Inari-Saariselän alueelta löytyy upeat puitteet frisbeegolfin harrastamiselle. Alueelta löytyy 6 yleisessä käytössä olevaa rataa. Vaikka osa radoista on luokiteltu A kilpailuluokan radoiksi, niin kaikki radat sopivat myös aloittelijoille ja se onkin yksi frisbeegolfin hienoimpia puolia, että laji sopii kaikille. Frisbeegolfiin et tarvitse kymmeniä kiekkoja aloittaaksesi, vaan yksikin kiekko alkuun riittää. Inari-Saariselän alueelta löytyy useita paikkoja, missä välineitä tähän suosittuun harrastukseen myydään, kuten urheilukaupat ja vähittäistavarakaupat. Kiekkoja voi myös vuokrata alueelta ainakin Kiilopäältä ja Inarin Juutuavaaran radalla on kiekkoja lainaksi kuusi kappaletta veloituksetta, joten omaa ei ole pakko omistaa ollenkaan. Frisbeegolfin suosio on nousussa eikä syyttä, sillä kisaaminen ystävien ja perheen kesken on myös hulvatonta hauskanpitoa ja ihan yhtä lailla lajia voi harrastaa yksin tai kilpaillen! Tutustu myös kesän viikko-ohjelmaan ja koe upeita elämyksiä.

Frisbeegolf radat

6 upeaa frisbeegolfrataa odottaa sinua Inari-Saariselällä! Tutustu rataprofiileihin ja käy kokeilemassa vaikka kaikki yhdessä ystävien tai perheen kanssa tai kisaa itseäsi vastaan upeissa tunturimaisemissa!

Frisbeegolf on hauskanpitoa ja urheilua yhdessä, sillä metsäiset vaarat ja tunturiradat tarjoavat raitista ulkoilmaa ja hyvää kuntoilua koko kropalle. Koko kehon kiertoliike on frisbeetä heitettäessä voimakas, joten muistathan lämmitellä kunnolla ennen kuin lähdet radalle. Pelailun jälkeen voi rauhoittua esimerkiksi joogan tai rentouttavan kylpylähoidon äärellä.

Ratoja alueelta löytyy eri pituisia, mutta suurimman osan radoista pystyy kiertämään alle kahteen tuntiin. Silloin päivään mahtuu muutakin aktiviteettia tai useampi frisbeegolfrata. Muista nauttia myös maisemista matkalla radalla tai radalta toiselle.

Yhdistä elämyksiä retkipäivääsi

Tutustu alueeseen ja löydä aito Lappi

Ajankohtaista