huoneisto / 1-6 henkilöä huoneistossa.

Varaa joulu Tunturissa tai kysy lisää Santa’s Hotel Tunturin myyntipalvelusta saariselka@santashotels.fi tai p. 0400 102 190.

Tutustu ja varaa

Joulupaketti Inarissa

WILDERNESS HOTEL INARI
Joulu Lapissa on kaamoksen sineä, hohtavia hankia, paukkuvaa pakkasta ja luonnon rauhaa. Oletko koskaan nähnyt jouluyönä revontulten tanssivan taivaalla?

Varaa nyt oma joululomasi Wilderness hotellien monipuolisesta tarjonnasta. Voit keskittyä nauttimaan jouluntunnelmasta valmiin joulupöydän äärellä.

Paketin kesto ja sisältö: Kolmen yön majoitus valitsemassasi majoitustyypissä, puolihoito, lumikenkävuokra yhdelle päivälle, tervetuloglögit ja iltasauna.

Hinnat Wilderness Hotel Inari:
Ajalla 19.12.2020-3.1.2021
Hotellihuoneessa 390 €/3 yötä/henkilö
Arctic Chalet mökissä 590 €/3 yötä/henkilö
Revontulimökissä 870 €/3 yötä/henkilö
Hinnat ovat voimassa, kun majoittua on vähintään kaksi henkilöä per majoituskohde.
Jos majoittumisen ajalle osuu jouluaatto 24.12. tai uuden vuoden aatto 31.12. on lisähinta pakettiin +30 €/hlö (juhlapäivälliset, jouluaattona myös joulupukin vierailu).

Varaukset myyntipalvelusta: sales@nellim.fi

Tutustu ja varaa

Joulupaketti Muotka

WILDERNESS HOTEL MUOTKA KIILOPÄÄ
Joulu Lapissa on kaamoksen sineä, hohtavia hankia, paukkuvaa pakkasta ja luonnon rauhaa. Oletko koskaan nähnyt jouluyönä revontulten tanssivan taivaalla?

Varaa nyt oma joululomasi Wilderness hotellien monipuolisesta tarjonnasta. Voit keskittyä nauttimaan jouluntunnelmasta valmiin joulupöydän äärellä.

Paketin kesto ja sisältö: Kolmen yön majoitus valitsemassasi majoitustyypissä, puolihoito, lumikenkävuokra yhdelle päivälle, tervetuloglögit ja iltasauna.

Hinnat Wilderness Hotel Muotka:
Ajalla 19.12.2020-3.1.2021
Hotellihuoneessa 390 €/3 yötä/henkilö
Superior sauna huoneessa 550 €/3 yötä/henkilö
Panorama kelomökissä tai revontulimökissä 770 €/3 yötä/henkilö
Revontulimökissä 870 €/3 yötä/henkilö
Hinnat ovat voimassa, kun majoittua on vähintään kaksi henkilöä per majoituskohde.
Jos majoittumisen ajalle osuu jouluaatto 24.12. tai uuden vuoden aatto 31.12. on lisähinta pakettiin +30 €/hlö (juhlapäivälliset, jouluaattona myös joulupukin vierailu).

Tutustu ja varaa

Alkutalven majoituspaketti Utsjoella

LOMAKYLÄ VALLE UTSJOKI
Haaveiletko kaamoksen ajan tunnelmallisesta matkasta kohteeseen, jossa voisit viettää rauhallisen hetken yksin tai yhdessä rakkaittesi kanssa, vailla kiirettä minnekään? Meillä Lomakylä Vallessa voit nauttia Lapin mystisestä pimeydestä, rauhasta ja puhtaasta ilmasta, syödä paikallisia herkkuja Deatnu -ravintolassamme, sekä halutessasi myös harrastaa erilaisia aktiviteetteja meitä ympäröivässä, upeassa luonnossa. Saamelainen, perheomisteinen lomakylämme tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen lepoon ja hiljentymiseen upean Tenojoen varrella.

Saat nyt 1.10.-15.12. väliselle ajalle kolmen yön majoituspaketin -20% tarjoushintaan, kun varaat nettisivuillamme www.holidayvillagevalle.fi käyttämällä koodia KAAMOS MÖKKI tai KAAMOS HUONE, tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@holidayvillagevalle.fi / soittamalla numeroon +358400948210.

Tarjoushinnat:
3 yön majoitus hotellihuoneessa, 1hh: 243,60€
3 yön majoitus hotellihuoneessa, 2hh: 283,20€
3 yön majoitus mökissä, 1-2hlö: 300€
3 yön majoitus mökissä, 3-4hlö: 348€

Lue lisää Lomakylä Vallesta, Ravintola Deatnusta sekä Utsjoen alueen harrastusmahdollisuuksista osoitteesta .

Tervetuloa!

Tutustu ja varaa

Siida – Saamelaismuseo ja luontokeskus, Inari

Siidan pysyvät näyttelyt opastavat saamelaiskulttuuriin ja Ylä-Lapin luontoon. Lisäksi vaihtuvia näyttelyitä: “Oikeita ihmisiä” ja “Saamelaiset seremoniat” sekä pop-up-näyttely “Karen Jomppanen – luova ja kokeileva käsityön taitaja”.

Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida on avoinna talvella 2020-2021 seuraavasti
1.10.-31.12.2020 ti-su klo 10-17 (ma suljettu)

Huom. poikkeukselliset aukioloajat jouluna: 24.12. klo 10-14, 25.12. klo 13-17, 26.12. klo 13-17. 1.1.-30.4.2021 ma-la klo 10-17 (su suljettu)

Pääsyliput: 10 eur/aikuinen, 8 eur/eläkeläinen, opiskelija, 5 eur/koululainen 7-17v, ilmainen lapsille 0-6v.

Tutustu

Lasketteupaketti Saariselälle

STAR ARCTIC HOTEL – SAARISELKÄ
Saariselän hiihtokeskus sijaitsee aivan hotellimme vieressä, ja meillä voit kokea todellisen ski in – ski out elämyksen, kun pääset suoraan hotellin pihalta mäkeen ja ladulle. Hiihtokeskuksessa on 6 hissiä ja 15 rinnettä, joiden vaikeustaso vaihtelee aloittelijoiden vihreistä rinteistä mustiin rinteisiin. Saariselän rinteistä suurin osa on sinisiä, jonka ansiosta hiihtokeskus on oivallinen erityisesti perheille ja keskitason laskettelijoille.

Saariselältä, hotellimme vierestä, löytyy myös Suomen pisin pulkkamäki, jolle mittaa tulee jopa 1800 metriä! Pulkkamäki on valaistu palkitulla valotaideteoksella, ja pääset pulkkailemaan myös kaamosaikana pimeän tultua revontulivalojen alla. Pulkkailu on hauska vaihtoehto, mikäli haluat kokea laskemisen riemun, mutta et halua välttämättä lasketella tai lumilautailla.

Uutuus! Tarjoamme nyt laskettelupaketteja, joilla voit yhdistää rentouttavan viipymän mukavassa, modernissa panoramahotellissa ja aktiiviset päivät rinteessä! Laskettelupakettimme sisältää majoituksen Star Arctic Hotellissa, buffetaamiaisen sekä lasketteluliput Saariselän hiihtokeskukseen. Paketti on tarjolla vähintään 3 yön viipymille ajalla 20.11.2020 – 11.4.2021. Hinnat alkaen 116€/yö kahdelta henkilöltä.

Tutustu ja varaa

Koko perheen elämyspaketti

STAR ARCTIC HOTEL – WILTSU LUONTOKESKUS – IVALO
Saariselkä on loistava lomakohde kaikenikäisille, ja haluamme tuoda Lapin unohtumattomimmat elämykset kaikkien saataville. Talvikaudella 2020/2021 voit majoituksen yhteydessä ostaa sisäänpääsylipun Wilderness Centeriimme, Wiltsuun, jonne myymme rannekkeita 4.-6.12. ja 11.12.-6.1. välisenä aikana.

Rannekkeeseen kuuluu lumi- ja liukulumikenkien käyttö, moottorikelkkailu ja kalaonnen kokeileminen pilkkien. Opit tuntemaan karvaiset ystävämme porot ja huskyt, ja halutessasi pääset kokemaan unohtumattomia hetkiä huskyvaljakon tai poron vetämän reen kyydissä. Wiltsun kahvila palvelee aukioloaikoina ja tarjolla on lisämaksusta lounas sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää kylmien ja kuumien juomien lisäksi.

Wiltsu-rannekkeen hinta 79€/aikuinen, 59€/lapsi (5-11v), taaperot pääsevät mukaan ilmaiseksi. Wilderness Centerin lyhyempiin aktiviteetteihin on mahdollista ostaa lippuja myös erikseen, ja pidemmille retkille paikan voi varata kätevästi verkkosivuillamme.

Tutustu ja varaa

Korpikartano kutsuu!

HOTELLI KORPIKARTANO – LEMMENJOKI

Hotelli Korpikartanossa voit talven tehdessä tuloaan nauttia lähialueen luonnosta ja ulkoilumahdollisuuksista, tai vaikka vain pysähtyä Menesjärven äärelle nauttimaan maisemista ja taianomaisesta hiljaisuudesta. Me huolehdimme päiväsi käyntiin maukkaalla aamiaisella ja lämmitämme illaksi lempeälöylyisen saunan.

2 yön majoituksen tarjoushinnat 7.10.-22.11.2020:
Kahden hengen huone alkaen 149€ / 2 yötä
Yhden hengen huone alkaen 129€ / 2 yötä
Sis. aamiainen ja yksityinen saunavuoro (1 h/päivä)

Lisäyöt 55-75€ huonetyypistä riippuen. Lisätietoa huonetyypeistä: https://korpikartano.fi/fi/majoitus/

Ennakkovarauksesta majoituksen yhteydessä:
Illallinen 25€/hlö (norm. 29€)
Tunnelmallinen rantasauna ja palju 120€/2h

Tarjoushinnat voimassa 22.11.2020 saakka.
Varaukset ja lisätiedot:
korpikartano@korpikartano.fi
+358 40 777 4339

Tutustu ja varaa

Kiireetön joulu Korpikartanossa

HOTELLI KORPIKARTANO – MENESJÄRVI INARI
Tule viettämään rauhallista ja ruuhkatonta joulua Hotelli Korpikartanoon nauttien kiireettömistä päivistä Inarin Menesjärvellä!

Joulun kolmen yön majoituspaketit 23.-26.12.2020 alkaen 185€/hlö, ja majoituspakettien yhteyteen aktiviteetit ja täyshoitoruokailut 175€/hlö.

Tilattavissa olevia lisäaktiviteetteja:
Huskyajelu (1,5h) Menesjärvellä 100€/hlö
Moottorikelkkasafari (2h) 100€/hlö

Lentokenttäkuljetuksista annamme tarjouksen pyydettäessä!

Lasten (4-11 v) joulun majoituspaketti (lisävuoteessa), sekä lasten täyshoito ja aktiviteetit -50% normaalihinnoista
Joulun majoituspaketti 1 hengen huoneessa, lisämaksu 66€/majoitus
Lisäyö 2 henkilöä 2 hh, sis. aamiainen 85€/yö
Lisäyö 1 henkilöä 1 hh, sis. aamiainen 70€/yö
Huoneluokan korotus minikeittiölliseen studioon 15€/yö

Varaukset ja lisätiedot:
korpikartano@korpikartano.fi
+358 40 777 4339

Tutustu ja varaa

Viikonlopun irtiotto

NORHTERN LIGHTS VILLAGE – SAARISELKÄ
Viikonlopun upea paketti on tehty näistä kokemuksista:
• Kolme yötä revontulimökissä
• Poroelämys
• Kahden tunnin moottorikelkkasafari tunturissa
• Saunan käyttö tunniksi
• Täysihoito – aamiainen, lounas & päivällinen

Hinnat:
• Alkaen €599 / henkilö
• 1 hlö: 3 yötä – €779
• 2 hlöä: 3 yötä – €1198
• + 1 aikuinen: €399
• + 1 lapsi: €199.50
Saatavilla koko talvikauden – 21.4.2021 saakka

Tutustu ja varaa

Talviaktiviteettipassi

SKI SAARISELKÄ JA LUONTOLOMA – SAARISELKÄ

Saariselän laajin kattaus elämyksiä yhdellä lipulla! Saariselkä Ski & Sport Resort Oy ja Lapin LuontoLomat Oy tarjoavat sinulle upean mahdollisuuden kokea unohtumattomia aktiviteetteja paikallisten kanssa. Aktiviteettipassiin sisältyy 3, 5 tai 7 vapaavalintaista ohjattua elämystä, voit rakentaa unelmalomasi vapaasti seuraavista vaihtoehdoista:

-Aurora Tobogganing-revontulipulkkailu sisältäen ruokailun (pulkkailun kesto 2 tuntia)
-Kolmen tunturin moottorikelkkasafari (kesto 2 tuntia)
-Laskettelupäivä (sisältää päivän hissilipun, välinesetin vuokran sekä 90 minuutin hiihtokoulun)
-Moottorikelkkasafari poropihalle ja sarvipäiden tervehtiminen (kesto 2 tuntia)
-Murtomaahiihtokoulu tai ohjattu umpihankihiihto (sisältää 90 minuuttia ohjausta ja koko päivän välinevuokran)
-Ohjattu fatbikeretki (2 tuntia)
-Ohjattu lumikenkäilyretki (2 tuntia)
-Pilkkiretki moottorikelkalla tai autolla päivällä tai yöllä revontuliretkenä (kesto 3 tuntia)
-Revontulimetsästys autolla (kesto 3 tuntia)

Ohjatut retket ovat saatavilla päivittäin 20.11.2020-15.4.2020 välisenä aikana.Ohjelmat ovat saatavilla varaustilanteen mukaan ja ohjatut retket vaativat ennakkovarauksen. Ohjelmat järjestetään paikallisten viranomaisten ohjeistusten mukaisesti osallistujien turvallisuuden varmistamiseksi.

Hinta: 3 aktiviteettia 250€/aikuinen, 5 aktiviteettia 370€/aikuinen, 7 aktiviteettia 490€/aikuinen. Alle 17-vuotiaat lapset ja yli 64-vuotiaat ovat oikeutettuja -35% alennukseen.

Lisätiedot ja varaukset: www.skisaariselka.com/fi/ / info@skisaariselka.fi ja https://www.lapinluontolomat.fi luonto.loma@saariselka.fi

Tutustu ja varaa

Nauti tasokkaista palveluista

Inari-Saariselkä alueella majoitut mukavasti, herkuttelet lappilaisella lähiruoalla ja vietät päivät uusien elämysten parissa. Täällä voit majoittua vaikka lasikattoisessa iglussa ja nauti revontulten loimusta ja luonnon läheisuudestä mukavasti sisältä käsin! Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin alta!

Loma täynnä elämyksiä

Muista hemmotella itseäsi ja läheisiäsi lomalla! Voit viettää aktiivista luontopäivää tai hiljentyä nuotion äärelle – vietä lomasi juuri niin kuin haluat. Inari-Saarisellä koet voimaannuttavia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. Katso täältä esimerkkejä mitä tehdä lomallasi.

Saapuminen ja liikkuminen

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle. Usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}

Tutustu Inari-Saariselän matkakohteisiin

Tutustu Inari-Saariselkä alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Inari-Saariselällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Inspiroidu ja löydä aito Lappi

Maaginen keskiyön aurinko paistaa läpi intensiivisen kesän. Syksyllä luonnossa kulkijaa hemmottelee värikylläinen ruska ja pian alkavat revontulet tanssia taivaalla. Mystinen kaamos tekee tuloaan, aloittaen pitkän lumisen talvikauden. Täältä löytyy aito Lappi.