Lokakuussa retki on tarjolla säävarauksella sekä huomioiden lumi/jäätilanne. Huomioithan, että pohjoisessa ensilumi ja jääriite veden pintaan saattaa tulla aikaisin!

Tankajoki on helppo ja kapea joki, joka hiljalleen virtaan paikoitellen keskellä metsää ja paikoitellen suoaluetta. Joki sopii aloittelijoille mutta toki suosittelemme aikaisempaa kokemusta kanoottimelonnasta. Kanootit ovat kahdelle hengelle ja kanoottiin on mahdollista saada lisäpenkki pienille lapsille (4-12v), tämä retki onkin oikein oivallinen lapsiperheille. 

Tapaamme toimispisteellämme osoitteessa Lutontie 3, Saariselkä. Saatte mukaanne varusteet kuten pelastusliivit, kypärät, melat, äyskärin ja köyttä sekä vesitiiviin tynnyrin omille varusteille ja eväille. Tarvittaessa meiltä löytyy kumisaappaita ja sadeasuja (pääsääntöisesti aikuisille) mutta varaathan mukaasi omat, säänmukaiset, ulkoiluvarusteet.

Varustautumisen jälkeen viemme teidät aloituspaikkaan (Tankapirtti) ja noudamme päätöspisteestä: Purnumukan saamelaiskylästä. Melontaosuuden kesto on ollut noin 4 tuntia. 

Tiedä, ennen kuin tulet

Huomioithan, että tämä retki on omatoiminen eikä sisällä opasta. Annamme kartan mukaanne ja neuvomme missä teidän tulee rantautua ja mistä noudamme melontaosuuden jälkeen. Aloitamme tapaamalla Saariselällä toimipisteessämme eli saavuthan sinne varustautumaan, hinta ei sisällä kuljetuksia majapaikastanne. 


Mitä minun on otettava mukaan?

  • omat eväät ja juotavaa
  • omat ulkoiluvaatteet sään mukaisesti
  • aurinkolasit ja aurinkorasvaa tarvittaessa
  • hyttyssuoja

Varaa nyt

Tietoa

Kesto

4 tuntia

Varaus etukäteen

1 päivä

Vaikeustaso

Helppo

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä