CASTILLO KELOTÄHTI -luksusta keskellä kaikkea, 4 henk.

Kaikki keskustan lomahuoneistomme ovat lähellä kaikkia palveluita mutta kuitenkin rauhallisilla paikoilla. Castillo Kelotähden kaksi identtistä kaksiota ( Castillo Kelotähti A 1 ja Castillo Kelotähti A 4) neljälle hengelle ovat aivan uusia ja ylellisesti sisustettuja ja varusteltuja. Ne soveltuvat erityiseen allergiakäyttöön sekä myös liikuntarajoitteisille. Ne on mahdollista varata myös yhdessä jolloin kokonaisuus muodostaa toimivan loma-asumisratkaisun esim. kahdelle perheelle (maks. 8 henkeä) jotka haluavat viettää lomaa yhdessä mutta arvostavat myös omaa rauhaa.

Castillo Kelotähti on täydellinen lomahuoneisto murtomaahiihtäjille ja maastopyöräilijöille! Rakennuksessa voi säilyttää pyöriä sisällä kellarikerroksen autotallitilassa. Hiihtäjille on rakennuksessa monipuolinen suksienhoitohuone. Sen vieressä on lukolliset huoneistokohtaiset suksien säilytyskomerot. Saariselän upea hiihtolatuverkosto lähtee rakennuksen vierestä kun kävelee autotallin ovesta ulos! Saariselän viralliseen pulkkamäkeen on matkaa 250 metriä ja laskettelurinteeltä voi päivän päätteeksi lasketella melkein Kelotähteen saakka.

Bussipysäkki on rakennuksen edessä. Lomahuoneistoon on mahdollista varata autolle myös lämmitetty tallipaikka ja myös sähköauton latauspiste löytyy! Kaikki Saariselän palvelut (tasokkaat ruokaravintolat, hieronta, tanssipaikka, kuntosali jne) ovat aivan asunnon vieressä.

Kauttamme voitte varata myös aktivitteettejä.

Yhteystiedot

Revontulentie 1 A 1 & 4, 9930 Saariselkä

+358 (0)40 595 4157
info@castillo.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu

61° 54' N, 27° 51' E

Saariselkä

Suomen pohjoisin ulkoilukeskus Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa

Lisätietoa kohteesta