Kilpailut ja arvonnat

Tältä sivulta löydät järjestämämme arvonnat ja kilpailut, niiden säännöt sekä kuvaukset.

Onnea arvontaan!


Revontulien alle pohjoisimpaan Lappiin?

Täytä alla oleva lomake ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa kahden hengen lomapaketin Aurora Village Ivalossa!

Aikaa osallistua on 31.10.2021 klo 18 saakka.

Palkintoon kuuluu:

  • 2 yötä revontulimajoitteessa puolihoidolla
  • 2 hengelle yksityinen panoraamasauna

Palkinto on varattavissa alkavan talvikauden aikana 7.1.2022-19.4.2022.

Yhdistä palkinto jo varaamaasi matkaan tai rakenna pidempi loma palkinnon ympärille! Kaikki on mahdollista ja näin voit kokea useamman kohteen alueellamme matkan aikana.

Tutustu lisää tunnelmalliseen Aurora Villageen!

Osallistu arvontaan!

Täyttämällä lomakkeen osallistut arvontaan ja voit voittaa loman kahdelle pohjoisimpaan Lappiin!
    *Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaisia uutisia Inari-Saariselän matkailualueelta. Tilaamalla uutiskirjeen annan suostumukseni käyttää yhteystietojani Inari-Saariselkä Matkailun suoramarkkinoinnissa. Tilauksen voi perua koska tahansa.

Tutustu Aurora Villageen

Aurora Village on pieni ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita luonnonmukaisessa miljöössä. Olemme tunnelmallinen loma- ja vapaa-ajankohde rauhallisella paikalla lähellä Ivalon kylää. Tarjoamme kattavat majoitus-, ravintola-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalvelut. Meiltä löydät myös upean saunamaailman, hienot ulkoilureitit sekä modernit vuokravälineet!

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme!

Panoraamasauna ja ulkoporeallas

Lasikattoinen moderni sauna antaa saunomiselle aivan uuden ulottuvuuden. Ihaile ympäröivää kaunista luontoa saunan lauteilta ja nauti porealtaan lämmöstä näköalaterassilla.

Tilan varusteluihin kuuluu: wc, suihkutilat, pyyhkeet, kylpytakit, vartalovoide ja hiustenkuivain.

Kokoustilat & Juhlat

Aurora Village on uniikki ja kaunis kokous- ja juhlapaikka. Syntymäpäivät, häät, kastetilaisuudet yms. juhlat ansaitsevat upean miljöön. Kokoustilamme ovat helposti muunneltavissa ja soveltuvat muutaman hengen kokouksista aina 60 hengen tilaisuuksiin. Tarjoilut ja aktiviteetit löytyvät saman katon alta!

Kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Arvonnan järjestäjä:

Inari-Saariselkä Matkailu Oy
Sairaalantie 3a
99800 Ivalo
Y-tunnus:  09231665
Myöhemmin ”Järjestäjä”

Arvonta on voimassa 4.10.2021 klo 18 – 31.10.2021 klo 18.

Palkinto on käytettävissä talvikaudella 2021-2022 poislukien ajanjakso 18.12.2021-7.1.2022

1. Järjestäjä järjestää arvonnan hallinnoimallaan verkkosivustolla. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu arvonnan yhteydessä erikseen kerrotulla tavalla.

3. Arvonta suoritetaan arvonnan viimeisestä osallistumispäivästä seuraavan viiden arkityöpäivän kuluessa.

4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Arvonnan palkinnon arvo ilmoitetaan arvonnan ilmoituksen yhteydessä.

5. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

6. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta tai muussa kohtuullisessa ajassa palkinnon luonne huomioon ottaen, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

7. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla, tileillä tai printtimedioissa.

8. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

9. Majoitukseen ei sisälly ruokailua ellei niin erikseen mainita. Mainittuihin ruokailuihin ei sisälly ruokajuomia.

10. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

11. Mikäli arvonnan voittaja ei käytä kaikkea palkintoon kuuluvaa sisältöä, järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan palveluita rahallisesti voittajalle.

12. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palveluiden saatavuudesta tiettynä hetkenä.