Luksusmajoitus

Luksusmajoitusta Lapissa

Inari-Saariselän monipuolisesta majoitusvalikoimasta löydät myös luksusluokan vaihtoehtoja. Varmista unelmiesi loma varaamalla seurueellesi korkeatasoinen huvila, ja nauti laadukkaista palveluista kaukana pohjoisessa.

Täältä löydät juuri matkasi tarkoitukseen sopivan majoituksen, halusitpa sitten nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä tai iltariennoista palveluiden parissa. Selaa alta edustustason lomamökkejä ja muita ensiluokkaisia majoitusvaihtoehtoja.

Kaukana pohjoisessa nukut revontulten alla

Nukut sitten mieluiten untuvapeiton alla tai tähtitaivas kattonasi, Inari-Saariselällä on tarjolla monipuolinen majoitusvalikoima. Inari-Saariselän alueelta löydät juuri matkasi tarkoitukseen sopivan majoituksen, halusitpa sitten nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä tai iltariennoista palveluiden parissa. Alueelta löytyy edustustason lomamökkien sekä hotellimajoituksen lisäksi runsaasti vaihtoehtoja moneen makuun, leirintäalueista erämaakämppiin. Voit myös majoittua eksoottisessa lasi-iglussa ja nauttia revontulten tanssista sänkysi yllä.

Selaa majoitusmahdollisuuksia alta. Voit suodattaa vaihtoehtoja matkakohteesi tai majoitustyypin mukaan.