Ohjelmapalveluja yrityksille ja yksityisille jo vuodesta 1982. Palveluvalttimme on vahva, osaava ja turvallinen ammattitaito jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia elämyksiä ympäri vuoden.

Talvella teemme safareita moottorikelkoilla, poroilla, huskeilla, hiihtäen ja lumikenkäillen. Erikoisuutemme ovat mottorikelkkasafari Jäämerelle ja Venäjälle. Järjestämme myös kuningasrapuretkiä Norjaan. Kesällä koet keskiyön auringon elämykset esim. kuuluisalla kultaisella Ivalojoella kumilautoilla, kanooteilla tai vauhdikkailla suihkuturbiiniveneillämme tai unohtumattoman koskenlaskun Juutuanjoen kuohuissa Inarissa. Halutessasi voit kokeilla isolla Inarinjärvellä vetouistelukalastusta  uisteluveneellämme tai perho/heittokalastusta Ivalojoella. Meillä on oma järvi n. 10 kilometrin päässä Saariselältä, jossa voi kalastaa ympäri vuoden pilkillä tai heittokalastaen. Alueella on myös eräsauna, kylpytynnyri ja Revontuli-kotaravintola 50 hengelle. Meillä on myös toinen 50 hengen kotaravintola ja porotarha Saariselän kylän läheisyydessä. Järjestämme tilausliikennekuljetusta 16- ja 10-paikkaisilla pikkubusseillamme.

Vuokraamostamme löydät maastohiihtovälineitä 200 settiä, perinteiseen, luistelu- ja umpilumenhiihtoon sekä lumikengät. Meiltä myös suksihuollot ja koneelliset hionnat. Vuokramme myös Polaris-moottorikelkkoja. Kesällä vuokraamme kanootteja (30 kpl) ja kajakkeja täysin varusteltuina ja hoidamme kuljetukset lähtö- ja paluupaikoille. Lisäksi vuokraamostamme löytyy maastopyörät ym. retkeilyvälineitä.

Toivotamme tervetulleiksi Luontolomille!

Contact information

Lapin Luontolomat Oy
Lutontie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 (0)16 668 706
luonto.loma@saariselka.fi
www.lapinluontolomat.fi
www.ivalojoki.fi

Aktiviteetit

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta