Korkeatasoinen, täydellisesti varusteltu paritalo Kaunispään etelärinteessä lähellä huippua. Huoneistot ovat ihanteelliset  8 ja 11 asukkaalle. Tarvittaessa taloon mahtuu 27 asukasta.  Asuntojen olohuoneiden välillä on äänieristetyt ovet. Talo sopii ryhmille, yrityksille ja perheille.

Asunnot ovat hyvin varustellut: astiastot 16 ja 12 hengelle, mikroaaltouuni, 42” (A:ssa myös 37”) HD TV, DVD, blue-ray, stereot, CD-soitin, internet WI-FI 50 MB.

Hiihtokaudella kummankin asunnon vuokraan kuuluu kaksi hissilippua.

Voit tutustua Kaunispään Kiisaan ja koko Saariselkään Kiisan nettisivulla www.kiisa.net olevan skyview-linkin kautta: Kiisa Skyview.

KIISA A:
OH+K+6 MH (9 vuodetta, joista kaksi on parivuoteita), parvi (4 vuodetta), sauna, 4 WC, 4 suihkua, 2 auton lämmityspistettä, kolme terassia (2 etelään, pohjoiseen).
KIISA B:
Tupakeittiö+4 MH (7 vuodetta, joista yksi on parivuode), parvi (4 vuodetta), sauna, 4 WC, 4 suihkua, takka, 2 auton lämmityspistettä, kaksi terassia (etelään, pohjoiseen).

Yhteiset tilat:
Talossa on peli- ja kokoushuone (videoprojektori, valkokangas, fläppitaulu, kalvoprojektori), jossa on jalkapallo- ja ilmakiekkopelit sekä  täysimittainen biljardipöytä. Lämmin suksien huoltohuone, jossa on suksipenkki ja vahalevitin. Kummallekin asunnolle oma lämmin 5 m2 varasto.

Sijainti rauhallisella luonnonkauniilla paikalla. Kauppoihin 1.5 km jalkaisin ja 2-2.5 km autolla. Upeat maisemat kylän yli ja Kiilopäälle. Talon pihapiiristä pääset vaivattomasti alueen hiihto – ja kelkkareiteille. Voit myös laskea hisseille ja palata takaisin huipulta suksilla ja lumilaudalla.

 

Contact information

Kaunispaan Kiisa
Katajatie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
kiisa@kiisa.net
http://www.kiisa.net

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta