Giellajohka on viihtyisä ja lämminhenkinen keidas Lapin sydämessä Kaamasen ja Karigasniemen kylien puolivälissä. Tarjoamme ohikulkeville ja pitempään viihtyville majoitus-, ravintola-, ohjelma- ja kuljetuspalveluita. Meiltä voit myös vuokrata tarvikkeita kesä -ja talvieräilyyn. Perheyrityksenä voimme tarjota joustavat palvelut yksityisille kävijöille ja ryhmille.

Vaellus, metsästys ja kalastus
Sijaintimme Muotka- ja Paistunturin erämaa-alueiden keskellä sekä Kevon luonnonpuiston läheisyys takaavat loistavat mahdollisuudet vaellukseen, kalastukseen ja metsästykseen. Rannastamme pääset suoraan kalastamaan alueemme läpi virtaavaan kalaisaan Kielajokeen (saameksi Giellajohka). Vuokraamme kanootteja sekä paria moottorivenettä läheiseen Aksujärveen. Kauttamme saat alueen kalastukseen tarvittavat kaikki kalastusluvat sekä kuumimmat vihjeet ottipaikoista. Lähivesistöjen yleisimmät kalalajit ovat taimen, harjus, siika, hauki ja ahven. Järjestämme myös kalastussafareita ja pilkkiretkiä jos omatoimikalastus ei innosta. Metsästäjille tarjoamme oivallisen sijainnin hyvien riekkomaastojen keskellä. Myös koirat ovat tervetulleita Giellajohkan kaikkiin tiloihin.

Giellajohka talvella
Giellajohkassa pääset nauttimaan oikeasta Lapin talvesta! Valosaasteeton alue, henkilökunnan vahva revontuliosaaminen ja hitunen onnea niin olet keskellä huikeaa revontulielämystä! Giellajohkan sijainti moottorikelkkareittien yhtymäkohdassa mahdollistaa sujuvan ja joskus myös jopa haasteellisen kelkkailun välillä ihan koskemattomalla reitillä. Talviseen metsään pääset helposti lumikengin ja suksin, jotka lainaamme sinulle veloituksetta. Salaiset pilkkipaikat saavutat rekikuljetuksin.

Ravintola ja majoitus
Päivän aktiviteettien jälkeen rentoudut nauttien ravintolamme ihanista antimista ja nukkuen makoisasti viihtyisissä ja laadukkaissa majoitustiloissamme. Giellajohkan ravintola tarjoaa perinteistä lappilaista konstailematonta kotiruokaa. Annoksiemme perustana ovat lähiluonnon puhtaat ja tuoreet antimet kuten marjat, sienet ja lähivesien kalat. Listalta löydät annoksia niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Majoitusvaihtoehtoina on kolme tasokasta täysin varusteltua joenrantamökkiä lasiseinineen, tai omalla suihkulla ja wc:llä varustellut viihtyisät huoneet vierastalo Ahkusta. Karavaanereille ja telttailijoille on omat laadukkaat alueensa.

Lisäviihtyvyyttä tuovat lisäksi rantasauna, tulistelukota rannalla sekä viihtyisä kammi. Alueellamme tepastelee myös koirat Onni ja Nemo sekä kissat Miuku, Oona, Tatti ja Illeppi.

Yhteystiedot

Giellajohka

Karigasniementie 2920, 99910 Kaamanen

+358 (0)40 738 6825
info@giellajohka.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu

69°23'52.4"N 25°51'21.8"E, 69°06'16.0"N 27°11'40.5"E

Karigasniemi & Kaamanen

Erämaata silmänkantamattomiin

Lisätietoa kohteesta