Star Arctic Hotel tarjoaa Saariselän parhaat näköalat

Star Arctic Hotel sijaitsee Kaunispään huipulla laskettelurinteiden ja pulkkamäen välittömässä läheisyydessä. Saariselän keskusta palveluineen on kävelyetäisyyden päässä. Kaikista hotellihuoneista on suora näkyvyys Urho Kekkosen kansallispuiston tuntureille. Moderneissa huoneissa on suuret ikkunan, joista voi katsella Saariselän upeita maisemia eri vuodenaikoina. Syksystä kevääseen taivalla voi nähdä myös revontulia.

Huoneet

Sopiva huonetyyppi löytyy kolmesta eri huonevaihtoehdosta jotka ovat maisemasviitti, maisemasviitti saunalla ja lasikattohuone. Kaksikerroksinen maisemasviitti on suunniteltu sekä revontulien katseluun, että arktisen maiseman ihailuun. Suuri maisemaikkuna ison vuoteen vieressä toisessa kerroksessa on pohjoiseen päin, missä revontulet useimmiten näkyvät. Ikkunaseinä alakerrassa on etelään päin, missä näkyy Saariselkä upeine maisemineen. Tilavammasta maisemasviitistä löytyy niin sauna kuin keittomahdollisuuskin. Lasikattohuoneessa vieraamme voivat tutkia arktista taivasta mukavasti sängyllä maaten. Lasikatto on pohjoiseen päin, missä revontulet useimmiten näkyvät. Huoneisiin kuuluu oma WC ja suihku.

Ravintola ja baari

Star Arctic Hotellin menu tarjoaa makuelämyksiä, olitpa sitten tullut syömään rentoa tai fine dining päivällistä. Ruoanlaitossa käytetään vain luonnollisia aineita ja suositaan lähituotantoa. Käytämme Inarin järvestä kalastettua kalaa ja poronlihamme tulee suoraan saamelaisilta porontuottajilta. Tarjoamme niin lappilaisia ruokalajeja kuin modernin keittiön antimia. Baari sijaitsee ravintolan vieressä, Star Arctic Hotellin päärakennuksessa. Hienostunut baari tarjoaa erilasia juomia laajasta viinikokoelmasta suosittuihin cocktaileihin. Istu mukavasti ja rentoudu pitkän päivän päätteeksi.

Sauna

Star Arctic Hotellin uniikista saunasta on pääsy näköalaterassille josta voi ihastella tunturimaisemaa löylyjen välillä. Toisessa saunassamme on myös näköalaikkuna. Molemmat saunat ovat varattavissa yksityiskäyttöön.

Aktiviteetit

Tarjoamme erilaisia aktiviteettejä, joilla teet oleskelustasi Lapissa ikimuistoisen. Aktiviteetit voi varata meiltä lomasi lähestyessä tai kun saavut paikanpäälle.

 

Yhteystiedot

Star Arctic Hotel

Ylämajantie 1, 99830 Saariselkä

+358 (+)44 4194 000
info@stararctichotel.com

Facebook
Instagram
Twitter

Verkkosivu

Aktiviteetit

68°25'13.4"N 27°24'37.0"E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta