Elämäsi erämaakokemus

LAP Adventures on unohtumattomia eräelämyksiä tarjoava yritys Näätämö-Sevettijärvi alueella. Sevettijärven-Näätämön alue on yksi Suomen järvirikkaimmista seuduista. Sevettijärvi ja Kirakkajärvi sekä monet sokkeloiset pienet vesistöt komistavat tätä erämaista aluetta.

Pilkkisafarit

Viemme sinut Ylä-Lapin ja Norjan hienoille ja puhtaille kalavesille huikaisevien kauniiden maisemien kautta. Saaliskaloina ovat rautu, taimen, harri, ahven ja hauki. Mm. yli kilon painoiset harrit eivät ole harvinaisia. Kuljetukset teemme moottorikelkoilla. Retket tehdään täyden palvelun pakettina, pelkkinä kuljetuksina tai tarvittaessa voit ajaa myös itse kelkalla. Järjestämme tarvittaessa myös majoituksen.

Kesäajan kalastus

Nauti mahtavista elämyksistä lapin parhaimmilla kalastusvesillä. Voit aistia erämaan hiljaisuuden ja kiireettömyyden hienojen kalastuselämysten parissa. Järjestämme retket tarvittaessa myös täyden palvelun retkenä majoituksineen, oppaineen, kuljetuksineen ja ruokineen.

Vaellukset

Nauti Ylä-Lapin luonnosta, revontulista, keskiyön auringosta, kuuntele pelkkää hiljaisuutta kävellen, hiihtäen tai lumikengillä. Tarjoamme täyden palvelun retkiä ja myös omatoimisia retkiä.

Vaellusten yhteyteen voit liittää erämaajokien valloituksia kumiveneillä.

Moottorikelkkasfarit

Safarit toteutetaan asiakkaan toiveen mukaisesti. Koe unohtumattomia elämyksiä lapin ja Norjan puhtaassa luonnossa ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Kuningasrapusafarit

Safarilla pyydetään jäämeren yli 15 kiloiseksi kasvavaa äyriäistä – kuningasrapua. Tarvittaessa saalista tehdään maittava ateria.

Retkeen voidaan liittää myös jäämeren kalastus, jossa saaliina voi olla kymmenien kilojen painoisia kaloja.

Metsästys

Koe unohtumattomia elämyksiä seisovan koiran kanssa metsästäen syksyisen kauniissa tunturimaisemissa tai hienoissa kevätmaisemissa hiihtäen. Järjestämme retkiä keväisin ja syksyisin myös Norjan puolelle. Teemme retket myös täyden palvelun pakettina sisältäen majoituksen, kuljetuksen, ruokailut sekä opastuksen.

Tutustu tarkemmin ohjelmatarjontaan.

Contact information

LAP Adventures
Jääjärventie 30 a
FI-99930 SEVETTIJÄRVI
Puh. +358 (0)40 700 8146

info@lapadventures.com
www.lapadventures.com

Varaus

62° 33' N, 29° 9' E

Näätämö & Sevettijärvi

Kolttasaamelaisia perinteitä ja komeita maisemia Jäämeren tuntumassa

Lisätietoa kohteesta