Kesän viikko-ohjelma on täynnä tekemistä kaikille. Viikko-ohjelmaa päivitetään sitä mukaa, kun uusia tuotteita ja palveluja kesälle varmistuu. Tutustu pohjoisimman Lapin kulttuuriin ja ainutlaatuiseen luontoon kokemalla elämyksiä yhdessä perheen kanssa tai itsekseen. Osallistu esimerkiksi kumilauttaretkelle, vaella ja pyöräile kansallispuistoissa, sekä käy tutustumassa eläinten kesään useissa kohteissa.

Ohjelmat ovat tarjolla joko päivittäin tai tiettyinä viikonpäivinä. Tutustu viikko-ohjelmaan ja varaa mieleistäsi ja lomabudjettiisi sopivaa tekemistä lomallesi. Paikkamäärät voivat olla rajalliset, joten tarkistathan saatavuuden ja varausehdot ennakkoon. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kesän viikko-ohjelma

Elämyksiä jokaiseen makuun

Piditpä sitten rauhallisesta nautiskelusta tai vauhdikkaasta menosta luonnon keskellä, kesän viikko-ohjelmasta löytyy sinulle lomaelämyksiä! Retkeile perheesi kanssa tai nauti luonnonrauhasta itsekseen Suomen suurimmissa kansallispuistoissa ja erämaissa.

Ajankohtaista