Saariselkä Ski & Sport Resort on Euroopan pohjoisin hiihtokeskus ja palkittu hiihtokoulu. Kesäisin Bike Park palvelee pyöräilyn harrastajia niin alamäkiratojen kuin pyörävuokraamonkin muodossa.

Rinteet tarjoavat laskettavaa kahdella tunturilla, Kaunispäällä ja Iisakkipäällä, kaikentasoisille laskijoille ja lautailijoille. Kesästä 2019 alkaen myös Bike Park Saariselkä avattu rinnekeskeskukseen. Tarjolla eri tasoisia reittejä hissi- /alamäkipyöräilyyn. Tuolihissi vie pyörän ja pyöräilijän Kaunispään huipulle mistä merkatut reitit alas. Vuokraamosta pyörät ja varusteet. Myös maisemakierrokset hissillä kesäisin .

Saariselkä Ski & Sport Resort tarjoaa ohjattuja pyöräretkiä kesällä ja pyörä- ja lumikenkä sekä hiihtoretkiä talvisin sekä talvisin arvostetun hiihtokoulumme opetusohjelmasta opetusta ja opastusta lähes kaikkiin lumilajeihin.  Tarkemmat tiedot sivuiltamme.

Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa, Valtatie E4:n varressa (E75). Yksi Suomen suurimmista kansallispuistoista, Urho Kekkosen kansallispuisto, on Saariselän välittömässä läheisyydessä tarjoten loistavat luontoretkeily- & vaellusmahdollisuudet. Saariselälle pääse helposti lentäen, bussilla tai autolla. Lähin lentokenttä Ivalo on n. 20 minuutin bussimatkan päässä Saariselältä.

 

Yhteystiedot

Saariselkä Ski & Sport Resort

Kullanhuuhtojantie, 99830 Saariselkä

+ 35816 668 882
info@skisaariselka.fi

Instagram
Facebook

 

Verkkosivu

Aktiviteetit

68°25'13.4"N 27°24'37.0"E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta