Hiljaisuus auttaa meitä löytämään mielenrauhaa ja opastaa meidät tähän hetkeen. Retriitin aikana vietämme kolme päivää hiljaisuudessa (hellästi ohjattuna) jättäen ulkomaailman odotustilaan.

Tämä retriitti toteutetaan 4-8 henkilön pienryhmässä.

Toukokuun puolivälistä heinäkuun loppuun saakka elämme yöttömän yön aikaan. Yöt ovat valoisia ja kesäinen energia aktivoi meitä ympäri vuorokauden. Mutta ei mitään hätää, makuuhuoneet saadaan pimennettyä ja hyvät yöunet varmistettua!

Kesäinen valo on ainutlaatuinen ja kokemisen arvoinen ilmiö. Halutessasi voit valvoa myöhään ja seikkailla luonnossa, niin kauan kuin muiden osallistujien rauha ja hiljaisuus säilyy. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme – tutkimaan Lapin luontoa, voimaantumaan erilaisten harjoitusten sekä luontoyhteyden kautta, lepäämään ja virkistymään! Pyrimme huolehtimaan pienistäkin yksityiskohdista upean kokemuksen aikaansaamiseksi. Saat vain olla, hengittää ja unohtaa kaiken muun.

Tiedä, ennen kuin tulet

MAKSU

Voit valita maksusivulla retriitin kokonaishinnan maksettavaksi joko yhdellä kertaa (valitse Whole retreat) tai kahdessa erässä (valitse Down Payment eli varausmaksu 20% ja loput 80% laskulla ennen retriitille saapumista tai korttimaksuna saavuttaessa). Mikäli haluat maksaa osallistumismaksun laskulla, osissa (Klarna payments) tai käyttäen liikuntaetua osamaksuna, tee varaus sähköpostitse tai soittamalla Minnalle numeroon +358401559700.

Peruutusehdot: Varausmaksua ei hyvitetä. Jos maksat koko retriitin kerralla, maksu tullaan palauttamaan, mutta siitä vähennetään varausmaksun (20%) osuus. Tarkasta matkavakuutuksen kattavuus mahdollisen peruutuksen osalta.

Peruutusmaksut:
* Varausmaksu 20% retriitin kokonaishinnasta pidätetään peruutuksen sattuessa.
* 31-14 päivää ennen matkaa tulleista peruutuksesta peritään 50 % kokonaishinnasta
* alle14 päivääennen matkaa tulleista peruutuksesta  tullaan veloittamaan koko matkan hinta

Mikäli  matkustaminen estyy vallitsevasta Covid-19 pandemiatilanteesta aiheutuneista matkustusrajoituksista johtuen, on varaus mahdollista perua. Peruutusoikeus ei koske vapaaehtoista karanteenia. Tässä tapauksessa palautamme varausmaksun, josta on vähennetty toimistokustannukset 50 euroa. Varaus on peruutettava mahdollisimman pian matkustusesteen ilmi tulemisesta . 

SAAPUMINEN KOHTEESEEN

Osoitteemme on Ruijankeino 2, Saariselkä. Lähin lentokenttämme on Ivalon lentokenttä, josta voit saapua Arctic skylle lentokenttälinja-autolla tai varaamalla lisäpalveluista kuljeutksen.. Rovaniemen lentokenttä ja juna-asema sijaitsevat noin 240 kilometrin päässä ja molemmista on linja-autoyhteys Saariselälle. Lähin linja-autopysäkkimme on Kopararova.

Emme myy matkalippuja eli vastaat itse matkakuluistasi ja matkajärjestelyistä.

Suosittelemme kattavan matkavakuutuksen hankkimista.

IKÄRAJA

Hiljaisuuden retriitille osallistuaksesi sinun tulee olla täysikäinen.

TERVEYDELLISET SEIKAT

Huomioi, että emme ole terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja siitä syystä emme ota vastuuta terveydestäsi. Osallistut aktiviteetteihin aina omalla vastuullasi. Mikäli olet epävarma terveydentilasi soveltuvuudesta retriitille, tarkasta asia lääkäriltäsi. Joogaharjoituksessa annamme liikevariaatioita liikerajoitteiden näkökulmasta, mutta vastuu turvallisesta ja kehoasi kunnioittavasta toteutuksesta on aina sinulla.

ERIKOISRUOKAVALIOT

Erikoisruokavaliovaihtoehtoina tarjoamme gluteenitonta, vegaanista tai laktoositonta ruokaa. Kerro varauksen yhteydessä erikoisruokavaliostasi sekä mahsollisista allergioistasi.

Mitä minun on otettava mukaan?

Tarjoamme käyttöösi lakanat, pyyhkeet, pesuaineet, joogamatot ja muut välineet sekä huoneen loppusiivouksen. Pakkaa mukaasi mukavia, lämpöisiä sisä- ja ulkovaatteita sekä vedenkestävät kengät. Tuo myös omat hygieniatarvikkeet ja muut omat tärkeät tarvikkeet. Vaikka tavarasi ovat täällä turvassa, suosittelemme jättämään kalliit korut ja tavarat kotiin, et todennäköisesti tarvitse niitä täällä muutenkaan!

Saat varustelistan hyvissä ajoin ennen retriitin alkamisajankohtaa ja voit tiedustella meiltä tarkemmin varusteista milloin vaan.

Mikäli matkustat lentokoneella, tarkasta myös lentoyhtiön matkatavaraohjeet.

Varaa nyt

Tietoa

Kesto

5 päivää

Varaus etukäteen

7 päivää

Vaikeustaso

Helppo

Vähimmäisikä

18

Ota yhteyttä yritykseen

Etkö löytänyt, mitä etsit? Ota yhteyttä yritykseen ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä