Vietä syysloma Inari-Saariselällä

Syysloma Inari-Saariselällä tarjoaa luonnosta nauttimista, paikallista kulttuuria ja revontulien loimua. Kirpeät syyspäivät houkuttelevat liikkumaan ja yöllä voit todistaa revontulien tanssia taivaalla. Nauti myöhäisestä syksystä perheen tai ystävien kesken huolettomasti hotelli- tai mökkilomalla.

Ohjelmaa syyslomallesi

Nuorisokeskus ja Luontomatkailukeskus Vasatokka

Aikuisten kesken, kohti kaamosta 23-24.10  on vain aikuisille suunnattu hyvinvointiviikonloppu. Hyvinvoinnin, lempeän liikkumisen ja rentoutumisen merkeissä. Sitovat varaukset 8.10.2021 mennessä: vasatokka@inari.fi tai 0400 670561

Syksyiset aktiviteetit

Syyslomalla maastoon pääsee mm. patikoiden, ratsastaen ja pyörällä. Värikylläisin ruska nähdään usein syyskuussa, mutta maaruska voi jatkua säästä riippuen pitkäänkin. Ensilumi sataa yleensä syys-lokakuun aikana. Järvet jäätyvät hiljalleen ja luonto valmistautuu tulevaan talveen.

Koskaan ei voi tietää onko syyslomalla lumi maassa, ja parhaassa tapauksessa yhden loman aikana pääsee nauttimaan useammasta vuodenajasta! Katso täältä mitä kaikkea voit puuhata Inari-Saariselällä syyslomalla.

Tutustu lisää: https://www.inarisaariselka.fi/fi/syysloma/

 

Tietoa tapahtumasta

Pvm

18.10.2021 - 22.10.2021

Aika

Koko päivä

Nämä aktiviteetit saattavat kiinnostaa sinua

Ajankohtaista