mountain biking in nuorgam & utsjoki

Heinäkuu on jo hyvässä vauhdissa ja hellettä on riittänyt myös pohjoisimmassa Lapissa. Uimarannat ovat täyttyneet naurusta ja veden loiskeesta. Melojia, suppailijoita ja veneilijöitä on hellineet kauniit kesäaamut ja tyvenet vedet.

Kesän viikko-ohjelmasta löydät tekemistä lomasi jokaiselle päivälle, olitpa matkalla yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Tule ja koe pohjoisimman Lapin kesä ja yötön yö unohtumattomien elämysten parissa. Viikko-ohjelmasta löytyy opastettuja retkiä pyöräillen Urho Kekkosen kansallispuistoon ja veneellä esimerkiksi Inarijärvelle ja jokiveneellä Lemmenjoelle. Ohjelmassa on myös paljon muuta koettavaa, joten varaa elämyksiä lomallesi ja nauti aidosta Lapista!

Kesän viikko-ohjelma

Tekemistä kaikille kaikkialla, tule ja koe heinäkuu Inari-Saariselällä unohtumattomien elämysten parissa!

Lisää inspiraatiota lomallesi

Tutustu kohteisiin

Ajankohtaista