Matkailualeella tapahtumia riittää, kun mennään kohti loppukesää. Valikoimasta löytyy niin aktiivisia urheilutapahtumia, joissa pääsee haastamaan itseään tai tunnelmallisia kulttuurin täyteisiä tapahtumia, joissa voi sukeltaa syvälle perinteisiin ja historiaan alueella.

Tapahtumien järjestäminen oli pitkään tauolla ja nyt tapahtumia järjestetään ympäri matkailualuetta erilaisin teemoin. Tapahtumissa noudatetaan terveysturvallisuusohjeita ja useat tapahtumat ovatkin ulkoilmassa, jolloin niihin voi osallistua erittäin turvallisin mielin.

Musiikkia, kullanhuuhdontaa, pyöräilyä, suppailua ja vaikka mitä muuta. Ota osaa tapahtumiin ja tutustu niiden kautta aitoon Lappiin ja Inari-Saariselän uskomattomaan luontoon ja sen monipuolisuuteen!

kullanhuuhdontaa Lemmenjoella

Moninaiset tapahtumat Inari-Saariselällä

Tule ja koe aito Lappi tapahtumien kautta. Tapahtumat tutustuttavat sinut paikalliskulttuuriin musiikin, urheilun ja taiteen kautta.

Aktiviteetteja jokaiselle lomapäivälle

Lisää inspiraatiota lomallesi

Ajankohtaista