Inari-Saariselän alue on laaja, joten koettavaa ja nähtävää löytyy yllin kyllin koko loman ajaksi. Matkailualueella on 9 kylää, joista jokainen on uniikki omilla kulttuurin ja elämänsävyisillä mausteillaan. Helpoin tapa vierailla monessa kohteessa on ajaa Suomen pohjoisinta roadtrippiä, poiketen aina silloin tällöin itään taikka länteen päin. Laaja majoitusvalikoima ja kesän edulliset hinnat takaavat vaihtoehdot jokaiselle lomabudjetille.

Suomen pohjoisin roadtrip tutustuttaa matkailijan pohjoisimman Lapin aitoihin kyliin ja luontoon sekä lämminhenkisiin palveluihin. Roadtrip kulkee Tankavaarasta Saariselälle, läpi Ivalon kohti Inaria ja Utsjoen aluetta, jatkaen matkaa Suomen pohjoisimpaan paikkaan Nuorgamiiin.

Matkalla voit suunnata myös länteen kohti Lemmenjokea tai Karigasniemeä. Inarista pohjoiseen suunnatessa voit käydä niin ikään piston Sevettijärvellä ja Näätämössä. Olosuhteiden salliessa roadtripin voi toteuttaa myös Nuorgamista Näätämöön kulkemalla Norjan kautta, missä voi kastaa varpaat Jäämereen.

Suomen pohjoisin Roadtrip

Matka alkaa kultakulttuurin keskeltä Tankavaarasta ja päättyy EU:n pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin

Kulje Suomen pohjoisin roadtrip esimerkiksi näin:

Lisää inspiraatiota matkallesi

Tutustu kohteisiin

Ajankohtaista