Saariselän Skaidi-mökit tarjoaa upeat puitteet kokea Lapin tunnelmaa parhaimmillaan. Omilla tonteilla olevat, kolme erillistä mökkiä, sijaitsevat kaikki Laanipalon alueella, lähellä Saariselän ja Laanilan välistä päälatua.
Mökeiltä on hyvät yhteydet niin hiihtoladulle, kelkkareitille kuin Saariselän keskustan palveluihin.
Saariselän Skaidi-mökit ovat uusia, korkeatasoisesti, laadukkaasti ja kattavasti varusteltuja ja sisustettuja vapaa-ajan asuntoja. Kaikissa mökeissä on seitsemän vuodepaikkaa omilla vuoteilla. Mökkien siisteyteen on panostettu erityisesti. Isäntäväki huolehtii siivouksesta itse, millä taataan, että vieraat pääsevät aina majoittumaan varmasti siistiin mökkiin.

Skaidi 1

Saariselän Skaidi I mökki on valmistunut vuonna 2010. Mökki on tilava, viihtyisä ja hyvin varusteltu. Mökin alakerran kahdessa makuuhuoneessa on kummassakin parivuoteet, jotka tarvittaessa pystyy irrottamaan yksittäisiksi vuoteiksi. Mökissä on tilava ja korkea ns. läpitalon parvi, jonne johtaa loivat kierreportaat. Parvella on kolme vuodepaikkaa – yksi parivuode ja yksi yksittäinen vuode. Myös parven parivuoteen pystyy erottamaan omiksi vuoteiksi. Keittiössä on tilava/korkea jääkaappi ja erillinen kalusteisiin integroitu pakastin. Olohuone on ns. korkeaa tilaa, jossa on mm. isot ja korkeat päätykolmioikkunat. Mökissä on kaksi WC:tä. Mökin yhteydessä on autokatos/varasto, jossa on mm. suksenvoitelupöytä ja suksenvoiteluvarusteet. Autokatoksessa on ulkopistoke auton lämmitystä varten. Mökin etelän puolella oleva takapihan terassi rajoittuu rakentamattomaan puistoalueeseen.

Skaidi 2

Saariselän Skaidi II mökki on valmistunut vuonna 2011. Mökin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa parivuoteet. Alakerran olohuone ja keittiö on samaa tilaa, jossa olohuone on ns. korkeaa tilaa. Tilavalla ja korkealla parvella on kolme vuodepaikkaa. Keittiön varustelu on kattava ja astiastot on ainakin seitsemälle henkilölle.

Guolbba

Saariselän Guolbba mökki on valmistunut vuonna 2012. Mökin alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa parivuoteet. Alakerran olohuone ja keittiö on samaa tilaa, jossa olohuone on ns. korkeaa tilaa. Tilavalla ja korkealla parvella on kolme vuodepaikkaa. Keittiössä on astiat seitsemälle henkilölle,  iso jääkaappi ja erillinen, kalusteisiin integroitu, pakastin. Mökissä on kaksi WC:tä. Etupihan terassi on osittain katettu.

Contact information

Saariselän Skaidi-mökit
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 (0)40 760 2255
eevam.niittyvuopio@hotmail.fi
http://www.xn--skaidimkit-kcb.com/

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta