Tarjoukset ja lomapaketit

Inari-Saariselkä matkailualueen

Voit räätälöidä oman lomasi varaamalla liikkumisen alueelle, majoituksen ja aktiviteetit laajasta tarjonnasta. Voit myös varata valmiin lomapaketin alueen tarjonnasta.

Alta löydät alueen matkailutarjouksia niin majoituksien, aktiviteettien kuin muidenkin palveluiden osalta. Tutustu tarjouksiin ja hyödynnä erikoishinnat sekä valmiit lomapaketit.

Majoitustarjoukset ja makuelämykset

Joiku-Kotsamo Safaris

Joiku-Kotsamo Safaris – Saamelainen illallinen 2,5 h. Joiku-Kotsamo Safaris. Joka perjantai klo 18:00. Ohjelmapaikka: Joikun Kota. Hinta aikuiset: 90 €. lapset 4-11v. 45 €, alle 4v. ilmaiseksi. Asiakkaiden nouto osoitteesta: Saariseläntie 7 (kuuluu hintaan). Paikallinen saamelainen perhe toivottaa sinut tervetulleeksi illalliselle Joikun Kotaan! Tule aistimaan aitoa lappilaista tunnelmaa ja nauttimaan elämyksellisestä tuokiosta porotilallamme. Voit käväistä poroaidassa hämmästymässä porojen rauhallisuudesta ja ystävällisyydestä. Sisällä puisessa kodassa pääset herkistymään saamelaiselle tarinoinnille ihanasti lämmittävän takkatulen ääressä. Samalla kun nautit kynttilävalaistuksessa tarjoillusta ruuasta, kuuntelet kodan emännän joikuja. Toivomme sinun saavan rauhassa rentoutua ja nauttia ainutlaatuisesta hetkestä kiireettömässä ilmapiirissä. Tutustu ja varaa.

Giellajohka, Kaamanen – Uniikissa lomakeitaassa Muotkatunturin ja Paistunturin upealla erämaa alueella nautit täydellisestä rauhasta ja mahtavasta luonnosta. Majoitukset alkaen 49 € / 1 hlön huone aina luksus revontulihuviloihin alkaen 150 € / yö. Majoittujille tarjoamme lumikengät, metsäsukset, norm. sukset ja pilkkivälineet veloituksetta käyttöön. Tutustu ja varaa.

Tradition Hotel Kultahovi ja Ravintola Aanaar, Inari – YÖVY JA HERKUTTELE
Tule viettämään ilta ja yö luonamme! Voit tehdä pikavierailun, nauttia ihanan illan ravintolassamme ja painaa pään mukavaan tyynyyn kaikessa rauhassa. Yö ja Menu 5 kahdelle alk. 220€. Tutustu lisää.

Lapland Hotels Riekonlinna, Saariselkä – Etätyöpakettimme sisältää majoituksen huoneistossa, jossa on keittiö ja ilmainen wifi. Paketin voit valita aamiaisella tai ilman. Huoneistosi siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Lisäksi käytettävissäsi on tulostus- ja skannauspalvelu ja rajaton kahvi/tee hotellin vastaanotossa sen aukiolojen aikaan. Pakettiin kuuluu myös vapaa kuntosalin käyttö. Alkaen 1400€/huoneisto/14vrk ja 2580€ / 30vrk. Katso tarjous ja varaa.

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka, Inari Riutula – Talvilomanen Majoitus mökissä puolihoidolla 3vrk, sis lakanat ja siivous. Tajous sisältää aamiaiset ja päivälliset (x3), pääsylipun Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan, saunavuoron, suksien tai lumikenkien käytön päiväksi sekä lumikenkäretken ja nuotiokahvit. Hinta 229,50€/hlö. Tutustu ja varaa.

Elämykset

Siida – Saamelaismuseo ja Luontokeskus, Inari
 Vierailukohteena Saamelaismuseon ulkomuseo, missä riittää katseltavaa. Noin 800 metriä pitkän suopunginmuotoisen polun varresta löydät noin viisikymmentä rakennusta ja rakennelmaa ryhmiteltynä kulttuurialueiden tai käyttöluonteen mukaisesti. Kohteet kertovat Suomen kolmen saamelaiskulttuurin kulttuuriperinnöstä, rakennusperinnöstä ja elinkeinoista. Huomaathan, että Siida-rakennusta perusparannetaan ja Siidan näyttelyt uusitaan kesäkuu 2021-maaliskuu 2022 välisenä aikana. Tänä aikana vierailut tapahtuvat ulkomuseoalueellamme.

Pääsyliput:
8 eur/aikuinen, 7 eur/eläkeläinen, opiskelija, 4 eur/koululainen 7-17v, ilmainen lapsille 0-6v. Meillä käy Museokortti.

Saamelaismuseo ja luontokeskus Siida on avoinna kesäaikaan 1.6.-30.9.2021 joka päivä klo 9-17.
Ulkomuseovierailun lisäksi voit tehdä ostoksia Siida Shopissa ja Metsähallituksen palvelupiste ja matkailuneuvonta sekä ravintola Sarrit palvelevat sinua. www.siida.fi

Lomapaketit

Lapland Hotels Riekonlinna

Lapland Hotels Riekonlinna ja Lapland Safaris, Saariselkä – Saariselkä fatbikea ajaen! Kylätunnelma, kansallispuiston luonto ja yksi Suomen persoonallisimmista fatbike-reitistöistä odottavat sinua Saariselällä. Varaa aikuisten miniloma, jossa pääset talvipyöräilyn makuun. Paketti sisältää kolmen vuorokauden majoituksen lisäksi pyörävuokran kolmeksi tunniksi yhtenä päivänä. Hinta alkaen 172€/henkilö. Tutustu ja varaa.

Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä – Talvinen elämyspakettimme aikuisille tuo lomaasi niin hemmottelua hotellissa kuin raikkaita kokemuksia Saariselän upeassa luonnossa. Tervetuliaiskuohuviinit ja suklaat huoneeseen saavat mielen lomatuulelle. Tutustu ja varaa.

Ikaalisten Matkatoimisto – omatoimilomia Saariselälle ja Ivaloon – Ikaalisten Matkatoimiston kautta varaat helposti matkan Saariselälle tai Ivaloon. Olitpa liikkeellä sitten autolla, bussilla tai lentäen, niin löydät sinulle sopivan paketin. Tutustu ja varaa.

Aktiv Resorin yksilölliset matkapaketit Saariselälle – Aktiv-Resor toteuttaa yksilöllisiä matkapaketteja ympäri vuoden toiveiden mukaan räätälöitynä. Matkan kesto ja ajankohta ovat joustavasti itse päätettävissä. Hinta alkaen EUR580.00/matkustaja/3 yötä sisältäen majoituksen puolihoidolla revontulimökissä ja lennot Ivaloon Finnairilla. Tutustu ja varaa.

Arctic Sky, Saariselkä – Arctic Silence Retreat – Hiljaisuutta Lapin luonnosta 10-14.6.2021.
Kaipaatko lepoa, hiljentymistä, kiireettömyyttä tai irtiottoa arkeen? Tervetuloa kokemaan tämä kaikki pienryhmässä (3-5 hlö) toteutettavalle hiljaisuuden retriitille. Retriitin aikana hiljennymme ja hidastamme tahtia, laitamme puhelimet narikkaan, nautimme ravitsevista aterioista sekä palauttavista joogaharjoituksista. Tavoitteenamme on, ettei sinun tarvitsisi huolehtia mistään vieraanamme ollessasi. Retriitti sisältää maukkaat lähiruoka-ateriat, päivittäisen luontoaktiviteetin, aamuharjoitukset, päivittäisen keskustelumahdollisuuden ohjaajan kanssa sekä iltaisin rentoutumista tukevan, pitkän joogaharjoituksen. Ja tietysti myös monet muut käytännön asiat, kuten tervetulomaljat, aamuherätykset, kuljetukset ja ns. puhelinvastaajapalvelun, jotta voit lomasi aikana keskittyä vain itseesi. 

TARJOUKSEMME ENNEN 20.5.2021 TEHTYIHIN UUSIIN VARAUKSIIN
Suoriin varauksiin (sähköpostitse minna@arcticskylapland.com) tarjoamme yhden hengen huoneen kahden hengen huoneen hinnalla. Jos matkustat ystävän kanssa, saatte yhteisen huoneen hintaan 1990 € / 2 hlö. Normaalihinta
1185 € jaettu huone (vain kaverin kanssa)
1550 € yhden hengen huone. Voit maksaa osan retriitin kustannuksista työpaikan tarjoamilla liikuntaetuuksilla (Smartum, TYKY, Edenred, ePassi). Majoitus Arctic Sky Chaletissa yhden tai kahden hengen huoneessa jaetuin yhteisin tiloin. Retriitti toteutetaan pienryhmässä. Retriitti ohjataan englanniksi tai kaksikielisesti suomi-englanti. Ohjaajana joogaopettaja Minna Kataja, RYT500. Lisätietoja: https://arcticskylapland.com/arctic-silence-retreat

Nauti tasokkaista palveluista

Inari-Saariselkä alueella majoitut mukavasti, herkuttelet lappilaisella lähiruoalla ja vietät päivät uusien elämysten parissa. Täällä voit majoittua vaikka lasikattoisessa iglussa ja nauti revontulten loimusta ja luonnon läheisuudestä mukavasti sisältä käsin! Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin alta!

Loma täynnä elämyksiä

Muista hemmotella itseäsi ja läheisiäsi lomalla! Voit viettää aktiivista luontopäivää tai hiljentyä nuotion äärelle – vietä lomasi juuri niin kuin haluat. Inari-Saarisellä koet voimaannuttavia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. Katso täältä esimerkkejä mitä tehdä lomallasi.

Saapuminen ja liikkuminen

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle. Usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}

Tutustu Inari-Saariselän matkakohteisiin

Tutustu Inari-Saariselkä alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Inari-Saariselällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Inspiroidu ja löydä aito Lappi

Maaginen keskiyön aurinko paistaa läpi intensiivisen kesän. Syksyllä luonnossa kulkijaa hemmottelee värikylläinen ruska ja pian alkavat revontulet tanssia taivaalla. Mystinen kaamos tekee tuloaan, aloittaen pitkän lumisen talvikauden. Täältä löytyy aito Lappi.