Hiihto ja laskettelu

Huollettuja ja valaistuja latuja, umpilunta sekä pohjoisin hiihtokeskus

Pohjois-Lapin hiihtokausi hellii hiihtäjää, sillä lumille pääsee yleensä lokakuusta jopa kesäkuuhun asti. Polveilevat tunturimaastot ja kansallispuistot mahdollistavat joka päivälle erilaisen hiihtoretken. Saariselkä on tunnettu maastohiihtäjän paratiisina, jossa ladut ovat aina huippukunnossa. Huollettuja latukilometrejä on 200, joista valaistuja yli 30. Latujen varsilta löydät myös huollettuja taukopaikkoja. Latujen ulkopuolelle pääsee välinevuokraamoista saatavilla tunturi- ja metsäsuksilla. Tutustu latureitteihin.

Kaukana pohjoisessa rinnetarjonta on monipuolinen kaiken tasoisille laskijoille. Saariselältä löydät Suomen pohjoisimman laskettelukeskuksen. Kahden tunturin rinteillä oleva koko perheen laskettelukeskus tarjoaa 15 eritasoista rinnettä, tasokkaan hiihto-opetuksen sekä Suomen pisimmän pulkkamäen. Tutustu lisää Saariselän hiihtokeskukseen.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa, missä sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia Pohjois-Lapin luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi.  

Katso täältä kaikki aktiviteetit ja elämykset mitä Inari-Saariselkä tarjoaa! Voit selata alueen palvelutarjontaa vuodenaikojen tai matkakohteesi mukaan, tai tutkia juuri sinua kiinnostavia elämyksiä. Täältä löydät aidon Lapin.