Elämyksiä saamelaisuuden ja poronhoidon parissa

Miltä kuulostaisi patikoida poron kanssa purotaimenia narraamaan tai kilpailla porotaitoajossa työkaverisi kanssa. Näitä ja monia muita mieleenpainuvia kokemuksia olemme tarjonneet asiakkaillemme jo yli 20-vuoden ajan. Jo toisessa polvessa toimiva perheyritys tarjoaa unohtumattomia elämyksiä saamelaisuuden ja poronhoidon parissa.

Asiakkaalla on mahdollisuus valita mieleisensä laajasta ohjelmatarjonnastamme tai räätälöimme hänelle toiveiden mukaisen palvelun, jossa ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Kaksama

Kun yhdistää saamelaisuuden, pohjoiset materiaalit ja ripauksen nuoruuden hulluutta, muodostuu tuotemerkki Kaksama. Kaksama Ky on monialayritys jonka erikoisosaamiseen kuuluu ohjelmapalvelut sekä lahjatavara- ja käsityötuotanto. Tuotteet valmistetaan perinteisistä saamelaisista materiaaleista poronsarvesta, lampaanvillasta ja pohjoisista puulajeista mukailtuna nykypäivän käyttöä ajatellen. Kaksama collection vaatesarjastamme voit aistia vaikutteita vuosituhansia vanhoista saamelaisista kalliomaalauksista. Myymälämme sijaitsee Inarin Porofarmi yhteydessä. Tervetuloa tutustumaan.

Contact information

Inarin Porofarmi

Kittiläntie 1445,
99870 INARI

Tel: 358-50 066 6444
E-mail: reindeerfarm@reindeerfarm.fi
www.reindeerfarm.fi

Kaksama Ky

Kittiläntie 1445
99870 INARI

Tel: 358-44 055 0988
E-mail: kaksama@reindeerfarm.fi

Varaus

68° 54' N, 27° 1' E

Inari

Aitoa saamelaista kulttuuria ja sen historiaa

Lisätietoa kohteesta