Talviseikkailu alkaa kotipihaltamme Muotkatunturin erämaa-alueen kupeesta Tirrosta, jonne haemme sinut Inarin kirkonkylältä. Suuntaamme kohti talviverkkoja eli juomuksia mukavasti moottorikelkan vetämällä katetulla ja lämmitetyllä reellä. Matka järvelle käy ikivanhan aihkimännikön uumenissa, jossa pysähdymme mahdollisuuksien mukaan tarkkailemaan metsän eläinten jälkiä.

Talviverkot koemme kauniilla Muddusjärvellä, jolla myös tulistelemme ja syömme retkieväät sään salliessa. Talviverkoilta suuntaamme järven rannalla sijaitsevalle tilalle oppimaan poron elämästä.

Tiedä, ennen kuin tulet

Vaikka rekemme on katettu ja lämmitetty, pukeudu sään mukaan ja käytä lämpimiä kenkiä.

Rekiajelureitti voi olla epätasainen ja möykkyinen, joten ajamme rauhallisella vauhdilla. Reessä on istuinpehmusteet ja turvavyöt. Jos olet raskaana tai sinulla on esim. lonkka- tai selkävaivoja, suosittelemme keskustelemaan osallistumisestasi retkelle lääkärisi kanssa.

Rekiajelu ja talviverkkokalastus ovat täysin yksityisiä, mutta poroja voi olla katsomassa myös muita ihmisiä. Poroihin tutustutaan ulkona ja siellä voidaan pitää turvavälit. Lisäksi annamme kasvomaskit vierailun ajaksi.

Lasten on oltava vanhemman seurassa.

Opastuskielet ovat suomi ja englanti.

Jos peruutus on  

  • yli 7 päivää ennen retkeä, veloitamme 30€ toimistokuluja
  • 7-0 päivää ennen retkeä, veloitamme 100% varausmaksusta

Mitä minun on otettava mukaan?

Suosittelemme ottamaan mukaan oman kameran ja/tai kiikarit.

Varaa nyt

Tietoa

Kesto

5 tuntia

Varaus etukäteen

1 päivä

Vaikeustaso

Helppo

Vähimmäisikä

7

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä