ARCTIC LIGHT – Meditaatio & Lempeä Jooga Retriitti
2.-5. Maaliskuuta 2021 Saariselällä

Valmistaudu uppoutumaan Lapin taian syleilyyn tulevan vuoden unohtumattomimmilla Jooga & Meditaatio retriiteillä! Tule mukaamme nauttimaan Maaliskuun upeista, valovoimaisita keväthangista sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Retriiteillämme voit antaa itsellesi luvan kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen – Helliä kehomieltä & antaa luovuuden ja elämänjanon kyteä sydämestäsi ja avautua maailmalle luonnon helmassa.

Meditaatio & Lempeä Jooga retriitit keskittyvät pitkälti Luonnollisen Hengityksen meditaatioon – Yhteen vanhimmista ja perinteisimmistä meditaatiotekniikoista. Lisäksi liikutamme kehoamme lempeästi vapauttavan perinteisen joogan ja joogaterapian keinoin. Joogan perimmäinen tarkoitus on poistaa jännitystä kehosta, ja juuri tähän kaikki elementtimme retriiteillä keskittyvät. Kokonaisuus on intensiivinen, mutta sitäkin antoisampi – Väliin jää myös aikaa levolle tai ulkoilulle upeassa lähimaastossa.

Majoitumme upeassa Kelomaja Skábmassa jonka lämminsydämiset omistajat takaavat sinulle aidosti rentouttavan majoitus-kokemuksen.
HINTA Yksityisessä kahden hengen huoneessa – 895e
HINTA Jaetussa kahden hengen huoneessa – 745e
(vain ystävän tai perheenjäsenen kanssa)
Huoneita Skabmassa on 6 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Majoitus on täysihoidolla.

Ohjaajasi Riina Laitinen johdattaa sinut syvälle meditaation & joogaterapian maailmaan ammattitaidolla, lempeästi ja turvallisesti. Haluamme taata, että kokemuksesi retriitiltä on mahdollisimman rentouttava ja nautinnollinen.
Lue lisää nettisivuilta ja ole rohkeasti yhteydessä mahdollisissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sekä ilmoittautumisissa meilitse riina@ivaloyoga.com.

 

Tietoa tapahtumasta

Pvm

2.3.2021 - 5.3.2021

Aika

Koko päivä

Sijainti

Chalet Skábma, Saariselkä

Nämä aktiviteetit saattavat kiinnostaa sinua

Ajankohtaista