Majoitu mukavasti Saariselän keskustassa Kelotähdessä

 

Castillo Kelotähti lomahuoneistot sijaitsevat vierekkäin Kelotähti-lomahuoneistokokonaisuudessa Saariselän keskustassa kaikkien palvelujen äärellä. Huoneistot on mahdollista varata erikseen tai yhtenä kokonaisuutena.

Castillo Kelotähti huoneiston pinta-ala on 54 neliötä. Huoneistossa on kaksi ovellista makuuhuonetta, yhteensä 4 vuodepaikkaa (kummassakin makuuhuoneessa parivuode, jonka saa myös erilleen). Tämän lisäksi on kaksi lisävuodemahdollisuutta olohuoneen sohvasta. Sohvassa on erittäin laadukas parivuodemahdollisuus. Makuuhuoneiden lisäksi tilava oleskelutila ja hyvin varusteltu keittiö. Huoneistoissa on myös parveke. Lattiat ovat valkomattalakatua tammiparkettia ja asunnossa on sähkötakka luomassa hienostunutta tunnelmaa.

Lomahuoneistoissa on iso sauna ja suihkutila. Huoneistot ovat hyvin varusteltu: keraaminen liesitaso, erillisuuni, kalusteeseen integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni, pyykinpesukone, kuivauskaappi ja huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla varustettu liesikupu. Lisäksi luonnollisesti kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, iso taulutelevisio, blueray-soitin, silitysrauta ja -lauta ja hiustenkuivain. Huoneistoissa on ilmainen internet-yhteys!

Rakennuksessa on yhteinen suksien voiteluhuone. Lisäksi suksienhoitohuoneen yhteydessä mahdollisuus säilyttää omia hiihtovarusteitaan huoneistokohtaisesti lukitussa tilassa. Rakennuksen pihalla on parkkipaikka autolle ja talvella mahdollisuus sähköpistorasian käyttöön.

Castillo Kelotähteen lemmikkien tuominen on ehdottomasti kielletty. Lomahuoneisto soveltuu sijaintinsa puolesta erittäin hyvin myös liikuntarajoitteisille! Asuntoon tullessa ei ole yhtään rappusta tai korkeaa kynnystä.

  • latuverkostoon n. 100 m, laskettelurinteisiin n. 1 km. Ski-buss ottaa kyytiin n. 100 m päästä.
  • UKK-puiston rajalle, 400 m.
  • lähin kauppa, n. 400 m. Lähin tasokas ruokaravintola 100 m.
  • Ivalon lentoasema, n. 29 km, lähin bussipysäkki n. 100m. Ivalon lentoasemalta pääsee bussilla lomahuoneistoon sekä takaisin lentoasemalle.
  • Kaunispään huipulle n 2,5 km

 Aktiviteetit 

Kauttamme voitte varata myös aktivitteettejä.

Contact information

Castillo Chalets
Koivutie 11 A ja B
Revotulentie 1 A 4
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 (0)40 595 41 57
info@castillo.fi
www.castillo.fi
Facebook/castillosaariselka
Instagram/Villa Castillo

Varaus

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta