Aurora Village on pieni perheyritys, joka tarjoaa laadukasta revontulimajoitusta syksy- ja talviaikaan, sekä yöttömän yön lasimökkimajoitusta kesäaikaan. Aurora Villagesta löytyy kattava ohjelmapalvelutarjonta sekä laadukkaat ravintola- ja saunapalvelut.

Majoitus
Revontulikylämme Aurora Glass Cabin lasimökit, tai lasi-iglut, tarjoavat upean näkymän pohjoiselle taivaalle kaikkina vuodenaikoina. Revontulimökkimme ovat pinta-alaltaan n. 29 m² ja jokaisessa mökissä on oma suihku ja wc. Varustelu on muutenkin huippuluokkaa ja voit nauttia luonnon hiljaisuudesta täysin omassa rauhassasi. Alueella on kiinnitetty huomiota asiakkaiden yksityisyyteen, rauhallisuuteen ja luonnonläheisyyteen.

Ravintolapalvelut
Ravintola Loimu tarjoaa uniikin 60 paikkaisen, erittäin viihtyisän ravintolamiljöön, josta saa aamiaisen, lounaan ja illallisen. Tarjolla on niin buffet-ruokailua kuin á la carte ja baarimenu.
Ravintola Jurtta on uniikki tilausravintola, joka tarjoaa upean ravintolakokemuksen ryhmille. Aurora Villagen miljöö ravintoloineen on omiaan juhla- ja kokoustilaisuuksia varten. Häät, ristiäiset, syntymäpäivät ja muut juhlatapahtumat ansaitsevat arvoisensa puitteet.

Sauna
Aurora Villagen panoraamasauna on upea lasikattoinen sauna jokitörmällä Ivalojoesta haarautuvan Posovuopajan varrella. Saunan ohessa on ulkoporeallas eli jacuzzi, sekä talviaikaan avantouintipaikka.

Ohjelmapalvelut
Aurora Village tarjoaa niin opastettuja kuin omatoimistakin ohjelmaa vuoden ympäri. Omatoimista liikkumista varten alueeltamme lähtee upeita lenkkipolkuja ja pyöräilyreittejä. Alueella on laavuja ja kotapaikkoja tulentekoa varten. Vesillekin pääsee helposti. Aurora Village on myös marjastajan paratiisi. Aluetta ympäröi kangasmaasto, jossa kasvaa mm. mustikkaa, puolukkaa, juolukkaa ja kaarnikkaa.
Opastettuja ohjelmapalveluja on tarjolla laidasta laitaan. On poroajeluja, hevosajeluja, jääkartingia, lumikenkäilyä, moottorikelkkailu, veneretkiä jne.

Vuokravälineet
Vuokraamme myös sähköfatbike-polkupyöriä, vesijettejä, kanootteja, kajakkeja, lumikenkiä, hiihtosuksia, yms. kesä- ja talvivarusteita.

Alueella on myös arktisia eläimiä, kuten poroja, erilaisia lintulajeja, jäniksiä, hevosia ja voit nähdä jopa hirvenkin. Tervetuloa nauttimaan Lapin luksuksesta!

 

Yhteystiedot

Aurora Village Ivalo

Aurorakuja 38, 99800 Ivalo

+358 (+)40 580 4218
info@auroravillage.fi

Facebook
Instagram

Verkkosivu

68°39'30.5"N 27°32'24.5"E

Ivalo

Pohjoisimman Lapin monipuoliset palvelut

Lisätietoa kohteesta