Ivalo Trek Lapland tarjoaa yksilöllisesti tuotettuja ohjelmapalveluja pääasiassa Ivalon ja Inarin ympäristössä. Palvelu on aina yksilöllistä, sillä ryhmien koko on vain 2-7 henkilöä. Mahdollisuus myös täysin privaatteihin retkiin!

Talvella Ivalo Trek järjestää revontuliretkiä, valokuvausretkiä, moottorikelkkasafareita ja pilkkiretkiä sekä tutustumista talviseen verkkokalastamiseen. Revontulisafareilla tarvittaessa asiakkaita opetetaan myös valokuvaamaan revontulia. Moottorikelkkasafarit toteutetaan Ivalon ympäristössä; asiakas voi valita ajettavaksi joko metsä- tai järvireitin. Suosittuja ovat myös talviset pilkkiretket sekä tutustumiset perinteiseen verkkokalastukseen. Saamelaiskulttuurista kiinnostuneet viedään Ivalosta Inariin Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidaan ja mahdollisuuksien mukaan Saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen ja paikalliselle porotilalle.

Kesällä ja syksyllä Ivalo Trek Lapland järjestää opastettuja päivävaellusretkiä 4-7 hengen ryhmille. Tutustu retkivaihtoehtoihin Ivalo Trekin kotisivuilla.

Yhteystiedot

Ivalo Trek Lapland

Sairaalantie 1, 99800 Ivalo

+358 (0)40 843 3794
ivalotrek@gmail.com

Facebook
Instagram

Verkkosivu

Aktiviteetit

68°43'55.9"N 27°30'52.9"E

Inari

Aitoa saamelaista kulttuuria ja sen historiaa

Lisätietoa kohteesta