Vasatokka on nuoriso-ja luontomatkailukeskus vain 10 kilometrin etäisyydellä Inarin kirkonkylästä. Olemme auki ympäri vuoden. Tarjoamme ryhmille mukavaa majoitusta ja ravintoa sekä ympäröivään kauniiseen luontoon ja rikkaaseen saamelaiskulttuuriin liittyviä ohjelmia. Perheet ja yksittäiset matkailijat löytävät Vasatokasta oivan pohjoisen tukikohdan. Tulehan sinäkin ja ihastu!

Vasatokassa majoittuu mukavasti joko mökeissä tai huoneistojen huoneissa.

Mökeissä  varustus riittää 10 henkilölle / mökki.

Päärakennus: majoitustilaa 85 henkilölle viidessä huoneistossa. Hostellitason huoneistoissa on erikokoisia huoneita. Huoneistossa on yhteiset wc- ja suihkutilat, keittiö sekä olohuone takkoineen ja televisioineen.

Mökit: Viisi lomamökkiä lähellä Muddusjärven rantaa. Kussakin mökissä on sängyt kuudelle hengelle ja patjamajoitus parvella neljälle hengelle. Mökeissä  varustus riittää 10 henkilölle / mökki.

Varustelu

  • sähkölämmitys
  • keittiössä on liesi, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin sekä astiat
  • takka puita, TV
  • suihku- ja WC

Kahdessa isommassa mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, vuodesohva ja parvi sekä invalidivarustus. Pienemmissä mökeissä on makuualkovi kahdelle, vuodesohvat olohuoneessa sekä parvi.

Päärakennuksen ravintola tarjoaa ryhmille monipuolista ja maukasta ruokaa sekä valmistelee eväät maastoon ja retkille.

Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, kansanvälisiä leirejä, ryhmäytyspäiviä, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia. Käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja voi tukea lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä.

Contact information

Nuoriso -ja luontomatkailukeskus Vasatokka
Angelintie 696
FI-99870 INARI
Tel. +358 (0)400 670 561
vasatokka@inari.fi
www.vasatokka.fi

68° 54' N, 27° 1' E

Inari

Aitoa saamelaista kulttuuria ja sen historiaa

Lisätietoa kohteesta