Vietä lomasi Saariselällä tasokkaassa kelohuvilassa

Erittäin tasokkaita kelohuviloita Saariselän keskustassa niin perheille kuin edustuskäyttöönkin. Saariselällä on neljä eri majoituvaihtoehtoa 6 hengen huoneistosta isoon huvilaan kuudella makuuhuoneella, joissa jokaisessa oma suihku ja wc.

Lymys 6-8 hlö
Lymys on kodikas ja tunnelmallinen 6-8 hengen päätyhuoneisto kelohirrestä rakennetussa rivitalossa. Se on kaksikerroksinen ja molemmissa kerroksissa on iso terassi sekä takka.
Yläkerta: eteinen, wc, tupakeittiö, iso parveke sekä makuuhuone parivuoteella. Parvella makuupaikat 4:lle.
Alakerta: makuuhuone kerrossängyllä (alasänky on l20cm ja yläsänky 80cm), sauna, kylpyhuone, wc, takkahuone vuodesohvalla sekä iso patio, jossa on mahdollisuus grillata.

Waskooli 10 hlö
Waskooli A on kelohirsisen paritalon toinen huoneisto, jossa on makuupaikat 10 hengelle. Hiihtolatu lähtee aivan talon nurkalta ja keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.
Alakerta: tilava eteinen, 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, wc, sauna ja kylpyhuone 2 suihkulla.
Yläkerta: 2 makuuhuonetta, makuualkovi, oleskelutila ja wc.

Kiela 1,  11 hlö
Kielan huoneisto 1:ssä on 6 makuuhuonetta, joissa jokaisessa oma suihku ja wc. Kiela sijaitsee aivan Saariselän keskustassa kävelymatkan päässä kaikista keskeisistä toiminnoista. Korkeatasoisessa kelohuvilassa on kaksi erillistä huoneistoa. Hiihtolatu lähtee aivan talon nurkalta.

Kielan 2, 5 hlö
Kielan huoneisto 2 on erikseen vuokrattuna mm. perheelle sopiva viiden hengen huoneisto. Siinä on kahdessa kerroksessa 2 kahden hengen ja 1 yhden hengen makuuhuone. Kummassakin kerroksessa on oma wc.

Huoneistoihin ei valitettavasti saa tuoda lemmikkejä.

Contact information

Lomatähdet
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 (0)45 235 7464
info@lomatahdet.fi
www.lomatahdet.fi

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta