Ruskavieraille on tarjolla monipuolisesti musiikkia Saariselän syksyssä.

Päivisin ruskaviikoilla Saariselällä esiintyvät ja tanssittavat vetovoimaiset Lasse Hoikka & Souvarit sekä suosittu lappilainen Jarkko Honkanen & Taiga. Iltaisin viikoilla 36-38 he tanssittavat myös Santa’s Hotel Tunturissa. Tarkemmat tiedot konserteista ja varaukset Saariselän Majoitus Kuukkeli.

Perinteiseen tapaan Santa’s Hotel Tunturissa tanssitaan useampana iltana mm. Rosetten, Channel Fourin ja Taikakuun tahdissa.

Saariselän kauniissa Tunturikappelissa voi tunnelmoida syysillassa niin upean pianisti Jouni Someron kuin Eino Gröninkin seurassa. Joel Hallikainen juhlistaa 60-vuotispäiväänsä ja 40-vuotista taiteilijajuhlaansa Tunturikappelin illassa. Gospel musiikkia tulkitsee Aron ja kappelin syyskonserttien sarjan päättää Jesse Kaikurannan tunnelmointi.

Tutustu Inari-Saariselän alueen tapahtumakalenteriin

Tervetuloa nauttimaan musiikista ruskan värien hehkuessa ja revontulien tanssiessa.

Tutustu alueen kohteisiin

Ajankohtaista