Erämaan lumoa

Galddoaivi Safaris tarjoaa  sinulle ja kaveriporukallesi moottorikelkkasafareita Suomen suurimpaan erämaahan; Kaldoaiviin, joka paikallisittain tunnetaan Galddoaivina. Alue on kuuluisa suurista kaloistaan ja safarireittimme kulkevatkin mainioiden pilkkijärvien kautta. Retkien pituus vaihtelee muutamasta tunnista kellon ympärykseen. Tukikohtamme Näätämö ja erämaamme Kaldoaivi on sinulle, jos haluat ottaa etäisyyttä suuriin matkailijamääriin ja saavuttaa koskemattoman luonnon kaikessa karuudessaan ja kukoistuksessaan. Tervetuloa!

Norjan raudut!
Toimipaikkamme Näätämö sijaitsee aivan Norjan rajalla, Kaamasesta koilliseen, Sevettijärventien päässä. Tämä mahdollistaa safariemme kulun myös Norjan puolisille rautujärville. Raudut ovat pääosin paljon parempi kuntoisia kuin Suomen puolella ja järvet ovat helpommin saavutettavissa. Samat vedet tarjoavat myös komeita tunturitaimenia, joiden alamitta on kohtuullinen 35cm. Autamme sinua kalastuslupa-asioissa, jotka voidaan hoitaa täällä paikan päällä.

Kaldoaivin erämaa
Suuret ahvenet ja harjukset ovat Kaldoaivin parasta antia. Kuulee puhuttavan jopa yli 70 senttisistä harjuksista ja yli kilon ahven on joka talvinen saalis. Paras pilkkisesonki osuu huhtikuulle ja siitä niin pitkälle kuin kelkkakelejä riittää, mutta suurin erämaamme tarjoaa upeita elämyksiä läpi vuoden. Yösafarilla ja kaamoksen ajan alueella näkee poikkeuksellisen upeita revontulia. Taivaankansi aukeaa aivan uudella tavalla tiettömän taipaleen takana. Kaukana modernista maailmasta, rauhan tyyssijassa.

Aktiviteetit
Kesän kalastusmatkat järville 
Rekikyydit ja pilkkiretket talvella

Contact information

Galddoaivi Safaris Ky
Sevettijärventie 12245
FI-99940 NÄÄTÄMÖ

www.galddoaivi.com
info@galddoaivi.com
+358505168118

 

62° 33' N, 29° 9' E

Näätämö & Sevettijärvi

Kolttasaamelaisia perinteitä ja komeita maisemia Jäämeren tuntumassa

Lisätietoa kohteesta