Kevät on saapunut pohjoisimpaan Lappiin ja Pääsiäisenä nautitaan lämpimästä säästä luonnon helmassa. Kevät pohjoisimmassa Lapissa on vuoroin pakkasöitä ja plussapäiviä, jolloin hankikanto on parhaimmillaan ja retkeilemään pääsee myös reittien ulkopuolelle. Kun tulet kevätlumille pohjoisimpaan Lappiin, voit kuulla kuinka vesi solisee puroissa, kun lumi sulaa auringossa. Tunturituuli puhaltaa lempeämmin kuin sydäntalvella ja ilmassa on kevään tuoksu.

Pääsiäisen aikaan pilkkiavantoon tähyillen voi auringonvalon lisääntymisen ansiosta nähdä pohjaan saakka ja siellä uivien kalojen välkehtiviä kylkiä. Retkellä kelpaa istua nuotion äärellä pidemmän aikaa nautiskellen upeasta kevätsäästä ja ulkolounaasta, koska kaikkihan tiedämme, että retkellä ruoka maistuu parhaimmalta. Tutustu kevään upeimpiin elämyksiin täällä.

Vaikka ravintolat ovatkin saaneet avata ovensa jo 29.3 alkaen, silti mukaan saa myös take away annoksia. À la cartea retkinuotiolla ei ole mikään vitsi, vaan ihan tosiasia. Pääsiäisaterian voi nauttia rauhassa ravintolassa oman seurueen kanssa, koska alueella noudatetaan tarkasti voimassaolevia rajoituksia ja annettuja ohjeita. Kun toimimme yhdessä terveysturvallisuuden varmistamiseksi, niin varmistamme ravintoloiden aukiolon myös jatkossa ja tietysti tämä koskee myös muita palveluita koko alueella.

talvipyöräilyä Nuorgamissa ja Utsjoella

Viimeisen vuoden aikana olemme muokanneet tapojamme työskennellä ja toimia terveysturvallisesti. Etätöissä on päässyt nauttimaan siitä todellisesta kiireettömyydestä ja tilan tunnusta. Työpäivän jälkeinen rauha ja helppous hengittää on tuonut kaivattua taukoa ja pysähtymistä normaalisti ehkä melko hektiseenkin arkeen. Poikkeusvuoden myötä myös muista palveluista on muodostunut uusia innovatiivisia kokonaisuuksia ja tuotteita, joita aiemmin ei ole ollut. Ajankohtaista infoa löydät palveluista ja niiden saatavuudesta täältä.

huoneisto Giellajohka

Majoitusta löytyy alueelta laaja valikoima ja varmasti myös juuri sellainen kohde, mitä sinä etsit. Tutustu edullisiin majoitusvaihtoehtoihin täällä. Rauhallinen ympäristö ja kotoisa miljöö varmistavat osaltaan hyvät unet koko viipymän ajalle. Hotellit tarjoavat huolettoman paikan järjestää ruokailu ja yöpyminen samassa paikassa. Tutustu majoitustarjontaan täällä.

Vietitpä aikaa keväthangilla lasketellen tai muuta talven lajeja harrastaen, seuraillen luonnon heräämistä, touhuten lasten kanssa tai etätoimistoa pitäen, tarttuu mukaan muistoja ja inspiraatiota matkalta pohjoisimpaan Lappiin.

Ajankohtaista