KesäKisa 2021

Osallistu arvontaan ja voita Suomen pohjoisin roadtrip kahdelle henkilölle!

Suomen pohjoisin roadtrip vie teidät uskomattomalle matkalle Tankavaarasta Nuorgamiin. Roadtripillä vierailette Suomen suurimmissa kansallispuistoissa ja tutustutte saamelaiskulttuuriin, kultakulttuuriin ja ainutlaatuiseen luontoomme upeiden elämysten myötä. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kahden hengen kattava kuuden yön mittainen roadtrip! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Roadtripilla kulkeminen tapahtuu omatoimisesti. Arvonnan sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle. Luethan ne täältä.

Palkinto on arvoltaan yli 1500€ ja sisältää:

Osallistu KesäKisaan!

Täyttämällä lomakkeen osallistut arvontaan ja voit voittaa Suomen pohjoisimman roadtripin!
    *Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaisia uutisia Inari-Saariselän matkailualueelta muutaman kerran vuodessa. Tilaamalla uutiskirjeen annan suostumukseni käyttää yhteystietojani Inari-Saariselkä Matkailun suoramarkkinoinnissa. Tilauksen voi perua koska tahansa.

Tutustu Pohjois-Lapin aitoihin kyliin ja nauti paikallisista lämminhenkisistä palveluista. Suomen pohjoisin roadtrip tutustuttaa matkailijan pohjoisimman Lapin luontoon ja palveluihin kulkien Tankavaarasta läpi Saariselän, Inarin ja Utsjoen alueen, jatkaen matkaa Suomen pohjoisimpaan paikkaan Nuorgamiiin.

Palkintomatka

Vaikka arpaonni ei osuisikaan kohdalle, tämän matkan voit toteuttaa silti tällaisenaan.

Aloittakaa matkanne Tankavaarasta, kultakulttuurin keskeltä. Vieraile kultamuseossa ja tutustu kullanhuuhdontaan ulkomuseoalueella. Suuntaa seuraavaksi kohti pohjoista ja Saariselkää.

Saariselkä sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa tuntureiden keskellä. Pääsette uinumaan yöttömässä yössä Saariselällä Lapland Hotels Riekonlinnassa ja nauttimaan lappilaisista mauista aamupalalla ja illallisella ravintola Linnansalissa.

Saavuttuanne Saariselälle teillä on käytössänne Fatbiket koko Saariselällä olonne ajan. Sähköavusteisilla pyörillä pääsette helposti pidemmällekin kansallispuistoon näkemään upeita maisemia ja tutustumaan paikalliseen tunturiluontoon. Kansallispuistoon suuntaaville pyöräily- ja vaellusreiteille pääsee helposti eri puolilta kylää. Reitistössä on helppoja, koko perheelle sopivia polkuja, sekä vaativampia reittejä kokeneille vaeltajille ja pyöräilijöille. Kylältä on mahdollisuus vuokrata useasta eri pisteestä varusteita retkeilyyn. Pidemmän pyöräretken lisäksi kannattaa vierailla Auroratuvalla, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kylän keskustasta. Tuvan upealta terassilta avautuvat maisemat Urho Kekkosen kansallispuistoon.

Saariselältä lähtiessäsi avautuvat upeat maisemat ajaessasi kohti pohjoista. Matkalla on useita kuvauksellisia paikkoja, joissa voitte pysähtyä. Matkalla kohti Inarijärven rannalla sijaitsevaa Inarin kirkonkylää ohitat kuntakeskuksemme Ivalon. Ivalon kylä sijoittuu Ivalojoen rannalle ja useassa paikassa on hiekkaisia poukamia, jossa voi pulahtaa uimassa. Matka Ivalosta Inariin sujuu muuttuvia maisemia ihaillen. Tie kulkee järvien välissä ja tiheä mäntymetsä peittää vaaroja.

Inarissa majoitutte kaksi yötä Tradition Hotel Kultahovissa. Inari on saamelaiskulttuurin keskus ja vierailunne aikana pääsette vierailemaan Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidassa. Ulkomuseon alueella kuljette läpi historian vanhojen rakennusten ja esineiden keskellä. Vahva paikalliskulttuuri on läsnä joka puolella kylää. Paikallisista raaka-aineista valmistettu lumoava ruokaelämys ravintola Aanaarissa kruunaa päivän. Inarijärven risteily vie teidät upeisiin järvimaisemiin. Paluumatkalla kylän takana kohoava Otsamotunturi on vaikuttava näky. Tunturille on mahdollista vaeltaa eri mittaisilla reiteillä.

vene lemmenjoella

Toisena päivänä teitä odottaa Lemmenjoen jokiristeily. Lemmenjoen kansallispuisto on Suomen suurin ja siellä kultakulttuuri on erittäin vahvasti esillä. Jokiveneristeily pysähtyy Ravadaskönkään kohdalla, joka on kansallispuistossa sijaitseva vesiputous ja vaikuttava näky. Risteily päättyy takaisin lähtöpisteeseen ja paluumatkalla Inariin kannattaa pysähtyä Jäniskoskella. Tieltä alle kilometrin päässä polku saapuu Juutuajoelle ja Jäniskosken pauhu kuuluu jo kaukaa. Kosken pääsee ylittämään riippusiltaa pitkin ja joen toisella puolella sijaitsee tulipaikka, missä voi pitää evästauon tai vain istahtaa kuuntelemaan koskikaran laulua.

Skolt heritage house

Hyvin nukuttujen öiden jälkeen matka jatkuu jälleen kohti pohjoista. Maisemat muuttuvat ja kaukaisuudessa näkyy puutonta tunturiylänköä. Matkalla Utsjoelle ohitatte risteyksen, joka kääntyy Sevettijärvelle ja Näätämöön johtavalle tielle. Koltansaamelaisuuteen voi tutustua Sevettijärvellä sijaitsevassa perinnetalossa.

sup-lautailija joella

Utsjoelle saapuessanne näette vuolaana virtaavan Tenojoen ja upeat hiekkarannat. Yövytte Holiday Village Vallessa ja he kertovat mielellään Utsjoen historiasta ja heiltä saatte käyttöönne myös sup-laudat, joilla voitte meloa Tenojoessa upeiden tunturimaisemien keskellä. Ailigas -tunturin laelle kiipeäminen tarjoaa arvoisensa palkinnon, kun huikeat näkymät avautuvat Tenojokilaaksoon.

iglu erämaassa

Matka jatkuu Utsjoelta Suomen pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin. Käy koskettamassa EU:n pohjoisinta kohtaa ja vieraile Suomen pohjoisimmalla järvellä, Pulmankijärvellä. Loputtomiin jatkuvat ylänkömaat ovat karun kauniit. Tunturivarvikossa saattaa piileksiä riekko perheineen hyvän suojavärin turvin. Nuorgamissa pääsette ajamaan fatbikeilla upeissa tunturiylängön maisemissa. Matka päättyy Nights of Northern Lightsin huikeaan igluyöhön keskellä tunturimaisemaa.

Kilpailun säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

Arvonnan järjestäjä:

Inari-Saariselkä Matkailu Oy
Sairaalantie 3a
99800 Ivalo
Y-tunnus:  09231665
Myöhemmin ”Järjestäjä”

Arvonta on voimassa 3.5.2021 klo 18 – 31.5.2021 klo 18.

Palkinto on käytettävissä kesäajalla (kesäkuu-elokuu) saatavuuden varmistamiseksi palkinto kannattaa lunastaa juhannukselta eteenpäin.

1. Järjestäjä järjestää arvonnan hallinnoimallaan verkkosivustolla. Arvontaan osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.

2. Arvontaan osallistuminen tapahtuu arvonnan yhteydessä erikseen kerrotulla tavalla.

3. Arvonta suoritetaan arvonnan viimeisestä osallistumispäivästä seuraavan viiden arkityöpäivän kuluessa.

4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Arvonnan palkinnon arvo ilmoitetaan arvonnan ilmoituksen yhteydessä.

5. Arvonnan suorittaa arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista.

6. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän sisällä ilmoittamisesta tai muussa kohtuullisessa ajassa palkinnon luonne huomioon ottaen, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

7. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan sivustoilla, tileillä tai printtimedioissa.

8. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan arvonnan julkaisun yhteydessä.

9. Majoitukseen ei sisälly ruokailua ellei niin erikseen mainita. Mainittuihin ruokailuihin ei sisälly ruokajuomia.

10. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen arvontaan osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä.

11. Mikäli arvonnan voittaja ei käytä kaikkea palkintoon kuuluvaa sisältöä, järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan palveluita rahallisesti voittajalle.

12. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun tai arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Järjestäjä ei myöskään vastaa palveluiden saatavuudesta tiettynä hetkenä.