Hotelli Korpikartano sijaitsee legendaarisen Lemmenjoen kansallispuiston vieressä, Euroopan suurimman erämaan laidalla Menesjärven pienessä saamelaiskylässä. Erämaisesta sijainnista huolimatta, olemme vain 30 minuutin päässä Inarista, Suomen saamelaisuuden keskuksesta ja upeasta Inarijärvestä sekä noin tunnin päässä Ivalon kentältä. Tarvittaessa noudamme vieraat omilla 16- ja 9-paikkaisilla.

Majoituksen voit valita 1-3 hengen huoneista ja studioista aina 9 hengen huoneistoon. Huoneita, studioita ja huoneistoja on yhteensä 28. Jokaisessa on suihku ja wc. Studioissa ja huoneistoissa on lisäksi minikeittiöt astioineen. Majoitukseen kuuluu aamiainen ja iltasauna. Saunoja Korpikartanossa on kolme.

Korpikartanon aamiainen tarjoillaan hotellin 50-paikkaisessa ravintolassa, josta on kulku viihtyisälle terassille. Toinen ravintolamme on tunnelmallinen 50-paikkainen kotaravintola, jossa on avotuli sekä lämmitys. Molemmissa on A-oikeudet ja ne toimivat tilausperiaatteella. Korpikartanossa suositaan paikallisia raaka-aineita, kalaa, poroa, marjoja ja sieniä ja torstaisin meillä on kasvisruokapäivä.

Korpikartanon pihapiirissä on lasikattoinen Aurora-kota, mukava myös omatoimiseen grillaukseen, sekä perinteinen puulämmitteinen ja tilauskäytössä oleva rantasauna kylpytynnyreineen. Hotelli Korpikartano tarjoaa maksutta sulanmaan aikaan kanootit, kajakit ja polkupyörät. Aktiviteetteja järjestämme ympäri vuoden omien oppaiden voimin. Tai tule Korpikartanoon vain nauttimaan olostasi ja kuuntelemaan hiljaisuutta ilman kiireen häivää!

Yhteystiedot

Meneskartanontie 71
99870 Inari

+358 (0)40 777 4339
korpikartano@korpikartano.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu

62° 35' N, 23° 48' E

Lemmenjoki

Kultainen jokilaakso on Suomen suurimman kansallispuiston sydän

Lisätietoa kohteesta