Huskyt

Huskyajelu kaukana pohjoisessa

Koiravaljakkoretkillä erämaiden ensikertalainenkin voi turvallisesti nauttia tuntureiden taiasta kaukana asutuksesta ja arjen kiireistä. Tapaa ihastuttavat huskyt Saariselällä ja Inarissa huskytilavierailulla ja lähde vauhdikkaalle huskysafarille! Huskyajeluja järjestetään lyhyistä kokeiluista pitkiin päiväretkiin.

Tuntureiden lomassa kiitävä huskyajelu on kokemus, josta riittää muisteltavaa vielä kotonakin. Rekiretkestä pääsee useimmiten nauttimaan niin ajajana kuin lämpimien vällyjen välissä kyyditettävänä, ja osia voi matkan varrella vaihtaa. Siinä missä jalaksilla seisoessa tulee keskittyä valjakon hallintaan, voi reen kyydissä uppoutua vaikka valokuvaukseen tai vain sulkea silmät ja nauttia kyydistä. Koe vauhdin hurmaa ja ihastu samalla näihin sympaattisiin, juoksemista rakastaviin koiriin.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa, missä sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia Pohjois-Lapin luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä Inari-Saariselkä tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.