Kuohuvan Juutuanjoen törmällä seisova hotelli Kultahovi on kokonaisuutena enemmän kuin hotelli. Se on kohde, jonne saavut kuin sisälle toiseen kulttuuriin ja josta lähdet tuliaisena kokemuksia ja mieleen painuvia muistoja pohjoisen luonnosta ja alkuperäiskulttuurista.

Lapin toiseksi vanhin matkailuhotelli

Perinteikäs, Lapin toiseksi vanhin matkailuhotelli Tradition Hotel Kultahovi sijaitsee Inarin saamelaiskylässä, hienolla paikalla Juutuanjoen Alakosken rannalla. Hotellissa on tarjolla kahdenlaista majoitusta – historialliseen tyyliin remontoitu Perinnehotelli, jossa aistit 1950-luvun tunnelmaa ja luontoteemainen Koskihotelli, jossa nautit oman saunan löylyjen lisäksi hienosta koskimaisemasta, joka avautuu kunkin huoneen parvekkeelta tai patiolta.

Ravintolamme Aanaar on mm. White Guidessa palkittu ruokaravintola ja se on erikoistunut inarilaisiin raaka-aineisiin, etenkin Inarijärven kalaan. Hotellistamme löytyy myös saamelaissävyinen Juutuan oleskelubaari, jossa talvella loimuaa oikea takkatuli. Kesäisin seuraamme Juutuan harrien ja isojen taimenien elämää vedenalaiskameran kautta ja talvisin taas taivaankannen tapahtumia revontulikamerastamme.

Kosken kuohuja voi ihailla myös terassillamme. Baarimme on erikoistunut myös juomavalikoimassamme lappilaisiin tuotteisiin niin kylmien, kuumien kuin alkoholittomienkin vaihtoehtojen osalta.

Hotellimme välittää myös Inarin kylän ympärivuotisia ohjelmapalveluita ja matkailijoiden oheispalveluita, mm. lentokenttäkyytejä. Hotellin pihapiiristä lähtevät patikkapolut, hiihtoladut ja kelkkareitit Inarin luontoon.

Majoitus 

Perinnehotelli
Koskihotelli

Ravintola Aanaar

Contact information

Saarikoskentie 2
99870 Inari

+358 16 511 7100
inarinkultahovi@co.inet.fi

Varaus

68° 54' N, 27° 1' E

Inari

Aitoa saamelaista kulttuuria ja sen historiaa

Lisätietoa kohteesta