Lomakylä Valle järjestää jälleen tänä vuonna yhdessä Outdoor Passion Finlandin kanssa Lapin pohjoisimmassa kunnassa Utsjoella suppailijoille oman leppoisan tapahtuman, jossa päästään nauttimaan Tenojoen upeista maisemista mukavassa porukassa!
Starttaamme joelle Lomakylä Vallen rannasta lauantaina klo 11, ja melomme ensin Vetsikkoon asti (n. 15 km). Siellä haukkaamme pientä purtavaa jaloittelun lomassa. Sitten matka jatkuu noin 10 km verran kohti Sirmaa, jossa päätepisteemme sijaitsee ja kyyti takaisin lomakylään odottaa. Melottavalla jokiosuudella, joka on yhteensä noin 25 km pituinen, ei ole isoja koskiosuuksia, vaan suurin osa ovat nopeasti virtaavia nivoja.
Retken hinta on 65€ sisältäen kuljetukset pääpisteestä takaisin Lomakylä Valleen, tynnyrisaunan makoisat, hyvin ansaitut löylyt sekä iltabuffan ravintolassa. Kaikki osallistujat saavat myös virallisen TENO SUP t-paidan. Ilmoittautumiset viimeistään 17.8.2021 osoitteeseen info@holidayvillagevalle.fi. Ikäraja osallistumiseen on 18 vuotta, ja uimataito on oltava.

Tietoa tapahtumasta

Pvm

21.8.2021

Aika

11:00 - 21:00

Sijainti

Lomakylä Valle, Utsjoki

Nämä aktiviteetit saattavat kiinnostaa sinua

Ajankohtaista