Inari-Saariselän alueelta löytyy laajalti majoitustarjontaa. Etsitpä sitten majoitusta itsellesi, perheellesi tai olet tulossa kaveriporukalla, niin majoituksia löytyy jokaiseen makuun ja budjettiin. Kesäaikana hinnat ovat edulliset koko alueella, joten kannattaa miettiä myös erilaisia vaihtoehtoja ja viettää yksi yö vaikkapa lasi-iglussa erämaan ja tuntureiden ympäröimänä. Inari-Saariselän alueelta löytyy kattavasti hotellitarjontaa ja hotelli ei suinkaan tarkoita, etteikö sama toimija tarjoaisi esimerkiksi kelomökkejä panorama-ikkunoilla.

Tunnelmallista majoitusta erämaan ympäröimänä

Nellim on kolmen kulttuurin kohtauspaikka aivan itärajan tuntumassa ja Nellimin kylään vievä maisematie on nähtävyys itsessään. Nellimissä voit majoittua monella tapaa luonnon keskellä tunnelmallisessa Wilderness Hotel Nellimissä. Hotelli tarjoaa majoitusta hotellihuoneissa, upeissa kelomökeissä, huoneistoissa ja revontulimökeissä. Nellimistä retkeily luontoon tapahtuu suoraan majoituksen ulko-ovelta. Rautaportin historiapolku, uittoränni ja Paatsjoki ovat ehdottomasti käymisen arvoisia kohteita Nellimin alueella. Hotellissa hinnat alkaen 80€/yö. Varaa suoraan täältä >

Monipuolista majoitustarjontaa Saariselällä

Saariselkä on suosittu ympärivuotinen ulkoilukohde täynnä elämää. Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä löytyy koko perheelle. Majoitustarjonnassa on varmasti jokaiselle budjetille sopivia vaihtoehtoja hotelleista leirintäalueisiin. Saariselän alueen hotellit tarjoavat niin ikään monenlaista majoitusta. Hotellihuoneita on saatavilla erilaisia ja tarjolla on myös huoneistoja ja mökkejä keittiönurkkauksilla sekä revontulimajoitusta esimerkiksi Kaunispää tunturin huipulla. Hotellihuoneiden hinnat Saariselällä alkaen 63€/yö.

Lomakyliä ja leirintäalueita

Koko matkailualueen laajuudelta löytyy leirintäalueita ja lomakyliä, jotka palvelevat matkailijoita Suomen pohjoisimmalla roadtripillä ja tietysti yhteen kohteeseen matkaavia myös. Pienemmiltäkin paikkakunnilta löytyy majoitusta revontulimajoituksista mökkeihin. Esimerkiksi Giellajohkasta Kaamasen läheltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja ja yöpyminen alkaen 55€/yö. Varaa majoitus suoraan täältä >

Matkailualueen lomakylät tarjoavat majoitusta Ivalojoen rannalla alkaen 49€/yö mökissä, Inarijärven rannalla alkaen 130€/vrk/1-2 hlöä ja Tenojoen rannoilla alkaen 97,75€/yö/1hlö. Lomakylissä voi majoittua huoneissa, erilaisissa mökeissä tai huoneistoissa. Matkustaessasi Suomen ja EU:n pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin, voit majoittua rantamökissä, caravan alueella, erämaamökissä tai vaikka lasi-iglussa. Nuorgamissa huoneistomajoitus alkaen 89€/yö/1-2hlöä ja mökkimajoitus alkaen 70€/yö/1-2hlöä.

Pääkuvassa Nellimissä sijaitseva upea kallioseinämä Rautaportti

Inspiraatiota matkallesi pohjoisimpaan Lappiin

Tutustu kohteisiin

Ajankohtaista