Ivalo Trek Lapland tarjoaa yksilöllisesti tuotettuja ohjelmapalveluja pääasiassa Ivalon ja Inarin ympäristössä. Palvelu on aina yksilöllistä, sillä ryhmien koko on vain 2-7 henkilöä. Mahdollisuus myös täysin privaatteihin retkiin!

Talvella Ivalo Trek järjestää revontuliretkiä, valokuvausretkiä, moottorikelkkasafareita ja pilkkiretkiä sekä tutustumista talviseen verkkokalastamiseen. Revontulisafareilla tarvittaessa asiakkaita opetetaan myös valokuvaamaan revontulia. Moottorikelkkasafarit toteutetaan Ivalon ympäristössä; asiakas voi valita ajettavaksi joko metsä- tai järvireitin. Suosittuja ovat myös talviset pilkkiretket sekä tutustumiset perinteiseen verkkokalastukseen. Saamelaiskulttuurista kiinnostuneet viedään Ivalosta Inariin Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidaan ja mahdollisuuksien mukaan Saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen ja paikalliselle porotilalle.

Kesällä ja syksyllä Ivalo Trek Lapland järjestää opastettuja päivävaellusretkiä 4-7 hengen ryhmille. Tutustu retkivaihtoehtoihin Ivalo Trekin kotisivuilla.

Contact information

Ivalo Trek Lapland
Mutamaantie 34
FI-99800 IVALO
Tel.+358 40 8433794
ivalotrek@gmail.com
www.ivalotrek.com

Varaus

68° 39' N, 27° 32' E

Ivalo

Pohjoisimman Lapin monipuoliset palvelut

Lisätietoa kohteesta