Tarjoukset ja lomapaketit

Inari-Saariselkä matkailualueen

Voit räätälöidä oman lomasi varaamalla liikkumisen alueelle, majoituksen ja aktiviteetit laajasta tarjonnasta. Voit myös varata valmiin lomapaketin alueen tarjonnasta.

Alta löydät alueen matkailutarjouksia niin majoituksien, aktiviteettien kuin muidenkin palveluiden osalta. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä erikoishinnat sekä valmiit lomapaketit.

Majoitustarjoukset ja makuelämykset

Joiku-Kotsamo Safaris

Joiku-Kotsamo Safaris – Saamelainen illallinen 2,5 h. Joiku-Kotsamo Safaris. Joka perjantai klo 18:00. Ohjelmapaikka: Joikun Kota. Hinta aikuiset: 90 €. lapset 4-11v. 45 €, alle 4v. ilmaiseksi. Asiakkaiden nouto osoitteesta: Saariseläntie 7 (kuuluu hintaan). Paikallinen saamelainen perhe toivottaa sinut tervetulleeksi illalliselle Joikun Kotaan! Tule aistimaan aitoa lappilaista tunnelmaa ja nauttimaan elämyksellisestä tuokiosta porotilallamme. Voit käväistä poroaidassa hämmästymässä porojen rauhallisuudesta ja ystävällisyydestä. Sisällä puisessa kodassa pääset herkistymään saamelaiselle tarinoinnille ihanasti lämmittävän takkatulen ääressä. Samalla kun nautit kynttilävalaistuksessa tarjoillusta ruuasta, kuuntelet kodan emännän joikuja. Toivomme sinun saavan rauhassa rentoutua ja nauttia ainutlaatuisesta hetkestä kiireettömässä ilmapiirissä. Tutustu ja varaa.

AT Nature, Tirro, Inari – Talvilomatarjous: Majoitus LapinTintti-mökissä -10% (kun käytät alekoodia LAPINTINTTI10 maksamisen yhteydessä). Tarjous voimassa 19.2-10.4.2021. Tutustu ja varaa.

Traditional Hotel Kultahovi ja Ravintola Aanaar, Inari- TALVI INARISSA. Kun yövyt Inarissa vähintään 3 yötä, voit varata 2 hengen huoneen joko Perinnehotellistamme hintaan 300 euroa / 3 yötä tai Koskihotellissa saunallisessa huoneessa 360 euroa / 3 yötä. Varaukset suoraan hotellista sähköpostilla inarin.kultahovi@co.inet.fi tai puhelimitse 016-5117100. Hinnat ovat voimassa 1.1.-18.4.2021

Hotel Korpikartano, Inari – Kevät tulee, tässä tarjouksemme sinulle: 4 yötä 95eur/yö/2hlö, lisäyöt 75eur/yö/2hlö ja 4 yötä 75eur/yö/1hlö, lisäyöt 60eur/yö/1hlö. sisältäen aamiaisen ja 1h privaattia sauna-aikaa päivittäin sähkösaunassa. Isommille ryhmille ja perheille kysy tarjous. Studioissa on minikeittiö (studio/minikeittiölisä 10 eur/yö/studio). Meillä myös lemmikkihuoneita, ilmoitathan varatessasi tarpeen. Lumikenkien, suksien (”neverwax”), pulkkien, potkurien ja pienen lapinkodan vapaa käyttö. Puolihoitotarjous 20 eur/pvä/aikuinen. Täysihoitotarjous 30 eur/pvä/aikuinen. Perinteinen puulämmitteinen rantasauna & kylpytynnyri 150 eur/2h privaatisti. Aktiviteeteistamme -15% alennus. Tarvittaessa noudamme myös Inarista bussilta tai Ivalon kentältä, kysy tarjous! Hinnat voimassa 30.4.2021 saakka. Tutustu ja varaa.

Aurora Village, Ivalo – Talvikampanja 2021. Kahden hengen majoitus lasikattoisessa revontulikodassa 235 EUR/yö. Hinta sisältää aamiaisen ja illallisen, sekä talviulkoiluvälineiden kuten lumikenkien ja potkukelkkojen vapaan käytön. Tarjous voimassa 18. huhtikuuta 2021 asti. Tutustu ja varaa.

Giellajohka, Kaamanen – Uniikissa lomakeitaassa Muotkatunturin ja Paistunturin upealla erämaa alueella nautit täydellisestä rauhasta ja mahtavasta luonnosta. Majoitukset alkaen 49 € / 1 hlön huone aina luksus revontulihuviloihin alkaen 150 € / yö. Majoittujille tarjoamme lumikengät, metsäsukset, norm. sukset ja pilkkivälineet veloituksetta käyttöön. Tutustu ja varaa.

Tradition Hotel Kultahovi ja Ravintola Aanaar, Inari – YÖVY JA HERKUTTELE
Tule viettämään ilta ja yö luonamme! Voit tehdä pikavierailun, nauttia ihanan illan ravintolassamme ja painaa pään mukavaan tyynyyn kaikessa rauhassa. Yö ja Menu 5 kahdelle alk. 220€. Tutustu lisää.

Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä – Hiihtoloma johdattaa kevääseen! Lunta, valoa, yhteisiä elämyksiä ja loistavia hiihtomaisemia. Alkaen 86€/vrk/1hh. Tutustu ja varaa.

Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä – Etätyöpakettimme sisältää majoituksen huoneistossa, jossa on keittiö ja ilmainen wifi. Paketin voit valita aamiaisella tai ilman. Huoneistosi siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Lisäksi käytettävissäsi on tulostus- ja skannauspalvelu ja rajaton kahvi/tee hotellin vastaanotossa sen aukiolojen aikaan. Pakettiin kuuluu myös vapaa kuntosalin käyttö. Alkaen 1400€/huoneisto/14vrk ja 2580€ / 30vrk. Katso tarjous ja varaa.

Nuorgamin Lomakeskus, Nuorgam – TALVILOMATARJOUS 2021. Tule meille Nuorgamiin viettämään voimaannuttava talviloma! Hintaesimerkkejä:
4 yön majoitus 2 hengen huoneistossa 180 € / hlö lisäyöt 42,50 € / hlö / yö
4 yön majoitus 2 hengen uudessa superior rantamökissä 295 € / hlö lisäyöt 69 € / hlö / yö
4 yön majoitus 2–4 hengen saunahuoneistossa 250 € / hlö lisäyöt 62,50 € / hlö / yö
Lumikengät, potkurit ja talviulkoiluvaatetus sisältyy hintaan.
Varatessasi vähintään 4 yön majoituksen etuna moottorikelkkasafareista ja pilkkiretkistä – 25 % alennus. Kysy muita majoitusvaihtoehtoja ja tee varaukset sähköpostitse: info@visitnuorgam.fi tai puhelimitse 0400 294669
Tarjoukset voimassa 3.5.2021. Tutustu lisää.

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka, Inari Riutula – Talvilomanen Majoitus mökissä puolihoidolla 3vrk, sis lakanat ja siivous. Tajous sisältää aamiaiset ja päivälliset (x3), pääsylipun Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan, saunavuoron, suksien tai lumikenkien käytön päiväksi sekä lumikenkäretken ja nuotiokahvit. Hinta 229,50€/hlö. Tutustu ja varaa.

Northern Lights Village, Saariselkä – Yövy Aurora Cabinissa tarjoushinnoin 21.4.2021 saakka.
Esimerkkinä 2 hengen majoitus sis. puolihoito: 239EUR/yö (hiihtolomaviikot ja pääsiäinen 289EUR/yö) Varaukset ja tiedustelut täältä.

Elämykset

Joiku-Kotsamo Safaris

Joiku-Kotsamo Safaris, Saariselkä – Moottorikelkalla tunturiin 2h. Joka päivä klo 10:00. Ohjelmapaikka: Joikun Kota. Hinta aikuiset: 105 €, lapset 4-11v. 52,50€.Asiakkaiden nouto osoitteesta: Saariseläntie 7 (kuuluu hintaan). Lähde oppaamme mukaan kelkkaretkelle Lapin uskomattoman kauniiseen luontoon. Tykkylumiset puut ja huikeat maisemat tervehtivät retkeilijää matkan varrella. Mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa avomaastossa kuin erämaan rauhaa metsän siimeksessä. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin. Tunturin laella upeita näkymiä ihaillessa on hetki aikaa hörpätä myös kupillinen kuumaa juotavaa. Tutustu ja varaa.

AT Nature, Tirro, Inari – Talvilomatarjous: * kaikki yksityiset aktiviteetit -30% (kun käytät alekoodia SPRING2021 maksamisen yhteydessä)*  Tarjoushinnat voimassa 19.2.-10.4.2021. Tutustu ja varaa.

Joiku-Kotsamo Safaris, Saariselkä – Revontuliretki moottorikelkalla 3h joka ilta klo 20:00. Ohjelmapaikka: Joikun KotaHinta aikuiset: 120 €. lapset 4-11v. 60 €. Asiakkaiden nouto osoitteesta: Saariseläntie 7 (kuuluu hintaan).
Pimeän ajan moottorikelkkailu läpi lumisten maisemien. Hämärän metsän tykkylumiset puut tervehtivät retkeilijää matkan varrella ja mäkiset maastot tarjoavat vaihtelevan reitin, missä tunnet niin vauhdin hurmaa kuin erämaan rauhaa. Retkelle uskaltaa lähteä aloittelijakin, sillä opastamme osallistujat aluksi kelkkailun saloihin. Tunturin laella pysähdymme rauhassa katselemaan upeita näkymiä. Jos luonto on suosiollinen, saatamme nähdä yöllisen taivaan revontulia. Matkalla on hetki aikaa hörpätä myös kupillinen kuumaa juotavaa. Tutustu ja varaa.

Ivalo Trek Lapland, Ivalo – Koko perheen pilkkiretki Inarijärvelle! Tule ja koe kanssamme upea Inarijärvi moottorikelkan reen kyydissä. Mukaan mahtuu isompikin perhe tai ystäväporukka. Retken kesto on 4 tuntia. Luonnossa nautimme lisäksi nuotiotunnelmasta ja grillaamme makkarat. Retken hinta sisältää kyydityksen lisäksi pilkkivarusteet, lämmintä juomaa sekä makkarat. Lähtö: Ivalon keskustasta Sairaalantie 1, Ivalo sovittuna ajankohtana. Hinta: aikuiset 100 €/hlö ja lapset 20 €/hlö. Varaa täältä.

Ivalo Trek Lapland, Ivalo – koko perheen huskysafarit Ivalossa! Neljä erityyppistä huskysafaria alkaen tunnin retkestä koko päivän vaativaan safariin. Varattavissa viikon jokaisena päivänä. Kesto: 1 tunti, 2,5 tuntia, 4 tuntia tai 6 tuntia. Hinnat: alkaen 112 €/aikuinen / 1 tunnin safari 8-11-vuotiaat -25 % Lapsi reessä joko itsekseen tai toisen lapsen kanssa
4-7-vuotiaat -50% Lapsi istuu reessä vanhemman/aikuisen kanssa. Varaa täältä.

Kultamuseo, Tankavaara – TALVITARJOUS Museokortilla -20% Ykän yllätyksestä sekä Nipan ja Petronellan tuliaispaketeista! Katso tarjous Ykän yllätyksessä on suomalaisesta teräksestä valmistettu vaskooli, Tankavaaran kultapitoista hiekkaa ja putki kultahippuja varten. Nipan tuliaispakettiin kuuluu vaskoolin, kultapitoisen hiekkapussin ja putken lisäksi Laanilan kultapolku-opas, lajitelma kisamerkkejä sekä kisamerkeistä tehty kangaskassi. Petronellan tuliaispaketti sisältää Laanilan kultapolku-oppaan, lajitelman postikortteja, kynän, helmikorvakorut ja pienen lehtikultapullon sekä kisamerkeistä tehdyn kangaskassin.

Siida – Saamelaismuseo ja luontokeskus, Inari – Siidan pysyvät näyttelyt opastavat saamelaiskulttuuriin ja Ylä-Lapin luontoon. Lisäksi vaihtuvia näyttelyitä: “Oikeita ihmisiä” ja “Saamelaiset seremoniat” sekä pop-up-näyttely “Karen Jomppanen – luova ja kokeileva käsityön taitaja”. Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida on avoinna talvella 2020-2021 seuraavasti: 1.1.-30.4.2021 ma-la klo 10-17 (su suljettu). Pääsyliput: 10 eur/aikuinen, 8 eur/eläkeläinen, opiskelija, 5 eur/koululainen 7-17v, ilmainen lapsille 0-6v. Tutustu.

Ski Saariselkä ja Luontoloma, Saariselkä – Saariselän laajin kattaus elämyksiä yhdellä lipulla! Saariselkä Ski & Sport Resort Oy ja Lapin LuontoLomat Oy tarjoavat sinulle upean mahdollisuuden kokea unohtumattomia aktiviteetteja paikallisten kanssa. Aktiviteettipassiin sisältyy 3, 5 tai 7 vapaavalintaista ohjattua elämystä, voit rakentaa unelmalomasi vapaasti tarjoamistamme vaihtoehdoista. Hinta: 3 aktiviteettia 250€/aikuinen, 5 aktiviteettia 370€/aikuinen, 7 aktiviteettia 490€/aikuinen. Alle 17-vuotiaat lapset ja yli 64-vuotiaat ovat oikeutettuja -35% alennukseen. Lisätiedot ja varaukset: Täältä tai täältä. Ohjatut retket ovat saatavilla päivittäin 20.11.2020-15.4.2021 välisenä aikana.Ohjelmat ovat saatavilla varaustilanteen mukaan ja ohjatut retket vaativat ennakkovarauksen.

Joiku Kotsamo Safaris, Saariselkä – Kampanjatarjous hiihtolomaviikot 8/9/10. Porosafari 2h. Joka päivä klo 13:00. Ohjelmapaikka: Joikun Kota ja porotila. Hinta aikuiset: 100 €. lapset 4-11v: 50 €, alle 4v. ilmaiseksi. Tarjous perheille: 2 aikuista + lapset, toinen aikuinen ilmaiseksi. Asiakkaiden nouto osoitteesta: Saariseläntie 7 (kuuluu hintaan). Talvinen poroajelu metsän siimeksessä vie sinut hetkeksi pois arkipäivän kiireestä. Poronhoitajien elämäntapa ja saamelaiskulttuuri ovat vahvasti läsnä joka hetkessä, jonka retkellä vietät. Voit istua kaikessa rauhassa lempeän poron rekikyydissä ja nauttia luonnon kevyestä eleettömyydestä ja kauneudesta. Lumisessa metsässä pysähdymme leirinuotiolle, missä nautitaan kiireettömät pannukahvit lumoavan tulen loimussa, tarinoidaan hetkinen ja ruokitaan meitä kuljettaneet eläinystävämme. Tutustu ja varaa.

Lomapaketit

Lapland Hotels Riekonlinna

Lapland Hotels Riekonlinna ja Lapland Safaris, Saariselkä – Saariselkä fatbikea ajaen! Kylätunnelma, kansallispuiston luonto ja yksi Suomen persoonallisimmista fatbike-reitistöistä odottavat sinua Saariselällä. Varaa aikuisten miniloma, jossa pääset talvipyöräilyn makuun. Paketti sisältää kolmen vuorokauden majoituksen lisäksi pyörävuokran kolmeksi tunniksi yhtenä päivänä. Hinta alkaen 172€/henkilö. Tutustu ja varaa.

Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä – Talvinen elämyspakettimme aikuisille tuo lomaasi niin hemmottelua hotellissa kuin raikkaita kokemuksia Saariselän upeassa luonnossa. Tervetuliaiskuohuviinit ja suklaat huoneeseen saavat mielen lomatuulelle. Tutustu ja varaa.

Star Arctic Hotel, Saariselkä – Uutuus! Tarjoamme nyt laskettelupaketteja, joilla voit yhdistää rentouttavan viipymän mukavassa, modernissa panoramahotellissa ja aktiiviset päivät rinteessä! Laskettelupakettimme sisältää majoituksen Star Arctic Hotellissa, buffetaamiaisen sekä lasketteluliput Saariselän hiihtokeskukseen. Paketti on tarjolla vähintään 3 yön viipymille ajalla 20.11.2020 – 11.4.2021. Hinnat alkaen 116€/yö kahdelta henkilöltä. Tutustu ja varaa.

Northern Lights Village, Saariselkä – Viikonlopun irtiotto! Tarjous sisältää kolme yötä revontulimökissä, poroelämyksen, kahden tunnin moottorikelkkasafarin tunturissa, saunan käytön tunniksi ja täysihoidon – aamiainen, lounas & päivällinen. Hinnat alk. 599€/hlö. Saatavilla koko talvikauden 21.4.2021 saakka. Tutustu ja varaa.

Ikaalisten Matkatoimisto – omatoimilomia Saariselälle ja Ivaloon – Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat helposti matkan Saariselälle tai Ivaloon. Olitpa liikkeellä sitten autolla, bussilla tai lentäen, niin löydät sinulle sopivan paketin. Tutustu ja varaa.

Aktiv Resorin yksilölliset matkapaketit Saariselälle – Aktiv-Resor toteuttaa yksilöllisiä matkapaketteja ympäri vuoden toiveiden mukaan räätälöitynä. Matkan kesto ja ajankohta ovat joustavasti itse päätettävissä. Hinta alkaen EUR580.00/matkustaja/3 yötä sisältäen majoituksen puolihoidolla revontulimökissä ja lennot Ivaloon Finnairilla. Tutustu ja varaa.

Aurinkomatkojen kanssa vaivatta Saariselälle – Aurinkomatkat järjestää matkoja Saariselälle 21.11.2020-1.5.2021. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin, koko viikoksi lauantaista lauantaihin tai neljän yön matkalle sunnuntaista torstaihin. Yhdistelmämatkassa normaalimajoitukseen on liitetty elämysmajoitus: loman voi esimerkiksi aloittaa tai matkasi voi huipentua yöpymiseen pohjoisen tähtitaivaan alla lasi-iglussa. Aurinkomatkojen paketti sisältää: Finnairin suorat lennot Ivaloon ja matkatavarat, majoituksen, Aurinkomatkat-sovelluksen käytön, matkapaketin turvan (hyvät muutos- ja peruutusehdot), lisämaksusta kuljetukset ja aktiviteetit. Tutustu ja varaa.

Nauti tasokkaista palveluista

Inari-Saariselkä alueella majoitut mukavasti, herkuttelet lappilaisella lähiruoalla ja vietät päivät uusien elämysten parissa. Täällä voit majoittua vaikka lasikattoisessa iglussa ja nauti revontulten loimusta ja luonnon läheisuudestä mukavasti sisältä käsin! Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin alta!

Loma täynnä elämyksiä

Muista hemmotella itseäsi ja läheisiäsi lomalla! Voit viettää aktiivista luontopäivää tai hiljentyä nuotion äärelle – vietä lomasi juuri niin kuin haluat. Inari-Saarisellä koet voimaannuttavia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. Katso täältä esimerkkejä mitä tehdä lomallasi.

Saapuminen ja liikkuminen

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle. Usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}

Tutustu Inari-Saariselän matkakohteisiin

Tutustu Inari-Saariselkä alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Inari-Saariselällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Inspiroidu ja löydä aito Lappi

Maaginen keskiyön aurinko paistaa läpi intensiivisen kesän. Syksyllä luonnossa kulkijaa hemmottelee värikylläinen ruska ja pian alkavat revontulet tanssia taivaalla. Mystinen kaamos tekee tuloaan, aloittaen pitkän lumisen talvikauden. Täältä löytyy aito Lappi.