Tunturien taikaa ja hetki hyvää oloa

Aurora Spa on elämyksellinen kauneushoitola pohjoisessa. Toimimme kahdessa toimipisteessä: Saariselällä samassa rakennuksessa Holiday Club Saariselän kanssa sekä Ivalossa Hotelli Ivalon yhteydessä. Teemme myös käyntejä ympäröiviin kyliin, näiden aikatauluja voit seurata Facebook-sivultamme.

Jo yli kymmenen vuoden ajan olemme tuoneet ihmisille iloa, hyvinvointia ja rentoutusta pohjoisimman Lapin alueella. Meillä jokainen asiakas huomioidaan yksilönä ja lämmöllä, onnellisia asiakkaita löytyy vauvasta vaariin. Palveluksessamme on henkilöstöä kosmetologeista jalkaterapeuttiin ja urheiluhierojiin.

Vartalohoidot

Rentouttavat ja laadukkaat vartalohoidot antavat sinulle uutta energiaa arjen kiireiden keskellä. Vartalohoitomme tehdään joko klassisesti käsityönä tai tehokkaammin RF-radiotaajuuslaitteella. Radiotaajuusmenetelmä kiinteyttää ja tasoittaa ihoa, vahvistaa tukikudoksia ja lisää ihon kimmoisuutta huomattavasti, koska radiotaajuuden avulla ihosoluihin ja kudoksiin saadaan sekä lisäenergiaa että lämpöä.

Kasvohoidot

Tasokkaat kasvohoitomme sisältävät ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, tehoseerumin, hoitovoiteen ja kulmien muotoilun. Kasvohoitoihin sisältyy myös hieronta, joka määräytyy valitun palvelun mukaan. Hoidot voidaan tehdä hellästi käsin, syväpuhdistaen ultraäänilaitteella tai uusinta radiotaajuusteknikkaa hyödyntäen. Käytämme hoidoissamme vain laadukkaimpia tuotteita, joita voit ostaa myös kotikäyttöön.

Hoidot käsille ja jaloille

Haluamme tarjota asiakkaillemme rauhallisen ja rentouttavan hetken arjen yläpuolella. Nautinnolliset jalka- ja käsihoidot ovat yhtä aikaa hoitava ja virkistävä kokemus. Ammattilaisemme tarjoavat myös hoitoja vaikeisiin jalkaongelmiin. Hoidot suoritetaan kokonaisvaltaisesti ja asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Elämykset

Paketeistamme löydät ihanuuksia itselle ja elämyksiä ystäville. Henkilökohtaisten hoitojen lisäksi tarjoamme myös hoitoja ryhmille, jolloin voit jakaa nautinnon tärkeimpiesi kanssa.

 

Contact information

Aurora Spa
Holiday Club Saariselkä
Saariseläntie 7
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel.+358 (0) 45 113 8101
auroraspalappi@gmail.com
www.auroraspa.fi
Facebook

 

 

68° 39' N, 27° 32' E

Ivalo

Pohjoisimman Lapin monipuoliset palvelut

Lisätietoa kohteesta