Pikkujoulut

Pikkujoulut pienellä porukalla – kavereiden kesken, työporukalla, perheen parissa tai vaikka kahden

Pikkujoulut tuovat väriä arkeen ja Inari-Saariselkä alueelta löytyy useita ehdotuksia pikkujoulujen viettoon joko kahden tai pienellä porukalla. Alta löydät ehdotuksia Saariselällä, Inarissa ja Nellimissä. Voit myös hyödyntää pikkujouluohjelmaan alkutalven tarjoukset.

Saariselälle pikkujoululomalle kahden?

LAPLAND HOTEL RIEKONLINNA – SAARISELKÄ
Pikkujoulupaketti 2hh, alk. 102 eur / hlö / vrk, sisältäen majoituksen standard-huoneessa, runsaan buffet aamiaisen, maukkaan jouluisen 4-ruokalajin illallisen, rentouttavan iltasaunan sekä kuntosalin ja suksien huoltohuoneen käytön.

Tiedustelut ja varaukset 016 5594455 tai riekonlinna@laplandhotels.com

Tutustu majoitukseen

Pikkujoulu Inarissa

WILDERNESS HOTEL INARI – INARI
20.11.2020 ja 5.12.2020 klo 18:00
Tarjolla Pikkujoulumenu ja ohjelmassa Ivaloisten näytelmä Tuplabuukkaus “Hupsista! Pukit ja tiernatytöt samalla apajalla. Mutta hei, kuka jakaa lahjat?”
48 €/hlö, Illan ohjelma sisältyy hintaan
***
27.11.2020 Klo 18:00
Pikkujoulupöytä
38€ /hlö
***
Pienielle ryhmille tilauksesta joululautanen 49,90€/hlö – minimi 6 hlöä

Pöytävaraukset: inari@nellim.fi, puh 0504477887

Tutustu ravintolaan

Pikkujoulut kodalla

LUONTOLOMA – SAARISELKÄ
Tarjoamme mahdollisuutta pienryhmille viettää pikkujoulut viihtyisässä kodassa yksityis-tilaisuutena. Otattehan yhteyttä ja sovitaan tarkemmin tarjoilusta, ohjelmasta ja kuljetuksista.
Menu
– alkuun Lapin tapakset eli pohjoisen herkkuja: kylmäsavuporoa ja sienisalaattia, poronmaksapate ja puolukka-punasipulihilloke, marinoitua siikaa ja rieskaa
– pääruuaksi paistettua rautua yrttisen voikastikeen sekä lämpimän perunasalaatin kera
– jälkiruokana talon juustokakkua ja pohjoisen marjoja

Hinta: 75€/hlö sis. alkoholittomat ruokajuomat ja tilavuokran (sekä alv 14%), minimi 8 henkilöä.
Varaukset: 016-668706 luonto.loma@saariselka.fi

Tutustu ja varaa

Pikkujoulut Nellimissä

WILDERNESS HOTEL NELLIM – NELLIM
Pikkujoulua vietetään Nellimissä 11.12 .2020 klo 18:00

Tarjolla Pikkujoulumenu ja ohjelmassa Ivaloisten näytelmä Tuplabuukkaus “Hupsista! Pukit ja tienatytöt samalla apajalla. Mutta hei, kuka jakaa lahjat?”

48€ /hlö, Illan ohjelma sisältyy hintaan

Pöytävaraukset: sales@nellim.fi, puh 0504309648

Tutustu ravintolaan

Pikkujoulut Laanilan Kievarissa

LAANILAN KIEVARI – SAARISELKÄ
Laanilan Kievarissa on täydelliset tilat pikkujoulujen viettoon! Yksityistilaisuudet onnistuvat ravintolassa ja sauna ja avanto tietenkin myös. Isoon saunaan mahtuu 30hlö ja pieneen 6hlö. Anniskelualuetta. Ruokailut joko seisovasta pöydästä tai lautastarjoiluna pöytiin.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: info@laanilankievari.fi

Lue lisää

Pikkujoulujen herkkumenu

LAPLAND HOTELS RIEKONLINNA – SAARISELKÄ
Lapland Hotels Riekonlinnan Ravintola Linnansalissa tarjolla Pikkujoulujen herkkumenu . Maukas jouluinen 4-ruokalajin illallinen, sopii hyvin niin pariskunnille kuin seurueille. Saatavilla 13.11.20 alkaen, ei minimiä, yli 6 hengen seurueille suositellaan pöytävarausta.

Hinta 57 € / hlö lapset 4-12v -50%,

Tiedustelut ja pöytävaraukset 016 5594455 tai riekonlinna@laplandhotels.com

Tutustu ravintolaan

Pikkujoulut tunnelmallisessa pihakodassa

SANTA’S HOTEL TUNTURI – SAARISELKÄ
Santa’s Hotel Tunturin tunnelmallisessa pihakodassa vietät pikkujoulut tai perhejuhlat lämpimästi oman seurueen kesken. Kota varataan aina yksityisenä vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Kodassa on saataville herkullinen lapinhenkinen pikkujoulumenu tai pienemmälle seurueelle sopiva kotakokkauskurssi. Myös erilaisia majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista erikokoisiin huoneistoihin.

Kysy tarjousta Santa’s Hotel Tunturin myyntipalvelusta saariselka@santashotels.fi tai p. 0400 102 190.

Tutustu ja varaa

Valkoinen pikkujoulu Saariselällä

KUUKKELIN LOMAHUONEISTOT – SAARISELKÄ
Tervetuloa viettämään Lapin valkoinen pikkujoulu Saariselän ydinkeskustan tunnelmallisissa ja viihtyisissä Apartments Kuukkeli Suite huoneistoissa. Vaihtoehtoina ovat 1 mh huoneistot max 4 hengelle tai 2 mh huoneistot max 6 hengelle. Kaikissa huoneistoissa avokeittiö, takka ja oma sauna.

Kaikkiin kohteisiimme voit lisähintaan ostaa edulliset aamiaiset ja puolihoidon. Ekologinen valaistu joulukuusi luo tunnelmaa huoneistossa ja 100 metrin päässä sijaitsevasta Kauppakeskus Kuukkelista saat lähes kaiken mitä Jouluun tarvitset: jouluruoat, juomat. käyttötavarat ja tarvikkeet. Lisäksi tietysti oman kotikeittiömme herkut ja kotileipomon uunituoreet tuotteet. Voit myös tilata etukäteen Kuukkelin uudesta verkkokaupasta ja noutaa tilauksesi meiltä.

Ravintola Kuukkeliin katamme Kuukkelin Joulupöydän.

Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy/Majoitus Kuukkeli, Tiedustelut: kuukkeli@saariselka.fi ja p. 044-36 36 972

Tutustu ja varaa

Pikkujoulut Live-musiikin tahdissa

NORTHERN LIGHTS VILLAGE – SAARISELKÄ
Tervetuloa herkuttelemaan Northern Lights Villageen livemusiikin säestämänä!
Pikkujoulubuffet lauantaina 28.11. sekä 12.12.2020, kattaukset klo 18-20 & 20-22.
Hinta 50EUR/hlö. Varaa pöytä myyntipalvelustamme sales@northernlightsvillage.com

Tutustu ja varaa

Tunnelmallinen pikkujoulu laavulla

VASATOKKA -INARI
Vietä tunnelmalliset pikkujoulut omalla porukalla Kettulammen laavulla.
Alussa leppoisa lumikenkäretki oppaan johdolla, kesto 1-1,5h jonka jälkeen ruokailu laavulla. Valittavana kolme erilaista menua. Laavuruokailun jälkeen rantasauna lämpimänä ja jälkiruoka sekä kahvit/glögit takkatuvassa.
Hinta: 35€/hlö (minimi 5hlöä)
Hinta ilman lumikenkäretkeä 20€/hlö.
Saatavilla 1.-20.12.2020.
Varaukset ja tiedustelut: vasatokka@inari.fi tai p.0400 670561

Tutustu ja varaa
kultahippu

Pieniä jouluja, suuria kultatarinoita

KULTAMUSEO – TANKAVAARA
Joulu on tarinoiden aikaa ja Lapin kullan värikkäästä historiasta, jos mistä löytyy paljon kertomuksia. On tarinoita jättihipusta, jota ei luovutettu keisarille. On tarinoita kultakenttien legendaarista hahmoista tai miten unet johdattivat kultalöytöjen äärelle. Ryhmän kiinnostuksen mukaan kerromme yhdestä kahteen tarinaa ja tarinatuokion päätteeksi hörpätään kuumat glögit. Tämän jälkeen voitte jatkaa tutustumista omatoimisesti maailman ainoaan kansainväliseen museoon.

Ohjelmapaketti varattavissa 16.11.- 2.12.2020 maanantaista perjantaihin. Varaukset kolme päivää aiemmin p. 016 626 171, info@kultamuseo.fi Hinta: 15€/ hlö. (vähintään 4 henkilöä). Ohjelmaan sisältyy: Pääsylippu Kultamuseoon, n. 15 minuutin opastus ja kuuma glögi (alkoholiton). Ohjatun ohjelmapaketin kesto on n. 30 min. Voidaan toteuttaa myös lapsiystävällisesti. Aktiviteettiin osallistujalla tulee olla kasvomaski, poikkeksena alle 7 vuotiaat lapset. Oikeus ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Lue lisää

Hyödynnä tarjoushinnat pikkujouluihin

Tutustu alueen matkailutarjouksiin niin majoituksien, aktiviteettien kuin muidenkin palveluiden osalta ja hyödynnä erikoishinnat pikkujouluihin.

Tutustu tarjouksiin

Aktiviteettejä pikkujouluohjelmaan

Tutustu alueen monipuolisiin aktivitetteihin ja valitse pikkujouluohjelmaan sopivaa tekemistä. Voit varata aktiviteetit ennakkooon verkkokaupasta.

Tutustu aktiviteetteihin

Nauti tasokkaista palveluista

Inari-Saariselkä alueella majoitut mukavasti, herkuttelet lappilaisella lähiruoalla ja vietät päivät uusien elämysten parissa. Täällä voit majoittua vaikka lasikattoisessa iglussa ja nauti revontulten loimusta ja luonnon läheisuudestä mukavasti sisältä käsin! Tutustu alueen monipuolisiin palveluihin alta!

Inspiroidu ja löydä aito Lappi

Matka kaukana pohjoisessa on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Alta löydät inspiroivia aiheita, tietoa alueesta ja syitä vierailla pohjoisimmassa Lapissa.

Tutustu Inari-Saariselän matkakohteisiin

Tutustu Inari-Saariselkä alueen eläväisiin kyliin ja mielenkiintoisiin kohteisiin. Inari-Saariselällä koet tuntureiden taikaa, elät kultamaiden lumoa ja kosketat arktista kulttuuria. Täällä sinua odottaa aito Lappi.

Saapuminen ja liikkuminen

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa – ja silti vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Pohjois-Lappiin pääsee useilla eri tavoilla – lentäen Ivaloon, omalla tai vuokra-autolla tai junalla Rovaniemelle josta on jatkoyhteys linja-autolla alueelle. Usein jo itse matkanteko pohjoiseen on elämys.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}