Tämä moottorikelkkaretki vie meidät tutustumaan maineikkaisiin saamelaiskulttuurikohteisiin. Vierailemme Pielpajärven erämaakirkolla, joka on rakennettu 1760. Toinen tärkeä kohteemme on Ukonkivi; jyhkeä kalliosaari ja vanha saamelaisten uhri-paikka. Kelkkailemme myös Inarijärvellä, joka tunnetaan myös saamelaisten merenä. Retken aikana tulistelemme ja nautimme nuotiokahvit ja retkieväät.

Tiedä, ennen kuin tulet

  • 4-11 vuotiaat lapset osallistuvat retkelle rekikyydillä. Pienten lasten kanssa yhden vanhemman pitää olla lasten kanssa reessä. 
  • Varaus on vahvistettu, kun Visit Inari on vastaanottanut maksun retkestä/aktiviteetista. Varukset lapsille (4-11 vuotta): -30% aktiviteeteista.
  • Visit Inari pidättää oikeuden keskeyttää aktiviteetti, mikäli osallistujia saattaa aiheuttaa itselleen ja toisille osallistujille mahdollisen vaaratilanteen.
  • Visit Inari pidättää oikeuden veloittaa lisäkuluja, mikäli aktiviteetilla tarvitaan erikoisjärjestelyitä (esim. lisää kuljetuskalustoa)
  • Visit Inari pidättää oikeuden muuttaa ohjelmaa turvallisuuden, sääolosuhteiden jne. vuoksi ilman ennakkoilmoitusta.
  • Retkien kesto on viitteellinen arvio keskimääräisestä ohjelman kestosta. Kesto voi muuttua johtuen tie-, sää tai muiden ennalta arvaamattomien olosuhdemuutosten johdosta. Visit Inaria ei voi pitää vastuussa, mikäli aktiviteetille/retkelle osallistuja kohtaa lisäkuluja viivästyksestä johtuen. 

Varaa nyt

Tietoa

Kesto

4 tuntia ja 30 minuuttia

Varaus etukäteen

1 päivä

Vaikeustaso

Erittäin helppo

Vähimmäisikä

4

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä